crazydriver Postat Aprilie 2, 2009 Autor Share Postat Aprilie 2, 2009 Ai fost pe aproape, doar ca nu in Topraisar am facut dreapta si in Amzacea, mai mergi spre Negru Voda pe harta si vezi ca se face un drum spre General Scarisoreanu din Amzacea, ala e drumul pe care ai mers azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Nu e bre la mine pe gps alt drum, e harta mai veche cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Stiam eu ca am facut cam 120 km... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdiRMG Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Cum ramane pentru maine? Prognoza zice 18 grade la Constanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Aprilie 3, 2009 Autor Share Postat Aprilie 3, 2009 Cum ramane pentru maine? Prognoza zice 18 grade la Constanta. Cum sa ramana, daca toata lumea vrea. ne intalnim la 10.00 la rompetrolul de la iesirea dinspre ovidiu, si ne hotaram daca mergem pe harsova - tulcea sau ct-topolog- harsova-ct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Aprilie 4, 2009 Autor Share Postat Aprilie 4, 2009 Cam liniste, nu prea vrea lumea afara din oras asta e. Am fost patru pana la urma si am facut urmatorul traseu: CT-Harsova-Tulcea-Macin-Braila-Slobozia-Drajna-CT In total cam 460Kmdin care 40Km cam varza dar a fost cald si frumos, poate data viitoare se vor strange mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdiRMG Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Super a fost azi. Si temperatura tocmai buna. IGO zice ca am facut 415 km. Cateva poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Aprilie 4, 2009 Autor Share Postat Aprilie 4, 2009 Pai ai gresit drumul, de la harsova am mers spre tulcea si dupa spre macin, tu ai pus direct haresova macin pe la garliciu, dar drumul este inpracticabil, doar cu enduro sa o iei pe acolo. Din cauza asta iti da gps-ul doar 415km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdiRMG Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) Da, ai dreptate, am rectificat, dar nu merge sa editez postul de mai inainte. Sper sa fi nimerit de data asta. Editat Aprilie 4, 2009 de AdiRMG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Aprilie 4, 2009 Autor Share Postat Aprilie 4, 2009 Aproape perfect, tot ai facut mai devreme stanga, acum ai facut din Nicolae Balcescu, trebuie sa mai mergi spre Tulcea cam 10Km este o localitate cu N, Nacari sau ceva de genu asta, acolo am facut stanga spre Horia si peurma mai departe spre Macin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Aprilie 4, 2009 Autor Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) si pentru maine cum ramane. Propune cineva ceva sau ne dam pe Tomis . Vad ca cei de la hobby placa spre bulgaria. /index.php?...p;#entry1802239 Se mai baga cineva, sau aveti alte popuneri, din catre stiu eu sunt cateva persoane care nu pot sa ieasa din tara. Editat Aprilie 4, 2009 de crazydriver Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 sunteti nebuni cu traseele voastre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 dupa plimbarile pe care le faceti, nu vreti voi sa vorbim zilele care vin pentru o plimbare prin mai-iunie prin poiana brasov si imprejurimi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 noi vorbeam de asta iarna de brasov, cu toate k si azi am fost peaproape cu gandu , cand o sa fie mai cald ii dam, da pana una alta tu ce faci cu mobra aia o tii pt expozitie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 pai ce sa fac, o am polishat`o putin azi, e pregatita de drumuri nu am putut sa vin cu voi azi ca abia pe la ora 2 am terminat de scos malul din lant dupa ce l-am frecat o ora cu motorina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) daca mai polishezi mult ii iei vopseua )) bine ca mai ai garaju Editat Aprilie 4, 2009 de airman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Aprilie 4, 2009 Autor Share Postat Aprilie 4, 2009 tinand cont ca uni dintre noi ne-am rupt oasele azi, propun o iesire mai relaxata maine. Intalnirea la ora 12.00 la Aqua si plecam pana la Mangfalia bem un suc, poate facem o sedinta foto pe la vama si usurel prin statiuni spre casa. cine este de acord sa ridice doua degete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 are la yamaha, am intrebat un mecanic si mi-a zis ca... s-ar putea sa ma tina un sezon ma refeream la bateriile VICTOR, stiu ca yuasa sunt top Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 tinand cont ca uni dintre noi ne-am rupt oasele azi, propun o iesire mai relaxata maine.Intalnirea la ora 12.00 la Aqua si plecam pana la Mangfalia bem un suc, poate facem o sedinta foto pe la vama si usurel prin statiuni spre casa. cine este de acord sa ridice doua degete imi pare rau, la mine n`a mers panarama asta de forum nici aseara si nici acum dimineata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 oricum nu a venit nimeni, costel s-a dus in bulgaria, eu cu gabi i idam prin oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Aprilie 5, 2009 Autor Share Postat Aprilie 5, 2009 Da din acelasi motiv (nefunctionarea forumului) nu am mai ramas in oras si ma-m hotarat sa merg cu baieti de la hobby spre bulgaria si a fost superb, vremea frumoasa compania la fel. Nu vroiam sa risc sa ma plimb intre sala si mamaia sau sa fac sant pe tomis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi gsxr Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Da din acelasi motiv (nefunctionarea forumului) nu am mai ramas in oras si ma-m hotarat sa merg cu baieti de la hobby spre bulgaria si a fost superb, vremea frumoasa compania la fel. Nu vroiam sa risc sa ma plimb intre sala si mamaia sau sa fac sant pe tomis bine ai facut...noi ne`am dat pana in mangalia si inapoi, acelashi traseu...merrs un pic mai lejer, k oricum eram frantzi de ieri....dar una peste alta ne`am aerisit si am facut si plimbarea de duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Da din acelasi motiv (nefunctionarea forumului) nu am mai ramas in oras si ma-m hotarat sa merg cu baieti de la hobby spre bulgaria si a fost superb, vremea frumoasa compania la fel. Nu vroiam sa risc sa ma plimb intre sala si mamaia sau sa fac sant pe tomis Sti prea bine ca nu suntem reisari de Tomis Noi am tras o tura de Mangalia. Si la noi a fost cald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate