motociclistcom Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Azi cand am deschis la scuter saua ... clapa aia sa iau casca ... am vazut pe sa(pe interior) niste vapori de ulei uscati .... se vedeau pe plastic niste picaturi uscate ... eu am zis ca e ulei . Se poate ? de la ce sa fie ? sa fi fost condens ? am gilera runner 50 sp luat nou acum 0 sapt ... are 9 km pe bord e luat de la paneuro ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Azi cand am deschis la scuter saua ... clapa aia sa iau casca ... am vazut pe sa(pe interior) niste vapori de ulei uscati .... se vedeau pe plastic niste picaturi uscate ... eu am zis ca e ulei . Se poate ? de la ce sa fie ? sa fi fost condens ? am gilera runner 50 sp luat nou acum 0 sapt ... are 9 km pe bord e luat de la paneuro ... sigur era ulei? trebuia sa fi mirosit ca sa observi daca e ulei sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 or fi mancat aia de la paneuro carnati prajiti in showroom si s-au sters de seaua ta. eu zic sa nu mirosi, ca s-ar putea sa vina ceva arome de la aia care au transpirat posteriorul pe sha, tot in showroom, evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 sterge locul respectiv si mai verifica peste ceva vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 trebuie sa parchezi scuterul cu rotile in jos! NB: acest post nu se adreseaza persoanelor ursuze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Ianuarie 21, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2009 l-am sters ... cand o sa mai merg cu scuterul o sa mai ma uit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 E foarte grav. Da-l inapoi si ia-ti Aprilia. La Aprilia nu vei avea in veci asemenea probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Ianuarie 22, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2009 am pus un parfumant ... cu 4tunning inauntru acolo .. din carton ... e posibil de la ala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M@TRIX Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 am pus un parfumant ... cu 4tunning inauntru acolo .. din carton ... e posibil de la ala ? Clar ca de la ala,nici nu stiu cum de nu ti-ai dat seama pana acum,a mai trebuit sa faci si topic pt asta=))Gandeste inainte sa spui ceva,pe viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Ulei nu are cum sa fie . Condens? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 lasati omul in pace. daca nu a stiut de unde e uleiul a intrebat si gata. si eu am gasit ulei pe cadrul de la motor si nu stiam de unde e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Baga pe deget data viitoare si vezi ca daca e de la odorizant tre sa miroasa tare rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate