IraSciBil Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 Ma scuzati ca rad,is mai handicapat,da' o sa fie revu' lu' peste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 Bai la inceputul topicului asta erati multi care vroiati sa facem impreuna revelionul si acum suntem doar 8 persoane ....credeti ca o sa gasim undeva mai ieftin sau ce v-a speriat asa tare? Fac o strigare pentru cei care ati fost de-acord cu ideea: pastiluta, norway_gl, Alveola, harciogu, otar, Silverpistons, mutulica, Escu, Kali, Stege, ares666, ipman, DDU, ninja_skija, pacasac Strigati prezent sau pas Ia mai uita-te din nou... Pe mine m-a speriat asta cu dormitul separat, cina de revelion... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 Pas. Ma retrag la vatra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 Ma scuzati ca rad,is mai handicapat,da' o sa fie revu' lu' peste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pastiluta Postat Noiembrie 17, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2005 Ia mai uita-te din nou... Pe mine m-a speriat asta cu dormitul separat, cina de revelion... acum se fac liste....ok eu vreau.....mai bine ne intalnim intr-o vineri in etrusco si lamurim e mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 acum se fac liste....ok eu vreau.....mai bine ne intalnim intr-o vineri in etrusco si lamurim e mai bine Cites-te mai bine in urma, deja sambata trebuie sa dam avans ...deci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 EU VREAU CAMERA CU DORMITOR SI SUFRAGERIE GEPA,TERMOPANE,TOATE CU SUPERWISE ,+CAZARE GRATIS ASA VIN SI EU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 si eu vreau bre. dar discutam mai pe larg sambata la ziua lui Escu. zic eu.. acum am vazut ultimul post. pai oricum nu am bani pana pe 15 decembrie deci cred ca m-am auto sinucis la faza asta. cred ca iar voi bea singur lichid de frana.... Si daca discutam pe 6-7 ianuarie,e vreo problema? Abia ne mai trezim din aburii betiei de rev Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 Au mai aparut Florin si Vera. Oprisem pt. Sandu si Raluca. Deci s-au adunat 16. Cit dam avans simbata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 un 50 euro de caciula este ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 ......lista ramane deschisa .... -Eu si Carmen ( 2 ) -Placebo si Cristina ( 2 ) -Tro 5 si Myando 79 ( 2 ) -Joee Cretz si Madalina ( 2 ) -Constantin si Gina ( 2 ) -Nelu si Irina ( 2 ) -Sandu si Raluca ( 2 ) -Florin si Vera ( 2 ) ____________ - 16 pers. -AVANSUL- este de 50% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 Eu nu am zis ca vin, numa' v-am spus de cabana de langa Rasnov. Acolo as fi vrut eu sa mergem, dar noi nu ne prea strangem 30 de oameni La 100 EUR plus transport, plus bautura si tigari nu ma bag, ca nu-mi permit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcadia Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 Eu propun, pt cei care nu au bani si raman in Bucuresti, sa ne strangem pe undeva Sau sa mergem pe la un refugiu, daca tot vreti la munte, ca costa mai putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 (editat) pentru cine mai intereseaza: -Cabana la Moeciu de jos, 7 camere, 2 grupuri sanitare, sala de mese.Pretul este de 1000 de iepuroi pentru 4-5 zile de revelion.Detalii la tel 0726.169.127 - Bogdan. Nu este a mea, este a unei cunostinte mai indepartate si mai multe detalii nu cunosc.Doritorii sa sune la nr de mai sus. Toate bune! am uitat sa spun, ca din cate stiu eu nu cred ca e limita de pesoane.Asa ca daca vreti sa iesiti mai iefteneaua si sa stati mai mult la verticala decat orizontala...go for it! Editat Noiembrie 17, 2005 de burlaco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 Deci pentru hotariti intilnirea cu banii ( 50%) este simbata la ora 10,00 la Arc. Eu vin cu masina pt un drum acolo. Doru ar trebui sa mergi. Constantin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 Eu m-as baga pentru juma de camera, adica un loc... ca n-am nevoie de doua paturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 Eu m-as baga pentru juma de camera, adica un loc... ca n-am nevoie de doua paturi Cum nu Alba-ca-Zapada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 Asta e, dorm mai inghesuit, nu ma intind ca lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 datorita unori schimbari de ultima ora ...eu impreuna cu madalina ne retragem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 -pentu TRO 5 si MYANDO 79 -daca mai vreti la VIDRARU sunati-ma in seara asta pana la ora- 20.00-tel. 0745157641-DORU ....pana acum -20 pers. ....maine merg la VIDRARU....NU mai vin la ARC maine la ora 10.00 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 Miine merg cu Doru la Vidraru. Rog comunicati cei care doriti sa participati la Revelionul de la Vidraru, fie aici, fie telefonind lui Doru, fie veniti cu avansul ( 50%) miine la 10,00 fara un sfert la Arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Pana la urma cred ca venim si cativa de la Brasov Asteptam poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pastiluta Postat Noiembrie 21, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2005 E DE KAKA CE NAIBA?? CATI SUNT PANA LA URMA CARE MERG SI UNDE MERG?!!!! O ALTA VARIANTA E ETRUSCO....E LOCUL "NATAL" SA-I SPUNEM ASA AL MOTORISTILOR....ASA SA GANDITI-VA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Am inteles ca pana acum sunt 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate