Ha0Tika Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Am ramas in urma cu shtirile...va mai adunatzi vineri in etrusco ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 In fiecare vineri .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Noiembrie 10, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2005 Thanks pt informatzie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Cu placere. Sa inteleg ca avem onoarea sa ne vizitezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Eu abia astept sa vad cate motoare or sa vina eu zic ca cel mult 5.Salut si ne vedem acolo!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Eu abia astept sa vad cate motoare or sa vina eu zic ca cel mult 5.Salut si ne vedem acolo!!!! si exista si 3 motive: frigul, berea si gropile cu nisip ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 ne vedem in etrusco... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Ne vedem acolo.Auuuuuuu nisip frana brusca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Cica azi au pizza gratis. bemeveule,te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 si exista si 3 motive: frigul, berea si gropile cu nisip ! Frigul si nisipul pica... sunt pretexte. Iar berea poate fi si fara alcool... sau suc. Prezent cu Natasha in seara asta la etrusco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Frigul si nisipul pica. Iar berea poate fi si fara alcool... sau suc. Prezent cu Natasha in seara asta la etrusco Pei ce dracu',tre' sa vina si militia,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Si eu bifez desi nu stiu de ce dependenta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 (editat) Prezenta si eu cu...."bulangiul egoist" la pizza gratis Editat Noiembrie 11, 2005 de myando79 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 La ce ora va strangeti ca poate mai vin si eu pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Chiar:la ce ora va strangeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 7~9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Cam asa! Eu cred ca o sa vin pe la 9. Sa nu va faceti iar ca nu ma cunoasteti... m-am upgradat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Cam asa! Eu cred ca o sa vin pe la 9. Sa nu va faceti iar ca nu ma cunoasteti... m-am upgradat OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Pas... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Pas... pourqoui?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 pourqoui?! N'are deschidere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Noiembrie 11, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2005 Noi o sa bifam in gashca de "pe-jos'ishti" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Pas... Asa e DE CE.Ufff cand ziceam ca stau si eu mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 (editat) N'are deschidere Cum le stii tu pe toate ca un om mare! Navarro: Va astept pe la mine dupa ce terminati in Etrusco. Minimum dupa ora 23, k? Sa ajung si eu. Irascibil nu e invitat. Editat Noiembrie 11, 2005 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Cum le stii tu pe toate ca un om mare! Navarro: Va astept pe la mine dupa ce terminati in Etrusco. Minimum dupa ora 23, k? Sa ajung si eu. Irascibil nu e invitat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate