pastiluta Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 cred ca e timpul sa ne organizam un pic vad ca nu se face nimic si timpul trece.....ar trebui as ne gandim.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Eu te votez pe tine. VOTATI PASTILUTA!!!PT UN REVELION MAI BUN! SA REVELIONITI BINE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 SA REVELIONITI BINE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 irascibil ontopic: punetzi si voi 3-4-5 optziuni (sa aiba de unde alege omu' )... io nu trebuie sa intru in top 3-4-5 capitan pt ca pot sa-mi tzin bine nici actele si cheile... pe care le ratacesc adeseori.. deci propunetzi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Uraaa ... Pastiluta sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 harciogu : e f usor sa arunci responsabilitatea pe capul altuia si tu doar sa mergi sa petreci intr'un loc cautat si aranjat de altul on topic: unul singur nu cred ca poate organiza,alegeti mai multi,3-4 persoane care sa se ocupe.care sa cunoasca si sa aiba timp liber sa se ocupe.votati'o pe kali ca si'asa saraca are prea mult timp liber la dispozitie. intai sa se ofere cativa voluntari,apoi incepeti votarea. ...parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 stai si nu da domnule irascibil! propunerea mea a fost o gluma (de-aia si smile-ul )! shtiu ce inseamna sa ai grija de o hoarda mai mult sau mai putzin beata intr-o vila/cabana. shtiu si ce comod este sa tzi se psuna unde sa te duci si doar sa petreci fara griji. ar fi constructiv sa spunem si ce cautam ca sa shtie voluntarii (pt ca nu cred ca vom putea arunca "magareatza" cu aranjarea revelionului pe capul catorva si acestia sa accepte de buna voie) ce vrem: vila/cabana de 35-50 de locuri, cu curent si apa curenta, pt 4-5 zile (la schimbarea dintre ani), la un pretz de ~10iepuroi pe noapte (cat mai putzin ar fi de preferat dar am vazut si io nishte oferte si ) sper sa nu mai supar pe nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 eu votez pentru. Sunt deacord ca organizeze cineva ceva de revelion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Si mie mi-ar place sa facem revelionul cu totii.Deci eu + 'buburuza galbena" vom fi prezenti . Insa eu zic ca nu trebuie sa votam asa fara acordul persoanelor...deci ar fi mai indicat sa se ofere voluntar cineva.E oricum destul de dificil aceasta misiune ...dar daca pastilutza a venit cu ideea zic sa se si ocupe de realizarea ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 votati'o pe kali ca si'asa saraca are prea mult timp liber la dispozitie. Uite cine ma intelege. Io-l votez pe DDU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 DeDe-ule, ai pus-o, tata. Si eu sunt pentru tine, doar suntem amandoi arici necrofili, nu? Buey, astia care mai cititi topicul: eu NU voi fi capitan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 Se pare ca revelionul 2006-2007 va ramane fara capitan. Ce'mi place mult e ca toti propun,dar nici unul nu se ofera.E f bine asa! Asteptati sa se ofere cativa voluntari apoi votati!!!!!!!!!!!!!! Uite cine ma intelege. Io-l votez pe DDU Mereu te'am inteles ( chiar daca's copil prost si dau cu batele in balti ),credeai altfel?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 Se pare ca revelionul 2006-2007 va ramane fara capitan. ......traim in lumi paralele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 joee : care are cap pricepe ce am vrut sa zic,care nu sa traiasca in lumi paralele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 -nu vorbiti de Rev 2005-2006 ?....nu cred ca va ganditi deja la Rev 2006-2007 ....nu de alta dar ar fi surprinsi si cei mai pesimisti care au postat aici . ....eu cred ca nu e prea tarziu.... dar trebuie sa stim ce vrem(tinand cont ca este totusi 15.11.2005 ). Propun-sa venim cu oferte pentru zone unde nu prea se inghesuie lumea sa faca Rev ( la campie , la deal , la mare ,etc.) -pana la 30.11.2005 ....locatia ar trebui sa aiba cat mai multe camere cu unul sau doua paturi , baie sau dus cel putin pe hol , bucatarie ,o incapere mai mare unde putem organiza petrecerea si eventual curte . ....sa inchiriem numi pentru cazare ( 2-3 nopti )-cu masa rezolvam noi....iar CAPITANUL il stabilim incepand cu 01.12.2005 ....HAIDETI sa cautam cu totii -la Agentii , la cunostinte ,la prieteni ,la rude , etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 cu rev 2006-2007 era o gluma,ma gandeam eu ca pt rev ala o sa se aranjeze ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 irascibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 Esti un scump ,dar ... doar capitan????Macar colonel mah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pastiluta Postat Noiembrie 17, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2005 am fost cu ideea asta dar nu inseamna ca voi fi si capitanul ...votati pe cineva cu "experienta" nu ma intrebati la ce....gen..ddu, Kali, ....asa ca o sa facem o lista cu cei ce doresc fara inhibitii e o chestie cat se poate de serioasa.... asa ca sa "ne punem pe treaba" ca acum vine craciunul....si revelionul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 Bah berbecilor!!!!!!!!! CAND ARE TIMP KALI SA SE OCUPE DE PETRECEREA VOASTRA????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 de ce ma faci ma berbec? vezi ca sufar de complexe de inferioritate! Votez IRASCIBILUL REVOLUTIONAR! sa moara, sa faca, alea alea. kali,kali ii tot ca ala din reclama: betmen,betmen ai idee cat timp liber are kali de o tot propui sa'ti caute loc de petrecut?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 Berbec eu sunt aveti grija... Ideea e simpla: 1 Kali abia are timp sa respire de cate griji si trebi are 2 Mi se pare aberant sa puneti toate in carca unuia pt ca va e lene sa va interesati, sa impartit sarcini bla bla- asta fac prietenii, se ajuta si isi rezolva problemele in ehipa 3 Irascibil n-are cum ca inca nu s-a hotarat, ca si mine de altfel 4 Eu prevad ca vor face un revelion linistit si frumos: Dorumaster, Carmella, Constantin, Eventual si Aliance, Placebo, Myando + Tro 5 Adica revelion de cupluri, pace liniste, ceea ce nu e asa rau. Grupul asta nu e compatibil cu celalalt de anarhisti. Poate doar myando Nu va suparati, asta e adevarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate