bobo_gaby2000 Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Buna ziua...scuzati deranjul...nu am citit cu mare atentie acest topic,dar vad ca e ceva legat de poze..Sunt fotograf amator,locuiesc in Bucuresti,si as dori sa va propun o intalnire,undeva,o locatie aleasa de voi, care doriti, pentru o sedinta foto (NO MONEY, FREE PHOTOS)...as dori sa mai adaug cateva poze la pagina mea pe aceasta tema, motociclismul feminin...desigur, pozele se pot face si individual, care cu siguranta le veti primi in totalitate pe e-mail in cel mai scurt timp dupa prelucrare...Aici o sa gasiti cateva poze facute de mine https://www.facebook.com/pages/Bobel-Photography/143769229134661?fref=ts pentru a va convinge de calitatea si modul de fotografiere... Va astept cu un mesaj pe pagina de facebook pentru cele interesate... ..o zi placuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 da' cu baieti n-o faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobo_gaby2000 Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 (editat) Ba da....se pot face poze si cu baieti....de ce nu....tot ce vreau e sa prind mai multa experienta in arta fotografiei... Editat Mai 8, 2013 de bobo_gaby2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaggT Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 (editat) da' cu baieti n-o faci? Ba da....se pot face poze si cu baieti....de ce nu....tot ce vreau e sa prind mai multa experienta in arta fotografiei... PS: sry... n-am putut sa ma abtin Editat Mai 8, 2013 de DaggT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobo_gaby2000 Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 ce de treaba esti tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 Va pupa Ravenitza fetelor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Pai bine, domnisoara... de celelalte dive ai uitat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Pai bine, domnisoara... de celelalte dive ai uitat? Nu nu nu-mi permit sa pun poze cu alte dive, plus ca 3 la un loc cred ca eclipsam tot ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzai Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Pai bine, domnisoara... de celelalte dive ai uitat? Mancati un snickers sa va reveniti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 (editat) /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=936044 Imi place cum ai pus din photoshop motion blur la roti in poza a 3-a ... )) doar ca ai uitat sa stergi cricu' ) ... sau ce-ti atarna acolo ? (stiam eu ca motociclistele au oo, dar nu si ... cric) Editat Iunie 24, 2013 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 (editat) NervOptik aici te-ai inselat. Chestia aia nu este "cricul". Daca te uiti atent la pozele 1 si 2 vei vedea ca "atarna" ceva din motocicleta (furtun sau altceva, nu imi dau seama). Cricul e un pic mai in spate. Editat Iunie 24, 2013 de robertkiran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 (editat) NervOptik aici te-ai inselat. Chestia aia nu este "cricul". Daca te uiti atent la pozele 1 si 2 vei vedea ca "atarna" ceva din motocicleta (furtun sau altceva, nu imi dau seama). Cricul e un pic mai in spate. io ma insel mereu ... tocmai asta e farmecul )) tre sa recunosc ca e sexuasa mobra lu ravenitza ...foarte masculina si am am devenit usor invidios ... pe furtunasele de la prea-plin Editat Iunie 24, 2013 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 (editat) e returul de la radiator (supraplinul),cauta anturaj cu voi baiatul Editat Iunie 24, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 (editat) /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=936044 Imi place cum ai pus din photoshop motion blur la roti in poza a 3-a ... )) doar ca ai uitat sa stergi cricu' .. sau ce-ti atarna acolo ? (stiam eu ca motociclistele au oo, dar nu si ... cric) io ma insel mereu ... tocmai asta e farmecul tre sa recunosc ca e sexuasa mobra lu ravenitza ...foarte masculina si am am devenit usor invidios ... pe furtunasele de la prea-plin e returul de la radiator (supraplinul),cauta anturaj cu voi baiatul Of of of, tre sa te iei tu mereu de mine.... Raspunsul ti l-ai dat singur, apoi si baietii. Este furtunasul de la supraplin. Eu nu am prelucrat poza, asa a iesit din aparat Editat Iunie 24, 2013 de Ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Isi permite, doar e singurul barbat de pe motociclism.ro care face copii frumosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Isi permite, doar e singurul barbat de pe motociclism.ro care face copii frumosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 (editat) Isi permite, doar e singurul barbat de pe motociclism.ro care face copii frumosi. Ahahahaha ... ofer retzeta la fiole pentru doritoare Se pastreaza la congelator. P.S. Mai e si cicloburu ... da' e deja batran )) e returul de la radiator (supraplinul),cauta anturaj cu voi baiatul Da mai radiator ... esti gelos? Editat Iunie 24, 2013 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 4 sure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Ahahahaha ... ofer retzeta la fiole pentru doritoare Se pastreaza la congelator. Uite te la acest film si vb dupa, oricum.. cam semeni cu pers principal. P.S. Mai e si cicloburu ... da' e deja batran : )) Si dupa tine la fel strigam UP cu fetele, pana nu acapareaza mosnegii moto si acest topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 (editat) /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=936044 Imi place cum ai pus din photoshop motion blur la roti in poza a 3-a ... )) doar ca ai uitat sa stergi cricu' ) ... sau ce-ti atarna acolo ? (stiam eu ca motociclistele au oo, dar nu si ... cric) Nervule nu e facatura. Uita-te la par si maieu...daca statea pe loc nu mai erau "in vant". Ii atarna ceva dar nu cricul . Later edit : Am vazut dupa ce am postat ca s-a dezbatut problema atarnatului Editat Iulie 1, 2013 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 Va pupa Ravenitza fetelor! i-ai facut parbrizul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 i-ai facut parbrizul ? ce parbriz sa-i fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 ce parbriz sa-i fac? acum 2 saptamani, la victoriei, un amic de-al tau s-a dat pe o roata si a facut praf parbrizul motoretei. Cand a venit platforma am vazut ca e un f4i identic cu al tau ( inclusiv stelutele de pe carena ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 (editat) Nervule nu e facatura. Uita-te la par si maieu...daca statea pe loc nu mai erau "in vant". Ii atarna ceva dar nu cricul . Later edit : Am vazut dupa ce am postat ca s-a dezbatut problema atarnatului Hai maaaaaa .. si tu acuma O tachinam soro ... normal ca m-am uitat la tricoul ei, cum sa scap asa ceva ? (eu eram cu ventilatoul in afara pozei sa-i flutur tricoul) Dar am descoperit totusi ca radiatorul are prea plin . Am mai vorbit cu niste mecanici experti si mi-au zis ca furtunasele alea defapt sunt de la unitatea de aer conditionat a mobrei ... Editat Iulie 2, 2013 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 acum 2 saptamani, la victoriei, un amic de-al tau s-a dat pe o roata si a facut praf parbrizul motoretei. Cand a venit platforma am vazut ca e un f4i identic cu al tau ( inclusiv stelutele de pe carena ) mda...e la vopsit motorul meu se rezolva. Vezi ca mai ies la niste poze azi-maine, am nevoie de ventilatorul ala iar Hai maaaaaa .. si tu acuma O tachinam soro ... normal ca m-am uitat la tricoul ei, cum sa scap asa ceva ? (eu eram cu ventilatoul in afara pozei sa-i flutur tricoul) Dar am descoperit totusi ca radiatorul are prea plin . Am mai vorbit cu niste mecanici experti si mi-au zis ca furtunasele alea defapt sunt de la unitatea de aer conditionat a mobrei ... v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate