life_is_random33 Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Luni seara ma intorceam cu niste prieteni de la Soveja.Primul era un ybr de 125 eu al 2-lea cu un rs de 50 si la urma scuterul care a avut accident (piaggio nrg).Erau 2 pe el mergeau cu 70 pe o strada dreapta,luminata,aveau casti,vesta,legislatie,etc si o masina care venea din sens opus(cica nu i-a vazut ) le-a taiat calea ca sa intre in curte,andrei(cel de pe scuter) a franat cat a putut de tare,fara sa blocheze rotile si a tras cat a putut stanga,insa tot nu a putut sa evite impactu.A venit ambulanta,politia,nu au patit nimic cei 2 de pe scuter(casti arai +3 perechi de izmene),decat cateva mici zgarieturi.Vinovat a fost scos cel cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirci Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Kilometrajul e blocat la 9 km/h, sigur nu avea atât? 70 km/h? Bine ca n-a fost mai rău, fierul se indreaptă, sanatate motociclistului, moarte conservarilor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
life_is_random33 Postat Decembrie 25, 2008 Autor Share Postat Decembrie 25, 2008 Nu ii mergea kilometrajul dinainte de accident.Oricum faza cu blocatul nu este adevarata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jangrasu Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Kilometrajul e blocat la 9 km/h, sigur nu avea atât? 70 km/h? Bine ca n-a fost mai rău, fierul se indreaptă, sanatate motociclistului, moarte conservarilor!! ma intristeaza sa vad asemenea reactii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 ma intristeaza sa vad asemenea reactii. Cred ca era nitel ironica replica celui citat de tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 ma intristeaza sa vad asemenea reactii. cre`ca ai gresit forumu, ala pentru ABCdar e pe www.pitzipoance.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Huh! Bine ca nu trebuie sa mai repet pentru a nu stiu cata oara RUP .... Sarbatori fericite! (inclusiv 2 @mirci ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Ianuarie 3, 2009 Share Postat Ianuarie 3, 2009 Mancati-as megapixelii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Luni seara ma intorceam cu niste prieteni de la Soveja.Primul era un ybr de 125 eu al 2-lea cu un rs de 50 si la urma scuterul care a avut accident (piaggio nrg).Erau 2 pe el mergeau cu 70 pe o strada dreapta,luminata,aveau casti,vesta,legislatie,etc si o masina care venea din sens opus(cica nu i-a vazut ) le-a taiat calea ca sa intre in curte,andrei(cel de pe scuter) a franat cat a putut de tare,fara sa blocheze rotile si a tras cat a putut stanga,insa tot nu a putut sa evite impactu.A venit ambulanta,politia,nu au patit nimic cei 2 de pe scuter(casti arai +3 perechi de izmene),decat cateva mici zgarieturi.Vinovat a fost scos cel cu masina. Piaggio NRG, legislatie, etc, dar cu circa 70km/h? Parca ai voie sa mergi pe din astea de pe la 14 ani cu curs de legislatie daca au limitatoarele alea puse si nu prind mai mult de 49km/h, ca in rest iti trebuie macar 16 ani si A1 dupa legea pe care am citit-o eu... Dar dat fiind ca traim intr-o tara mereu surprinzatoare nu exclud ca legea sa se fi schimbat total in ultimii 2 ani, dar macar speram sa citesc despre asa schimbari majore in presa, ca printre altele de aia o urmaresc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Piaggio NRG, legislatie, etc, dar cu circa 70km/h? Parca ai voie sa mergi pe din astea de pe la 14 ani cu curs de legislatie daca au limitatoarele alea puse si nu prind mai mult de 49km/h, ca in rest iti trebuie macar 16 ani si A1 dupa legea pe care am citit-o eu...Dar dat fiind ca traim intr-o tara mereu surprinzatoare nu exclud ca legea sa se fi schimbat total in ultimii 2 ani, dar macar speram sa citesc despre asa schimbari majore in presa, ca printre altele de aia o urmaresc... Ai dreptate, la 125 cmc trebuie permis categ. A1. Adeverinta de legislatie este valabila panala 49 cmc, si viteza maxima de 50 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_tm83 Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Kilometrajul e blocat la 9 km/h, sigur nu avea atât? 70 km/h? Bine ca n-a fost mai rău, fierul se indreaptă, sanatate motociclistului, moarte conservarilor!! ORI CINE AR FI SAU ORI CE AR FACE ....NU AVEM NICI UN DREPT SA II DORIM MOARTEA ....CU SIGURANTA VA PLATI CE FACE .....ITI INTELEG SUPARAREA DAR TREBUIE SA TE GANDESTI CA ESTI UN SIMPLU OM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 (editat) ORI CINE AR FI SAU ORI CE AR FACE ....NU AVEM NICI UN DREPT SA II DORIM MOARTEA ....CU SIGURANTA VA PLATI CE FACE .....ITI INTELEG SUPARAREA DAR TREBUIE SA TE GANDESTI CA ESTI UN SIMPLU OM Mirci e un tip cam mucalit!Nu il lua prea in serios! RUP ! Editat Ianuarie 12, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate