bandit red Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Salutare. Deschid acest topic in speranta ca exista sau va exista si la noi acest curent Cafe Racer Rog pe toti cei pasionati sa posteze aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Poftim... ... ... ... ... . ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Curentul exista si la noi.....deocamdata mai mult in poze.....insa sper ca in scurt timp sa imi iau Triumph-ul pe care mi-l doresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2009 Poftim... ... ... ... ... . ... Multumesc, Poze gasim pe zeci de situri. INTREBAM ??? DACA EXISTA POSESORI ROMANI CU ASEMENEA BIJUTERII ? DACA s-a pus in practica vreun proiect "custom made" de pasionati romani ai acestui curent. Eu intentionez sa achizitionez o mota mai veche ( '79 - '80 ) si sa o aduc la forma de Cafe Racer intocmai ca cele din poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Multumesc,Poze gasim pe zeci de situri. INTREBAM ??? DACA EXISTA POSESORI ROMANI CU ASEMENEA BIJUTERII ? DACA s-a pus in practica vreun proiect "custom made" de pasionati romani ai acestui curent. Eu intentionez sa achizitionez o mota mai veche ( '79 - '80 ) si sa o aduc la forma de Cafe Racer intocmai ca cele din poze. Te'ai gasit tu sa deschizi topic, pui 2 poze si apoi sari de poponeata in sus cand altul pune si el poze. Ai cumva vreun caferacer in curte si nu vrei sa'l arati? Nu cred, ai deschis topic degeaba, trebuia sa mai astepti 15 ani pina iti luai "mota mai veche" si ai fi adus'o la forma de caferacer... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adysnt2008 Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 (editat) Te'ai gasit tu sa deschizi topic, pui 2 poze si apoi sari de poponeata in sus cand altul pune si el poze.Ai cumva vreun caferacer in curte si nu vrei sa'l arati? Nu cred, ai deschis topic degeaba, trebuia sa mai astepti 15 ani pina iti luai "mota mai veche" si ai fi adus'o la forma de caferacer... Te'ai gasit tu sa deschizi topic, pui 2 poze si apoi sari de poponeata in sus cand altul pune si el poze.Ai cumva vreun caferacer in curte si nu vrei sa'l arati? Nu cred, ai deschis topic degeaba, trebuia sa mai astepti 15 ani pina iti luai "mota mai veche" si ai fi adus'o la forma de caferacer... Editat Ianuarie 19, 2009 de adysnt2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Nu stiu cum se face dar tie nu-ti convine nimic din acest forum, si te sfatuiesc sa iesi din conserva si sa incepi cu o trotineta cu roti de role si demontabila pe deasupra si dupa 15 ani de experienta pe asa ceva poate treci si tu la un 125 Ok, asa am sa fac.Doar dupa ce imi demonstrezi ca ai si alta legatura cu motociclismul inafara de IDul de forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adysnt2008 Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 (editat) Te'ai gasit tu sa deschizi topic, pui 2 poze si apoi sari de poponeata in sus cand altul pune si el poze.Ai cumva vreun caferacer in curte si nu vrei sa'l arati? Nu cred, ai deschis topic degeaba, trebuia sa mai astepti 15 ani pina iti luai "mota mai veche" si ai fi adus'o la forma de caferacer... Te'ai gasit tu sa deschizi topic, pui 2 poze si apoi sari de poponeata in sus cand altul pune si el poze.Ai cumva vreun caferacer in curte si nu vrei sa'l arati? Nu cred, ai deschis topic degeaba, trebuia sa mai astepti 15 ani pina iti luai "mota mai veche" si ai fi adus'o la forma de caferacer... Editat Ianuarie 19, 2009 de adysnt2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2009 Fratilor nu va impacientati! Intr-adevar este irascibil tipul Eu am deschis acest topic in ideeeeea ca nu o sa fiu singurul "dement" care investeste intr-o moto veche si lucreaza la ea sa arate si mai veche... Am deja doua moto in garaj, dar mai am loc DECI INTREBAREA RAMANE VALABILA !!! P.S. Si ca sa fim in spiritul ACE CAFE LONDON - chiar detin o cafenea frantuzeasca . Asadar lucrurile ar putea sa se lege frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 (editat) Salutare.Deschid acest topic in speranta ca exista sau va exista si la noi acest curent Cafe Racer Rog pe toti cei pasionati sa posteze aici. Esti cu intirziere, dude: /index.php?showtopic=159988 ... chopperistii vorbesc de mult, pe tema asta... Spor la cafe... Fratilor nu va impacientati!Intr-adevar este irascibil tipul Eu am deschis acest topic in ideeeeea ca nu o sa fiu singurul "dement" care investeste intr-o moto veche si lucreaza la ea sa arate si mai veche... Am deja doua moto in garaj, dar mai am loc DECI INTREBAREA RAMANE VALABILA !!! P.S. Si ca sa fim in spiritul ACE CAFE LONDON - chiar detin o cafenea frantuzeasca . Asadar lucrurile ar putea sa se lege frumos. Irascibil e un bou, nu te agita... asa-i el: bovin. La Ace se merge, anul asta. Wanna come? Editat Ianuarie 19, 2009 de Roadkill_Himself Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 (editat) Esti cu intirziere, dude: /index.php?showtopic=159988 ... chopperistii vorbesc de mult, pe tema asta... Spor la cafe... Irascibil e un bou, nu te agita... asa-i el: bovin. La Ace se merge, anul asta. Wanna come? Editat Ianuarie 19, 2009 de Mr.Watt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2009 Esti cu intirziere, dude: /index.php?showtopic=159988 ... chopperistii vorbesc de mult, pe tema asta... Spor la cafe... Irascibil e un bou, nu te agita... asa-i el: bovin. La Ace se merge, anul asta. Wanna come? Sigur ca DA, dar cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 era un tip in Bucuresti un un ducati parca, aranjat frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Ianuarie 21, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2009 era un tip in Bucuresti un un ducati parca, aranjat frumos Stiu un Ducati Rosu superb de colectie Cafe la "Custom Crome" la "VOVA" in Bucuresti. Este in vitrina Inca ma mai gandesc la variante... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Februarie 9, 2009 Autor Share Postat Februarie 9, 2009 Poftim... ... ... ... ... . ... up, up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 un singur lucru stiu: dupa ce termin cu sv-ul meu, fac un cafe racer ca la carte. insa asta va fi doar anul viitor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Februarie 10, 2009 Autor Share Postat Februarie 10, 2009 un singur lucru stiu: dupa ce termin cu sv-ul meu, fac un cafe racer ca la carte. insa asta va fi doar anul viitor! Asa am decis si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate