Rotila Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Dar meniul de beutura???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaster Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Bere Vin Cognac Tuica Vin fiert ... preturile nu le stiu, dar nu cred sa fie diferenta de anul trecut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 BereVin Cognac Tuica Vin fiert ... preturile nu le stiu, dar nu cred sa fie diferenta de anul trecut... ...ai uitat coca-cola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 n-a uitat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 aloooo ........, organizatorilor !sunteti convinsi ca va ramane pretul de cazare acelasi pana in februarie, voi vedeti cat s-a facut euroiul, chiar puteti sa jurati ca nu schimbati pretul ????? cine vine din Bucale calare, sa tinem legatura (exclus conserve) ! Bafta ...... eu vin sigur,s-ar putea sa mai vina niste baieti ducatisti si Raven. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Servus tuturor! In principiu am sa vin ( rosu! ) si eu; am aflat de la Razvan si Antenutza de intalnire si mi-am luat liber de pe 19 pana pe 23 ( ca sa evit surprize de genul celei cu Transalpina, de anul trecut ... ). Singurule ce ma pot opri pot fi gumele ... Le am ca-n palma si pentru ca " nu s-a facut malaiu' " cum spunea un " bun prieten de-al meu " ( ... ), nu-mi permit altele. Una peste alta, cred ca va pricopsiti si cu mine. Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cypone Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Servus tuturor!In principiu am sa vin ( rosu! ) si eu; am aflat de la Razvan si Antenutza de intalnire si mi-am luat liber de pe 19 pana pe 23 ( ca sa evit surprize de genul celei cu Transalpina, de anul trecut ... ). Singurule ce ma pot opri pot fi gumele ... Le am ca-n palma si pentru ca " nu s-a facut malaiu' " cum spunea un " bun prieten de-al meu " ( ... ), nu-mi permit altele. Una peste alta, cred ca va pricopsiti si cu mine. Toate cele bune! pana in Februrie dai la sapa si o sa se faca '' malaiul '' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ecstassy2 Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 ced mai intrebi cine mananca dar poti sa nu mananci??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Servus tuturor!In principiu am sa vin ( rosu! ) si eu; am aflat de la Razvan si Antenutza de intalnire si mi-am luat liber de pe 19 pana pe 23 ( ca sa evit surprize de genul celei cu Transalpina, de anul trecut ... ). Singurule ce ma pot opri pot fi gumele ... Le am ca-n palma si pentru ca " nu s-a facut malaiu' " cum spunea un " bun prieten de-al meu " ( ... ), nu-mi permit altele. Una peste alta, cred ca va pricopsiti si cu mine. Toate cele bune! wopeeee...acum ai zis ai zis bree si nu te glumi cu gumele caaaa totusi e inca iarna in februarie si ai vazut pozele de anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 (editat) Editat Ianuarie 18, 2009 de Deus`Absconditus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 'elp. Cu resurse demne in 1977 toamna dar destul de inutile acum nu reusesc sa gasesc locatia. Partea cu drumul am prins-o, partea cu barajul am prins-o dar nu dau de cabanele Dorulet. Surpriza, sunt doua baraje, care e castigator? Cine baga niste coordonate, niste rute pt. Google Earth, niste... something. Sunt pierdut si inca nu am plecat de acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddy Metal Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 'elp. Cu resurse demne in 1977 toamna dar destul de inutile acum nu reusesc sa gasesc locatia. Partea cu drumul am prins-o, partea cu barajul am prins-o dar nu dau de cabanele Dorulet. Surpriza, sunt doua baraje, care e castigator? Cine baga niste coordonate, niste rute pt. Google Earth, niste... something. Sunt pierdut si inca nu am plecat de acasa. Este foarte simplu, daca ajungi pana in orasul Hateg. De aici mergi catre Caransebes, iar dupa Totesti ,Paclisa urmeaza o intersectie. Aici sunt indicatoare mari cu Cabanele Dorulet, Gura Zlata, etc... Mergi conform indicatoarelor, treci prin Clopotiva si tii drumul inainte. Peste tot, in fiecare intersectie sunt indicatoare cu Cabanele Dorulet. Este simplu Ai si o harta postata mai sus. Te asteptam, succes!!! P.S: Nu uitati de rezervari si confirmari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 (editat) Rezervarile pentru cazare se fac la tel 0723561389 - Radu. Locuri, sunt in jur de 140 din care: - 100 in paturi: 20RON/loc/noapte - 40 in incaperi incalzite(holuri) fara pat: 10RON/loc/noapte (va trebuie o saltea sau macar un izolir, sac de dormit, etc) ATENTIE MARE: Persoanele care fac rezervari trebuie sa confirme rezervarea cu 3 zile inainte altfel se anuleaza. Informatii cu privire la Cabanele Dorulet click pe : http://www.cabaneledorulet.ro/despre.php Editat Ianuarie 18, 2009 de Deus`Absconditus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 La cort cat este pretul ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Dezule eu vin sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaster Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 La cort cat este pretul ?? Nu costa nimic la cort. O sa fie amenajat un loc mai ferit pentru vre-o 4-5 corturi... Primii veniti ocupa loc acolo, daca vor, restul...sub cerul liber... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Se poate trage din cabana curent electric pana la cort???? Contra cost, bineinteles? Nu de alta dar am niscai idei de incalzire mai ales daca vin cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Este foarte simplu, daca ajungi pana in orasul Hateg. De aici mergi catre Caransebes, iar dupa Totesti ,Paclisa urmeaza o intersectie. Aici sunt indicatoare mari cu Cabanele Dorulet, Gura Zlata, etc... Mergi conform indicatoarelor, treci prin Clopotiva si tii drumul inainte. Peste tot, in fiecare intersectie sunt indicatoare cu Cabanele Dorulet. Este simplu Ai si o harta postata mai sus.Te asteptam, succes!!! P.S: Nu uitati de rezervari si confirmari. Multam. De ajuns acolo ajungeam ca la fata locului ma descurc. Voiam sa prind locul inainte sa-mi fac o idee. Acu sper sa rezolv cu echiparea si sa vedem ce ne rezerva iarna asta. Rezervarile pentru cazare se fac la tel 0723561389 - Radu.Locuri, sunt in jur de 140 din care: - 100 in paturi: 20RON/loc/noapte - 40 in incaperi incalzite(holuri) fara pat: 10RON/loc/noapte (va trebuie o saltea sau macar un izolir, sac de dormit, etc) ATENTIE MARE: Persoanele care fac rezervari trebuie sa confirme rezervarea cu 3 zile inainte altfel se anuleaza. Informatii cu privire la Cabanele Dorulet click pe : http://www.cabaneledorulet.ro/despre.php Multam pentru locatie. Am prins-o. Se foate face un update mai pe la 1 Februarie cu cate persoane s-a inscris pentru cazare? Presupun ca-n cel mai rau (sau bun) caz in care se ocupa tot o mai fi ceva prin relativa apropiere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Daca mai sunt doritori si intre timp s-au ocupat locurile de cazare si de campare,mai exista o alternativa la urmatoarele pensiuni care sunt pe aceasi vale cu locul de intrunire : http://www.gurazlata.ro/servicii/cazare/ http://www.dumbravita.ro/main.html http://www.anita.ro/ Hai no-Rock si sa ne vedem acolo,pe Taramul Dacilor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cypone Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 nu cred ca se ocupa toate locurile de campare de la Dorulet . din cate imi aduc aminte era un teren de volei acolo unde incap o carutza de corturi . pt mai multe detalii , vorbiti cu Blaster ( Radu ) 0723561389 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaster Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Locuri de cazare, la Complexul Dorulet in camere, nu mai sunt. Pentru cine doreste sa vina si nu are loc rezervat, sunt 3 optiuni: - cort - in incaperi cat de cat incalzite(holuri, terase inchise, sala de mese...). Sunt in jur de 20-25 locuri. Primul venit, primul servit. Nu fac rezervari pentru asta... - la alte pensiuni de pe langa Dorulet(vezi postul lui Dacul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Mai de mancare si cazare va faceti voi griji? Asta gasesti, nu e bai: mancare la orice chiosc (faci alimentarea cand te duci) iar cazare sunt sigura ca nu se va ocupa tot, si chiar si asa va fi un colt pt un sac de dormit si pentru noi. Importanta e vremea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 (editat) Daca se poate un mic sondaj, pt ce-i care vin cu cortul ca sa vad si eu asa ca idee cu ce colegii o sa impart fanul deoarece eu voi urca de joi si sa nu ma intind mai mult decat imi este Fanul P.S Mai ales acu ca nu mai sunt locuri in camere Editat Ianuarie 22, 2009 de Dacul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ză Nichelatu' Baicărs Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Daca imi aduc ,,Nichelata,, adica pe (unchiu jack) s-ar putea sa ma ai ca vecin de Ograda si atunci ,,share,, fanu`... Am auzit ca-i moka la Ograda ... Is curios daca se v-a baga si vreo ,,faneatza,, ceva in hora ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddy Metal Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Chiar daca nu mai sunt locuri la cabana, alternative exista: iar cei care raman in pana de idei: Asadar, ce ziceti, va luati corturile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate