Jump to content

Motociclisti Aradeni prezentati-va

Marius-Vinga
 Share

Recommended Posts

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:mytruck: si io mi-am luat Hayabusa da nu cred ca ies cu ea ca mananca mult :rolleyes:

post-47525-0-96988200-1314438645_thumb.jpg

da stiu stiu , de aia iesi cu honda-ul ca mananca prea mult suzuki-ul te intelegem

Ne asteptam cu totii la o revenire din partea ta. Un mare bull shit, numa gura-i de tine.

mici \ mari probleme ce trebuia sa le rezolv, luni le-am rezolvat pe toate

Edited by paul89

• 2 months later...
  • 3 weeks later...

buna am si eu o yamaha tzr 50 si asi dori so o vand daca este cineva interesat puteti sa ma contatctati la id wick7ed scz ca am postat aici stima :)

Baieti ,dupa cum spune titlul topicului haideti sa ne prezantam in acest topic,iar disputiile sa le purtam pe topicul de discutii.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Bine v-am gasit!!!! :)

Ma numesc Jula Cristian, sunt din Arad (din cand in cand stau si la Cuvin), si sunt fratele mai mic al lui "branconier" :))

Va salut pe toti si ne vedem pe sosele!!!

brothers :)

post-68383-0-24313300-1323955464_thumb.jpg

post-68383-0-20939400-1323956519_thumb.jpg

Bine v-am gasit!!!! :)

Ma numesc Jula Cristian, sunt din Arad (din cand in cand stau si la Cuvin), si sunt fratele mai mic al lui "branconier" :))

Va salut pe toti si ne vedem pe sosele!!!

brothers :)

... si cand ziceai ca bem? :cheers: sau ce? :bounce:

:makeout: :))

numa bautura ai in cap!!!!....cum cand bem??......TOATA VARA O SA BEM!!!!! numa sa vina odata!!! : ))

Ba ! Eu sa va invat? iarna beti, tuica fiarta, vin fiert , bere, palinca, jager, vodka ce vrei voi... vara calare pe motoare ce dracu, fara bautura ! ! ! S-a inteles Cristi ?!?!

Ba ! Eu sa va invat? iarna beti, tuica fiarta, vin fiert , bere, palinca, jager, vodka ce vrei voi... vara calare pe motoare ce dracu, fara bautura ! ! ! S-a inteles Cristi ?!?!

zici tu bine ce zici....dar lasa ca la vara te invat si yo ceva fain :)))))...mai exact ziua plimbare cu motoru pana la locul unde se desfasoara petrecerea...noaptea muci si a2a zi inapoi calare pana acas' ;) :moto:

zici tu bine ce zici....dar lasa ca la vara te invat si yo ceva fain ...mai exact ziua plimbare cu motoru pana la locul unde se desfasoara petrecerea...noaptea muci si a2a zi inapoi calare pana acas'

Bah chiar....hai sa nu mai scriem aici ca nah...:) ms de WELCOME oricum :D

• 7 months later...

Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. :D

Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie.

Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399

Asfalt uscat!!! :)

• 5 weeks later...

Salutare , ma numesc Salajan Vasile Dorin stau in Vladimirescu si am o Honda CBF 600 din 2004 .....

Va salut pe toti si sa ne vedem cu bine pe sosele .

Bine ai venit printre noi Salajane!

Te-am vazut prin oras, fain arata motorul.

• 1 month later...

Salutare, sunt Thomas, nou venit pe acest forum. Sunt din Austria si în 2008 am venit la Arad.

Moto mea este un Honda VFR800 din 2002.

Asfalt uscat si sa ne vedem cu bine pe sosele !!!!

post-70292-0-43180300-1350979398_thumb.jpg

Salutare, sunt Thomas, nou venit pe acest forum. Sunt din Austria si în 2008 am venit la Arad.

Moto mea este un Honda VFR800 din 2002.

Asfalt uscat si sa ne vedem cu bine pe sosele !!!!

post-70292-0-43180300-1350979398_thumb.jpg

Bine ai venit!

• 1 month later...

Salutare tuturor si bine v-am gasit

Cristi ma numesc si sunt posesorul unui 1150GS din august 2012.Deocamdata este in garaj dar la primavara dupa o revizie tehnica o sa-l iau putin la calareala ca cere.

Sarbatori fericite la toata lumea.

Salutare tuturor si bine v-am gasit

Cristi ma numesc si sunt posesorul unui 1150GS din august 2012.Deocamdata este in garaj dar la primavara dupa o revizie tehnica o sa-l iau putin la calareala ca cere.

Sarbatori fericite la toata lumea.

Ce revizie sa-i faci la mobra aia, acolo o data la 5 ani faci revizie. Bine ai venit printre noi, pune si tu ceva poze sa te recunoastem!