Makaveli Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 am dat-o deja , consuma prea mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 (editat) si io mi-am luat Hayabusa da nu cred ca ies cu ea ca mananca mult da stiu stiu , de aia iesi cu honda-ul ca mananca prea mult suzuki-ul te intelegem Ne asteptam cu totii la o revenire din partea ta. Un mare bull shit, numa gura-i de tine. mici \ mari probleme ce trebuia sa le rezolv, luni le-am rezolvat pe toate Editat August 27, 2011 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat August 28, 2011 Share Postat August 28, 2011 mici \ mari probleme ce trebuia sa le rezolv, luni le-am rezolvat pe toate hai.hai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 am dat-o deja , consuma prea mult trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wick7ed Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 buna am si eu o yamaha tzr 50 si asi dori so o vand daca este cineva interesat puteti sa ma contatctati la id wick7ed scz ca am postat aici stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius-Vinga Postat Noiembrie 21, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2011 buna am si eu o yamaha tzr 50 si asi dori so o vand daca este cineva interesat puteti sa ma contatctati la id wick7ed scz ca am postat aici stima Baieti ,dupa cum spune titlul topicului haideti sa ne prezantam in acest topic,iar disputiile sa le purtam pe topicul de discutii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niiiin23 Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 Buna,sunt din gurahont,am un kawasaki gpz500s din 95 si ma cheama Creanga Florin (nin) si ma bucur sa fiu si eu printre voi..... Am zis ca ar merge si o poza.Acesta e motorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cris J Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 Bine v-am gasit!!!! Ma numesc Jula Cristian, sunt din Arad (din cand in cand stau si la Cuvin), si sunt fratele mai mic al lui "branconier" ) Va salut pe toti si ne vedem pe sosele!!! brothers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 Bine v-am gasit!!!! Ma numesc Jula Cristian, sunt din Arad (din cand in cand stau si la Cuvin), si sunt fratele mai mic al lui "branconier" ) Va salut pe toti si ne vedem pe sosele!!! brothers te pup ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 Bine v-am gasit!!!! Ma numesc Jula Cristian, sunt din Arad (din cand in cand stau si la Cuvin), si sunt fratele mai mic al lui "branconier" ) Va salut pe toti si ne vedem pe sosele!!! brothers ... si cand ziceai ca bem? sau ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cris J Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 te pup ma ) ... si cand ziceai ca bem? sau ce? numa bautura ai in cap!!!!....cum cand bem??......TOATA VARA O SA BEM!!!!! numa sa vina odata!!! : ))Â Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 ) numa bautura ai in cap!!!!....cum cand bem??......TOATA VARA O SA BEM!!!!! numa sa vina odata!!! : )) Ba ! Eu sa va invat? iarna beti, tuica fiarta, vin fiert , bere, palinca, jager, vodka ce vrei voi... vara calare pe motoare ce dracu, fara bautura ! ! ! S-a inteles Cristi ?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cris J Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 Ba ! Eu sa va invat? iarna beti, tuica fiarta, vin fiert , bere, palinca, jager, vodka ce vrei voi... vara calare pe motoare ce dracu, fara bautura ! ! ! S-a inteles Cristi ?!?! zici tu bine ce zici....dar lasa ca la vara te invat si yo ceva fain ))))...mai exact ziua plimbare cu motoru pana la locul unde se desfasoara petrecerea...noaptea muci si a2a zi inapoi calare pana acas' zici tu bine ce zici....dar lasa ca la vara te invat si yo ceva fain ...mai exact ziua plimbare cu motoru pana la locul unde se desfasoara petrecerea...noaptea muci si a2a zi inapoi calare pana acas' Bah chiar....hai sa nu mai scriem aici ca nah... ms de WELCOME oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bodyguard Force Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 Salutare , ma numesc Salajan Vasile Dorin stau in Vladimirescu si am o Honda CBF 600 din 2004 ..... Va salut pe toti si sa ne vedem cu bine pe sosele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herlopaul Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Salutare , ma numesc Salajan Vasile Dorin stau in Vladimirescu si am o Honda CBF 600 din 2004 ..... Va salut pe toti si sa ne vedem cu bine pe sosele . Bine ai venit printre noi Salajane! Te-am vazut prin oras, fain arata motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristho Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Salutare, sunt Thomas, nou venit pe acest forum. Sunt din Austria si în 2008 am venit la Arad. Moto mea este un Honda VFR800 din 2002. Asfalt uscat si sa ne vedem cu bine pe sosele !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 bine ai venit printre noi,asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 Vad ca se inmultesc VFR-itele prin Arad...Welcome! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 Salutare, sunt Thomas, nou venit pe acest forum. Sunt din Austria si în 2008 am venit la Arad. Moto mea este un Honda VFR800 din 2002. Asfalt uscat si sa ne vedem cu bine pe sosele !!!! Bine ai venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draqonlady Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Salutare , ma numesc Salajan Vasile Dorin stau in Vladimirescu si am o Honda CBF 600 din 2004 ..... Va salut pe toti si sa ne vedem cu bine pe sosele . bineeeee maaaaa!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 bun venit printre noi ps.ramo ai reaparut printre noi:)?parca si fb era in deconectat:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan86 Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 Ma numesc Bogdan, 26 de ani si din primavara imi fac si eu aparitia pe strazile orasului. Mobra mea: Hornet din 2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coxa Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 Salutare tuturor si bine v-am gasit Cristi ma numesc si sunt posesorul unui 1150GS din august 2012.Deocamdata este in garaj dar la primavara dupa o revizie tehnica o sa-l iau putin la calareala ca cere. Sarbatori fericite la toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 Salutare tuturor si bine v-am gasit Cristi ma numesc si sunt posesorul unui 1150GS din august 2012.Deocamdata este in garaj dar la primavara dupa o revizie tehnica o sa-l iau putin la calareala ca cere. Sarbatori fericite la toata lumea. Ce revizie sa-i faci la mobra aia, acolo o data la 5 ani faci revizie. Bine ai venit printre noi, pune si tu ceva poze sa te recunoastem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate