Sari la conținut

Accident Panciu(Vrancea)

life_is_random33
 Share

Postări Recomandate

Luni seara ma intorceam cu niste prieteni de la Soveja.Primul era un ybr de 125 eu al 2-lea cu un rs de 50 si la urma scuterul care a avut accident (piaggio nrg).Erau 2 pe el mergeau cu 70 pe o strada dreapta,luminata,aveau casti,vesta,legislatie,etc si o masina care venea din sens opus(cica nu i-a vazut :laugh: ) le-a taiat calea ca sa intre in curte,andrei(cel de pe scuter) a franat cat a putut de tare,fara sa blocheze rotile si a tras cat a putut stanga,insa tot nu a putut sa evite impactu.A venit ambulanta,politia,nu au patit nimic cei 2 de pe scuter(casti arai :D+3 perechi de izmene),decat cateva mici zgarieturi.Vinovat a fost scos cel cu masina.

DSC00539.jpg

DSC00541.jpg

DSC00540.jpg

DSC00549.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Kilometrajul e blocat la 9 km/h, sigur nu avea atât? 70 km/h? Bine ca n-a fost mai rău, fierul se indreaptă, sanatate motociclistului, moarte conservarilor!! :laugh:

Link spre comentariu

ma intristeaza sa vad asemenea reactii.

Cred ca era nitel ironica replica celui citat de tine! :laugh:

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
Luni seara ma intorceam cu niste prieteni de la Soveja.Primul era un ybr de 125 eu al 2-lea cu un rs de 50 si la urma scuterul care a avut accident (piaggio nrg).Erau 2 pe el mergeau cu 70 pe o strada dreapta,luminata,aveau casti,vesta,legislatie,etc si o masina care venea din sens opus(cica nu i-a vazut :o ) le-a taiat calea ca sa intre in curte,andrei(cel de pe scuter) a franat cat a putut de tare,fara sa blocheze rotile si a tras cat a putut stanga,insa tot nu a putut sa evite impactu.A venit ambulanta,politia,nu au patit nimic cei 2 de pe scuter(casti arai :(+3 perechi de izmene),decat cateva mici zgarieturi.Vinovat a fost scos cel cu masina.

Piaggio NRG, legislatie, etc, dar cu circa 70km/h? Parca ai voie sa mergi pe din astea de pe la 14 ani cu curs de legislatie daca au limitatoarele alea puse si nu prind mai mult de 49km/h, ca in rest iti trebuie macar 16 ani si A1 dupa legea pe care am citit-o eu...

Dar dat fiind ca traim intr-o tara mereu surprinzatoare nu exclud ca legea sa se fi schimbat total in ultimii 2 ani, dar macar speram sa citesc despre asa schimbari majore in presa, ca printre altele de aia o urmaresc...

Link spre comentariu

Piaggio NRG, legislatie, etc, dar cu circa 70km/h? Parca ai voie sa mergi pe din astea de pe la 14 ani cu curs de legislatie daca au limitatoarele alea puse si nu prind mai mult de 49km/h, ca in rest iti trebuie macar 16 ani si A1 dupa legea pe care am citit-o eu...

Dar dat fiind ca traim intr-o tara mereu surprinzatoare nu exclud ca legea sa se fi schimbat total in ultimii 2 ani, dar macar speram sa citesc despre asa schimbari majore in presa, ca printre altele de aia o urmaresc...

Ai dreptate, la 125 cmc trebuie permis categ. A1. Adeverinta de legislatie este valabila panala 49 cmc, si viteza maxima de 50 km/h

Link spre comentariu

Kilometrajul e blocat la 9 km/h, sigur nu avea atât? 70 km/h? Bine ca n-a fost mai rău, fierul se indreaptă, sanatate motociclistului, moarte conservarilor!! :)

ORI CINE AR FI SAU ORI CE AR FACE ....NU AVEM NICI UN DREPT SA II DORIM MOARTEA ....CU SIGURANTA VA PLATI CE FACE .....ITI INTELEG SUPARAREA DAR TREBUIE SA TE GANDESTI CA ESTI UN SIMPLU OM

Link spre comentariu

ORI CINE AR FI SAU ORI CE AR FACE ....NU AVEM NICI UN DREPT SA II DORIM MOARTEA ....CU SIGURANTA VA PLATI CE FACE .....ITI INTELEG SUPARAREA DAR TREBUIE SA TE GANDESTI CA ESTI UN SIMPLU OM

Mirci e un tip cam mucalit!Nu il lua prea in serios! :D

RUP :) ! :banana:

Editat de Kassu
Link spre comentariu