CharlieKing Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 Salut! Ma gandesc sa adaptez un filtru de benzina (din acela ce se infige pe furtun) la Hoinarul meu. Problema mea este ca nu stiu daca trece si uleiul din amestec prin filtrul acela. Am vazut motociclete in 2T cu filtru din acela, dar parea tare imbacsit. Daca exista alta solutie sau daca aceasta e buna va rog sa imi spuneti.Sita aceea la iesirea din rezervor nu o mai am, si mereu gasesc in carburator mizerii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topi Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Eu am filtru din ala pe furtun de 2 ani si n-am avut probleme. Daca n-ar trece uleiul prin el asta ar insemna ca dupa ce pui X litrii de benzina cu ulei sa ai in rezervor numai ulei. E chiar foarte util ca rar se mai infunda carburatorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 nu prea e bine cu el daca ai rezervor murdar mai bine plasa peste tevustile din rezervor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_new Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 sczue ca ma bag in seama de aiure dar incerc sa "ajut" oarecum persoanele care au nevoie de piese pt mobra! asadar....vand piese de mobra. se poate intra si pe "vand piese de mobra" e pe prima pagina. atat spunetzi si voi la altzii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 M-am gandit sa pun si eu la Mobra mea filtru de ala mic pe furtun da mi-am adus aminte ca are sita in rezervor si nu m-am mai agitat. Unde sunt prea multe imbinari nu-i bine . Daca nu ai sita in rezervor, mai bine pune-ti acolo, si incearca sa-l speli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Noiembrie 12, 2005 Share Postat Noiembrie 12, 2005 Bai! Lasati ma prostiile si teoriile astea....Puneti filtru de benzina din ala de plastic fara frica chiar daca mai aveti si alte site. Ala mai opreste si din apa, pentru ca sa fiti siguri ca exista apa in benzina. Este o idee excelenta. Puneti filtre din alea ca sunt excelente. Eu merg de aproximativ 2 ani si nu am mai avut nici o problema cu toate ca am o sita si in decantor si una pe gaura ge la rezervor. La masina am de 1 an si de atunci nu s-a ai infundat jiglorul niciodata, asa ca lasati prostiile si nu va mai ganditi...altceva nu pot sa spun ca ma amendeaza iar "CNA-ul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topi Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 Opreste apa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Daca pui filtru, pune de ala cu sita.Evita-l pe ala cu hartie, ca e de kko,in special alea din Petrom, pe care scrie Liqui-Moli. Eu am avut pe minsk si s-a imbaxit in max 100 km....nu mai trecea un strop prin el. Acum am gasit undeva niste filtre cu sita si nu filtreaza foarte k lumea. Foarte bune sunt filtrele pt Diesel, numa ca-s cam mari pt Hoinar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 io am liqui moly si n-am treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Si eu am filtru si e foarte bun,daca nu-l aveam se infunda carburatorul de cateva ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 io am liqui moly si n-am treaba cel mai mare? sau merge si unul mai mic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 cel mai mare, ce-i drept cu astea mici am avut tot timpu' belele! intr-un moment de ala in care mai aveam exact 40.000 in buzunar dupa ce imi luasem diferite rahaturi (bujii, fise, ulei, etc.) si nu stiam ce sa fac cu ei am vazut liqui asta mare intr-un magazin dintr-un complex pt. piese auto exact la bani amintitii mai sus pus, mers, multumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 Eu am din ala mic si nu am avut niciodata probleme cu el...da' nu scrie nimic pe el, doar dispozitivul "anti-prost", adica o sageata care iti spune in ce sens se monteaza... Opreste apa ? Da, mai opreste din apa. Iar daca ai sita si in decantorul robinetului de benzina o sa fii ingrozit cata apa o sa gasesti acolo, impreuna cu alte mizerii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 Cand aveam Minsk, in decantor am gasit mizerie exact ca zgura care ramane in ibric dupa ce faci cafea. Luqui-Moli, ala mic, cu hartie galbena in interior mie mi-a facut probleme... S-a oprit motoru cam la 60 km de casa.Nu se mai alimenta...pana cand am constatat ca era din cauza filtrului.Norocul meu a fost ca am gasit la un mosh o bucata de furtun ca sa-l pun intre rezervor si carb, ca daca nu ramaneam in drum! La Jawa n-am nici un fel de filtru si nici decantor nu are...pana acum nu mi s-a infundat niciodata carbul anul asta, iar la Nipru am filtre de Diesel, de alea cu sita fina in interior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 La Jawa n-am nici un fel de filtru si nici decantor nu are...pana acum nu mi s-a infundat niciodata carbul anul asta, jawa are in rezervor sita aia de care povesteam eu mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 nu toate ori s-au stricat si le-au aruncat fostii proprietari si chiar ar trebui sa aiba ori nu au toate modelele, nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 nu toate ori s-au stricat si le-au aruncat fostii proprietari si chiar ar trebui sa aiba ori nu au toate modelele, nu stiu si Jawa mea are asa ceva. Cred ca toate au astfel de sita si ma refer nu numai la Jawa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 deci e clar: la mine s-a bagat unul din fosti noroc ca am si rezervorul curat si gasesc foarte putine gunoaie in filtru! de fapt de vad ca e transparent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate