cristi-mic Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 (editat) Cristi-mic & Lebadake. Video o sa vina mai tirziu. Editat Ianuarie 1, 2009 de cristi-mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 FELICITARI !!! Voi chiar ati spart gheata pe anul asta ! pe ce coclauri ati umblat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Ianuarie 1, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2009 Si noi ca baietii...pe la Somova-Parches, la 25km de Tulcea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 bravo baieti peisaje f frumoase pe acolo la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 no fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 (editat) Hai ca bag si eu cateva poze: Editat Ianuarie 2, 2009 de lebadake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 se pare ca ati avut timp frumos..salutari Cristi te astept pe la Cluj.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Bravo la voi.daca ati facuto in prima zi a anului ar insemna ca o sa aveti tot anul parte de drumeti.bafta si km fara numar... Marius B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Felicitari pentru iesirea asta indrazneata !!! daca ati inceput asa in forta inseamna ca o sa aveti un an plin !! Asfalt uscat si cat mai multi km fara probleme . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius-Vinga Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 (editat) Ma,da voi sunteti pusi pe fapte mari anul asta. Editat Ianuarie 11, 2009 de biggigi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 (editat) Ma,da voi sunteti pusi pe fapte mari anul asta. POI DAP,DOAR SUNT TENERISTII...... OAMENI SERIOSI TENERISTI ASTIA Editat Ianuarie 12, 2009 de cs-marius-b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 cristi mic nu imi dau seama care e a ta, e cumva cel cu suporti fara topcase? incarcam sa sesizez 850 dar nu prea imi dau seama, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 cristi mic nu imi dau seama care e a ta, e cumva cel cu suporti fara topcase?incarcam sa sesizez 850 dar nu prea imi dau seama, Poti sa o cauti mult si bine pe cea de 850 ca oricum nu o gasesti! Intr-adevar a lui Cristi este cea fara suportii din spate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate