nervOptik Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 hmmmm ... boobless ... bag de seama ca-ti cam place orice vehicol cu ardere interna ... n-ai fi pozat si tu langa un strung Mda .. ce se da pe topicul asta? note? Eu iti dau 7! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 (editat) Shapte ce? Editat Iunie 14, 2011 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 7 pitici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KillTheMF Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 Care dintre voi sunteți ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackmoRe Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 Care dintre voi sunteți ? Vorbind de violatori de babe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 (editat) Care dintre voi sunteți ? Mie-mi place casca open face, poti fuma linistit....ca sa nu mai vorbim de aerisirile fabuloase de pe cizme... Hai, fetelor, dati-va in vileag! Nervule, la pustoaica asta ce nota dai? Editat Iunie 20, 2011 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 Care dintre voi sunteți ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 Karitoma,tata..tu esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Karitoma,tata..tu esti? Ohhh shheeeeet!!! Am tot rasfoit pe pagini vreo 10 min, in speranta ca o sa vad si ceva poze cu motociclistele. No Chance Dar ma multumesc si cu cateva replici de agatzat pitzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Ohhh shheeeeet!!! Am tot rasfoit pe pagini vreo 10 min, in speranta ca o sa vad si ceva poze cu motociclistele. No Chance Dar ma multumesc si cu cateva replici de agatzat pitzi cu cine mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Am zis că nu mai postez p-aiciÂşa dar nu pot să mă abțin , trebuie să-mi găsesc pereche , poate devin Âşi eu motociclistă :-s ÂŞi două poze cu moaca de pitzipoancă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Mie-mi place casca open face, poti fuma linistit....ca sa nu mai vorbim de aerisirile fabuloase de pe cizme... Hai, fetelor, dati-va in vileag! Nervule, la pustoaica asta ce nota dai? Dupa pozitia in sa cred ca inainte a fost crossista fetita se poate conduce usor de fete! La cat offtopic bagati... Ontopic: Lasa-i sa se simta si ei bine! Nu stii cum is barbatii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 trebuie să-mi găsesc pereche , poate devin Âşi eu motociclistă Iti doresti sponsor pentru motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Iti doresti sponsor pentru motocicleta? Nu , defapt vreau pentru mine ...te oferi tu ? Ah dar stai ...eÂşti femeie , nu accept decât de la persoane de sex masculin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Uuuh.. sa vezi cand se baga SilviuCBR in discutia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 S-a băgat la pasionați foto îl aÂştept Âşi aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sangerete Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Am zis că nu mai postez p-aiciÂşa dar nu pot să mă abțin , trebuie să-mi găsesc pereche , poate devin Âşi eu motociclistă :-s ÂŞi două poze cu moaca de pitzipoancă probabil motociclista ai sanse sa devii, dar pitipoanca, cu fata asta, sigur nu.... ......adica esti prea urata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 probabil motociclista ai sanse sa devii, dar pitipoanca, cu fata asta, sigur nu.... ......adica esti prea urata. Mi-ai distrus toate visele , Âştiu că sunt urâtă ( nu am zis că sunt frumoasă ) dar ...speram să fiu măcar pițipoancă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Mi-ai distrus toate visele , Âştiu că sunt urâtă ( nu am zis că sunt frumoasă ) dar ...speram să fiu măcar pițipoancă Hai maaaa.. nu-i totul pierdut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Hai maaaa.. nu-i totul pierdut Glumesc , puțin îmi pasă mie de părerea cuiva Eu doar am spart gheața că am văzut că n-a mai postat nimeni poze Âşi cum urâtele ca mine atrag comentarii stă topicul up Âşi poate bagă unele bune rău poze , să aveți la ce vă holbați , eu doar m-am gândit la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Glumesc , puțin îmi pasă mie de părerea cuiva Eu doar am spart gheața că am văzut că n-a mai postat nimeni poze Âşi cum urâtele ca mine atrag comentarii stă topicul up Âşi poate bagă unele bune rău poze , să aveți la ce vă holbați , eu doar m-am gândit la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackmoRe Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Glumesc , puțin îmi pasă mie de părerea cuiva Eu doar am spart gheața că am văzut că n-a mai postat nimeni poze Âşi cum urâtele ca mine atrag comentarii stă topicul up Âşi poate bagă unele bune rău poze , să aveți la ce vă holbați , eu doar m-am gândit la voi Hai mă, nu te supăra, arăți bine pentru....un bărbat. Stai, stai, să înțeleg că eÂşti femeie ?! ÂŞi atunci de ce tot pui poze cu un bărbat ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Hai mă, nu te supăra, arăți bine pentru....un bărbat. Stai, stai, să înțeleg că eÂşti femeie ?! ÂŞi atunci de ce tot pui poze cu un bărbat ?! Că sunt gay Âşi vreau să agăț ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Hai ma.....Nu e nici urata nici topmodel ..o fata ...decenta zic eu ! Personal imi place M.D.B ,mi-a placut si filmul ... am si cateva machetute pe 1:18 (sl55 amg ,gt 3...mom caut un L Murcielago ,galben evident tot 1:18) Deci +1 din partea mea pt M.D.Baby :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate