Rotila Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 A fost la "vopsit" la un mare om ....... cand am luat-o am fost speechless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Arata foarte bine, mie imi place... Dar e primul enduro care il vad vopsit asa...in general vitezanele sunt cele aerografiate... Parca un enduro care isi merita noroiul pe el si culori simple, nu l-as face asa. Na acum fiecare cu gusturile sale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 E supermoto, nu enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Alien coaeeeeeeeeeeeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Ianuarie 14, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2009 Sa nu incepeti sa va paruiti pe aici ........ e topic de poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDan Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Arata intr-un mare fel. Felicitari! O prinde foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Foarte reusita ! Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freeman Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 la cine ai vopsit-o. foarte tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 E foarte tare. La cat imi imaginez ca te-a costat mobra + casca ar merita o investitie si in echipament sa fie in ton. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 foarte misto a iesit! de curiozitate...cat te-a costat operatiunea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 ar merita o investitie si in echipament sa fie in ton. Cum ar fi un costum de Predator sau de Alien? RuLLz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Ianuarie 15, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2009 Echipamentul ....on the way:) .....sper prin martie sa fie gata ........ nu facutul e problema ci alesul modelului:) Pretul e confidential sa zicem ...dar credeti-ma pe cuvant ....am dat putin la cata munca a fost. Il recomand pe om ....pune suflet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 faina piesa.... sa ai grija de ea...! e frumoasa foc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 (editat) chiar a iesit bine, sa o calaresti sanatos Editat Ianuarie 15, 2009 de Infinity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 fff tare motorul! sa traiesti azi nu am mai apucat sa dau o tura cu el ...merci totusi de propunere sa il speli si tu ca e pacat de frumusetea aia de motor ...las ca il fac eu pe al meu o rautate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Arata super tare. Vezi ca babele mai chioare o sa zica ca trece pe strada un schelet. (Ghostrider in flacari ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 musca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Ianuarie 15, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2009 musca ? Cam da o sa vezi duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Haha, deci la Adi se face treaba buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Cam da o sa vezi duminica pune-i niste hand-guard-uri si un un inel cauciucat pe toba ..stii tu de ce uitasem ... si niste slider-crash-uri pe ax (fata spate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 o bijuterie .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Ianuarie 17, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2009 Inculpatul este fox 0721842611. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caferacer78 Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 A fost la "vopsit" la un mare om ....... cand am luat-o am fost speechless Faina mestereala,fain motiv,si nu in ultimul rind fain film!P.S. ai grija sa nu sperii copilasii de pe trotuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Ti-am admirat-o joi seara la Unirii langa Glow. Foarte frumos lucrata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate