Petre Radu Postat Noiembrie 20, 2005 Share Postat Noiembrie 20, 2005 (editat) Eu imi cer milioane de scuze fata de Brand ca nu am putut ajuge in Etrusco si daca nu ne-om mai vedea pana in primavara i-am promis ca ajung eu in Giurgiu. Evident, dupa ce i-am facut primisiunea asta, am aflat (de la el) ca de fapt sta in Galati nu in Giurgiu, deh ce sa faci 5 Tuborg Royal pot sa te faca sa incurci Galati-ul cu Giurgiu. Si mai recunosc ca mi-a trebui mult pana am scris mesajul asta!!! Cat despre domnisoara de la bar (sau ce ziceati voi acolo) imi pare rau ca nu am vazut-o!!!!! Eu ma uit acum la Top 100 Power Ballads pe VH1 si merita!!!! Druuuuum uscat si fara gropi!!! Desi pana la primavaraa...... nu vad cum o sa fie asaaaa!! AAAAAAAAA!!! Si tre sa schimb poza aia!! Ca nu mai am R1 - am ZX-9R!! Editat Noiembrie 20, 2005 de Petre Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 20, 2005 Share Postat Noiembrie 20, 2005 (editat) io am reparat frane prin distror pana la urma. am pierdut si micii si sampania si tortu' sorry... las' ca am mancat eu tort, dar nici je n-a prins sampanie, daca te consoleaza cu ceva... dar ce cautai, mey, prin Dristor? ale cui frane? Editat Noiembrie 20, 2005 de BooBoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 beheheton petrecerea Brandule, inca imi paraie spatele dupa ce m-ai strans in brate... data viitoare cand ne vedem, vin cu platosa Pozele ce le-am facut eu le pun dupa ce ajung la Iasi, ca acolo e cablul de date PS: MUUULTA CELUI CARE A FURAT CA UN HOTZ NENOROCIT TZUICA PE CARE I-AM DAT-O CADOU LUI ESCU. SA DEA DOMNU' SA TI SE USUCE MAINILE CA UN COPAC IN DESERT! INSETATULE, ALA ERA UN CADOU SPECIAL, ADUS TOCMAI DE LA BISTRITA. VEDEA-TE-AS PE NASALIE, INFECTULE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 super tare petrecerea..... PS: PS: MUUULTA CELUI CARE A FURAT CA UN HOTZ NENOROCIT TZUICA PE CARE I-AM DAT-O CADOU LUI ESCU. SA DEA DOMNU' SA TI SE USUCE MAINILE CA UN COPAC IN DESERT! INSETATULE, ALA ERA UN CADOU SPECIAL, ADUS TOCMAI DE LA BISTRITA. VEDEA-TE-AS PE NASALIE, INFECTULE Alveolu este in stare sa injure 10 minute fara repetitzie incepem pariurile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 SUPER SUPER PETRECERE Da sa imi aduca si mie cineva aminte cind am plecat daca am dat noroc cu toata lumea ca io unul eram cam AVION.Sa traiasca ESCU si micul NAVARO si sa iti tina dumnezeu obiceiul ESCULE ca a iesit super petrecere. Vreau sa vad POZE ....multe si colorate. Inca imi suna in cap (sau ce a mai ramas din el) slagarul serii (stiti voi care) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 SUPER SUPER PETRECERE Da sa imi aduca si mie cineva aminte cind am plecat daca am dat noroc cu toata lumea ca io unul eram cam AVION.Sa traiasca ESCU si micul NAVARO si sa iti tina dumnezeu obiceiul ESCULE ca a iesit super petrecere. Vreau sa vad POZE ....multe si colorate. Inca imi suna in cap (sau ce a mai ramas din el) slagarul serii (stiti voi care) Pai ai cam plecat avion!!! Ca n-ai salutat lumea! cel putin nu pe cei de afara... inainte sa il faci plat pe aress in taxi, ca ramaseseshi fara frana!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Naspa petrecere: NU S'A FACUT NIMENI MUCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RUSINE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Super petrecerea. Admosfera pe care vara nu o intalneshti la etrusco. LMA tuturor sarbatoritzilor (nu am shtiut ca sunt atat de multzi). Eu m-am tirat cand a inceput sa se faca micii ... PS: Pacatoshilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Super petrecerea. Admosfera pe care vara nu o intalneshti la etrusco. LMA tuturor sarbatoritzilor (nu am shtiut ca sunt atat de multzi). Eu m-am tirat cand a inceput sa se faca micii ... PS: Pacatoshilor... Iarta-ne PARINTE, ca am pacatuit!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pastiluta Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 distracti e, distracti esi iar distractie...deja devine obicei....lma escule ca azi e ziua ta d efapt 21.. sa ne traiesti si noi cu tine ca singur te plictisesti....si stii tu...mereu....orce ar fi.....prieteni.... lma navarro....sa ne traiesti lma slabutule...bun tort..... super petrecere.... la mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 POZE POZE VREM POZE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 POZE POZE VREM POZE nu avem, nu dam, nu ne intereseaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 POZE POZE VREM POZE NAH MAH! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 nu avem, nu dam, nu ne intereseaza! Nu credem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 POZE POZE VREM POZE Diseara!! Avem confirmarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 phoai ce-o fo' la Etrusco... nebunie curata... nene Escule (de acu te strig numa Uriesu' ) sa ne traiesti pana la adanci batraneti fericit, calare pe (ce/cine) vrei tu, io personal m-am cam imbacsit cu bere blonda pasteurizata, de m-a durut capu toata duminica. A trecut durerea abia seara cand m-am culcat, dupa doua algocalmine. Da' a meritat fiecare minut petrecut alaturi de voi. La Multi Ani iti doresc, si regret, cum am mai spus ca nu sunt mai multi oameni ca tine... P.S. Raspunde dreq la telefon ca tre sa vb. La multi ani Navarro si Slabutu (unde e ma chitara, chitro ) Acestea fiind spuse, revin la starea de boala ce ma va caracteriza saptamana asta, dupa betzie... P.S. 2.: MURATURILE SUCKS, N-ARE EFECT LA MINE am halit un bidon de castraveti si gogosari si tot simteam ca zbor... AAAA SI UITASEM: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PsychoVy Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 bai Escule inca o data LMA!!!A fost super, scurt dar super!!! tu oricum erai AVION (LA PROPRIU, cand am avut noi grija,afara),noroc ca nu ai ajuns in picaj de undeva pe trotuar, dar oricum "CREZI CA NE MAI PASA!!!"-ca tzie iti cam pasa(nu ai luat DESTUL FORTRAL )!!!!ca-ti rupeai noada, sau altceva!!!! ,si la FIGURAT ai fost un pic AVION, dupa Havane si atatzia clasici:- ALEXANDRION............. bai Escule inca o data LMA!!!A fost super, scurt dar super!!! tu oricum erai AVION (LA PROPRIU, cand am avut noi grija,afara),noroc ca nu ai ajuns in picaj de undeva pe trotuar, dar oricum "CREZI CA NE MAI PASA!!!"-ca tzie iti cam pasa(nu ai luat DESTUL FORTRAL )!!!!ca-ti rupeai noada, sau altceva!!!! ,si la FIGURAT ai fost un pic AVION, dupa Havane si atatzia clasici:- ALEXANDRION............. si tie SLABUTZULE LMA!!!!si sa te vad cat mai repede pe un motor ,ca si daca ai hidramata, tot mai BUMMMMMM E UN MOTOR!!!! p.s. poate o sa-ti iei un animal mai mare ca al lu Leoncio, sau ca al lui Placebo!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Noiembrie 21, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2005 Multumesc tuturor ca ati venit. Sper ca v-ati simtit cel putin la fel de bine pe cat m-am simtit eu. Am simtit ce bine e cand esti inconjurat de asa multi prieteni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 slabutzu nu zice nimik? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 (editat) Ca sa citez: POZE, POZE, POZE! Apasule, atat pot sa iti spun, ca ne iubeai foarte tare pe toti. Sa-ti traiasca nevasta, sa-i aduca mosu' ce isi doreste si tie la fel Super party, la multi ani again! Editat Noiembrie 21, 2005 de ninja_skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 nu am zis nimic ca nu am fost acasa. Dar dc ar fi ceva de zis as zice POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOZE si sa-mi traiasca nevasta ca face torturi bune. phoai ce-o fo' la Etrusco... nebunie curata... La multi ani Navarro si Slabutu (unde e ma chitara, chitro ) Pt revelion am vorbit cu ea (cu chitara) si a zis ca-si face timp si vine si ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 (editat) Si a sosit si clipa mult asteptata!! La cerea publicului...POZEEEEEEE Sper ca apreciati ca nimeni nu are ochii rosii, asa c astept in continuare cola aia pe care mi-o tot promiteti de 2 saptamani incoace Editat Noiembrie 21, 2005 de Josephine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Doar atatea poze dupa ce SUPER CHEF a fost in seara aia . Mai vrem mai multe poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 (editat) Alte poze... Sunt doar cateva. Restul maine seara. Imi pare rau ca am tot amanat dar a durat destul de mult micsorarea si retusarea lor Oricum, suuuuuuuper petrecere. Nici acum nu mi-am revenit Nenea Escu, nu trebuia sa ma lasi sa beau paharul ala de vin (inveti copiii la prostii ) P.S. Am uitat sa-i multumesc lui Ray pentru aparat si pentru ca ma lasa sa-mi fac de cap facand multe poze Pupa mama Editat Noiembrie 21, 2005 de Josephine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 asa... sa vada cei care nu "a venit" ce "a" pierdut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate