airman Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 aia cu vioara e anca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 (editat) cred ca voi ajunge si eu la peco ..asta daca ma primiti Editat Iulie 29, 2009 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Bai da nu stiu ce aveti cu primitu asta, gasca asta nu are poarta cu zavor la intrare, cine are chef de plimbare sa fie prezent. Si-a cumparat anna sosea si nu am aflat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Bai da nu stiu ce aveti cu primitu asta, gasca asta nu are poarta cu zavor la intrare, cine are chef de plimbare sa fie prezent. Si-a cumparat anna sosea si nu am aflat ? Sa nu va luati voi autostrada si sa ma lasati amanet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 (editat) Bai da nu stiu ce aveti cu primitu asta, gasca asta nu are poarta cu zavor la intrare, cine are chef de plimbare sa fie prezent. Si-a cumparat anna sosea si nu am aflat ? ) am zis la misto ..stiu ca nu e nici o problema apropo viteza de croazera??? Editat Iulie 30, 2009 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Luati si voi in calcul ca exista si un incepator, adica je, care merge cu 70 in localitate, 110-120 in afara, pe autostrada o sa ma chinui cu 130; daca fugiti ma asteptati si pe mine mai incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Daca pot am sa merg si eu, inca nu stiu sigur. Dar ce facem la Slobozia? Luati in calcul Harsova, Viziru, Braila (Lacu Sarat - o baie, suc cafea), cu bacul la Macin, eventual Tulcea (faleza si acvariu nou), Constanta = 396km sau Macin, Horia, Constanta = 370km (sau Vama Veche-Bulgaria-Vama Veche - ce facem la Slobozia ... ? ? - ne plimbam pe autobenzi si pe drumuri f. aglomerate?) E o propunere - nu o luati in seama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Daca pot am sa merg si eu, inca nu stiu sigur. Dar ce facem la Slobozia? Luati in calcul Harsova, Viziru, Braila (Lacu Sarat - o baie, suc cafea), cu bacul la Macin, eventual Tulcea (faleza si acvariu nou), Constanta = 396km sau Macin, Horia, Constanta = 370km (sau Vama Veche-Bulgaria-Vama Veche - ce facem la Slobozia ... ? ? - ne plimbam pe autobenzi si pe drumuri f. aglomerate?) E o propunere - nu o luati in seama. Ideea la mine e sa ma plimb, am facut o propunere si eu, am zis Slobozia, unde sa ne intalnim cu Elena, gazda noastra din noiembrie. Veniti cu noi la Slobozia si weekend`ul urmator putem aplica varianta cu Harsova-Viziru... ca si asa nu e nici o intrunire din cate stiu eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 ) am zis la misto ..stiu ca nu e nici o problema apropo viteza de croazera??? pai noi 2 o sa o luam putin inainte dak ii dam pe autostrada, dak nu in sir indian 2 cate 2 cu nea Dan in fatza dak merge k e cel mai experimentat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 aia cu vioara e anca Ce ai drace cu mine ,ce am facut? Eu propun sa plecam mai devreme si sa ne plimbam mai mult ,luand in considerare si ce a zis Dan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 eu cred ca plec de sambata si ne vedem in slobozia duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 dak nu in sir indian 2 cate 2 Eu propun sa plecam mai devreme si sa ne plimbam mai mult ,luand in considerare si ce a zis Dan. Cum vreti voi, da sa nu fie nici 9 dimineata. Pai daca luam in considerare ce a zis nea` Dan nu cred ca mai ajungem la Slobozia. Oricum ar fi, astept sa va decideti, postati traseul, ora si locul de plecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 merg si eu ca numai pot trebe sa ies din orasul asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 pe tine chiar nu te primim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Eu cred ca nu o sa pot sa merg dar postati totusi ora, locul de intalnire si traseul probabil. Aveti grija - se anunta si ploi. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 (editat) Schimbare de planuri, deci: Duminica, ora 10:30, peco Rompetrol - iesirea spre Ovidiu; mergem la Tulcea. De traseu eu nu stiu ce sa zic, sper sa vina si nea` Dan cu noi sa ne faca unul frumos Editat Iulie 31, 2009 de anna_125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 weee ne plimbam cu bacu ?? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 nu mai vin atunci cu voi, plec la Slobozia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valeron Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 deci...pana la urma se pleaca la Tulcea sau si mai departe????? si cam care ar vi viteza de croaziera pt ca eu am un kle si....nu stiu cat o sa ma pot tine dupa voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 deci...pana la urma se pleaca la Tulcea sau si mai departe????? si cam care ar vi viteza de croaziera pt ca eu am un kle si....nu stiu cat o sa ma pot tine dupa voi Tulcea si inapoi. Pe la acvariu, un suc, poate mancam ceva, vedem noi. Viteza 100-130. Care vrea mai tare se duce pe circuit, iesim la plimbare nu cred ca se grabeste nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valeron Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 nu mai vin atunci cu voi, plec la Slobozia Chiar imi pare rau, eu am vrut la Slobozia, n`am schimbat eu destinatia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Traseu aprope de Bucuresti si frumos: buc-oltenita-giurgiu-buc Intre oltenita si giurgiu sunt multe curbe, drum liber si asfalt bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Traseu aprope de Bucuresti si frumos: buc-oltenita-giurgiu-buc Intre oltenita si giurgiu sunt multe curbe, drum liber si asfalt bun. e departe de noi pt o plimbare de o zii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 mere careva sau ma deplasez pana aklo pe degeaba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate