N00B Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Am auzit niste zvonuri cum ca daca n-ai carnet categoria A1 sau A nu te mai poti da cu scuterul. cica s-ar fi schimbat nush ce la legislatie din 1 luna asta. stie cineva ceva sau ceea ce am auzit io e o mare minciuna? Salutare, Din pacate, doar din 2011. Cel putin asa scrie aici. Eu sper sa fie necesar A1 pentru scutere cat mai curand. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 Sărbători Fericite vă urează CSBV-ul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snapshoot Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 salut stiti cumva unde pot gasit un cauciuc spate pt un scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 salut stiti cumva unde pot gasit un cauciuc spate pt un scuter Magazinul Power Sports de la intersectia Faget si/sau la Mymoto - in ambele locuri probabil pe comanda de pe o zi pe alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snapshoot Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 salut am si eu nevoie de o curea de transmisie pt un scuter si nu stiu unde se gasesc.ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Incearca la Powersports la Faget. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 salut am si eu nevoie de o curea de transmisie pt un scuter si nu stiu unde se gasesc.ms pt chinezesti am vazut si in Carrefour si in piata la Bartolomeu pentru orice marca porti comanda Malossi la Scuter Centre in Bucurestu cu plata ramburs! http://www.scuter-centre.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Scuter Party National - 15-17 iulie.Mai multe detalii in semnatura sau aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), lângă Student Pub, am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat și mai puțin fierbinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denes Levente Postat Ianuarie 9, 2015 Share Postat Ianuarie 9, 2015 salutare si la multi ani , cu cine as putea sa iau legatura din clubul scuteristilor CSBV , ca prin vara sa facem iesiri , nu nr de telefon sau un cont de fb , mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Ianuarie 11, 2015 Share Postat Ianuarie 11, 2015 Salut. Nu prea mai există SCBV, membrii fie s-au împrăştiat pe alte tărâmuri, fie au trecut la alte modele de ciclete cu motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate