fressko Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 nu cred ca e normal. ar fi interesant ca cine mai are disc pe spate sa vada daca are aceeasi problema...eu am tambur, ca m-as fi uitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Asa...am facut mai demult un post despre un disc de frana care mi se pare ca este ovalizat. Discul spate. Am suspendat motoreta pe cricul central, am bagat-o in treapta I si m-am uitat cu atentie la disc, iar ca sa fiu sigur am luat un cui lung si l-am pus pe disc, si oscileaza cam 1,5 mm sus jos. Nu oscileaza stanga dreapta. Am facut si un desen rupestru, macar asa sa isi dea lumea cu parerea, Eu am impresia ca nu e bine centrat, m-am uitat la shuruburile care tin discul si parca nu sunt fix pe centru (pi shientru). Am colorat cu rosu ca sa va arat mai bine cum mi se pare mie ca este descentrat (defapt nu mi se pare). Mesaj completat Disc. Nu iti bate capul, daca santurile de pe disc sunt formate concentric in jurul axului nu ai de ce sa iti bati capul, e clar ca asa e din fabrica. Daca observai asta la un motor nou merita sa incerci sa centrezi discul, altfel mai rau fac ... il centrezi si pana se refac santurile o sa ai frana spate cam 0 ... deci sfatul meu e sa il lasi asa, daca avea bataie laterala era de rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 care are probleme cu discul spate sa apeleze la mine...pret mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Fac un apel la cei cu PC 32 sa vada daca sesizeaza ceva la discul de pe roata spate o oscilatie sus-jos. Multumiri anticipate Eu m-am uitat la hornetul meu, dar nu oÂşcilează aproape deloc, poate doar ceva gen 0.01mm, discul nu e al ei din fabrică, e schimbat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Cat ceri pe disc spate? De curiozitate 100 lei..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Man nu e mult, crede-ma ca daca as avea bani acum l-as lua. Dar nu prea dispun de finante si doar ce mi-am comandat o casca. Pe viitor daca e valabila treaba si dispun de bani, apelez la tine. ok, ma poti contacta oricand pe P.M. daca o sa mai ai nevoie si de altceva de CB in viitor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 De curiozitate...s-a gandit cineva sa puna ghidon tip clip-on pe cb 500? Are cineva pus? Oare pentru o modificare de asta trebuie schimbat jugul? clip on ... adica cum ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 Cred ca omul se refera la semi-ghidoane. Si daca daca e sa imi dau eu cu parerea, NU iti pune asa ceva. Alea sunt pentru vitezane. O sa stai mai aplecat, mai incomod si o sa pierzi din agilitatea rotii fata (o sa ai mai putina lungime de ghidon cu care sa faci levier). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
negru_bv Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 Cred ca omul se refera la semi-ghidoane. Si daca daca e sa imi dau eu cu parerea, NU iti pune asa ceva. Alea sunt pentru vitezane. O sa stai mai aplecat, mai incomod si o sa pierzi din agilitatea rotii fata (o sa ai mai putina lungime de ghidon cu care sa faci levier). corect plus posibile dureri de spate la drumuri mai lungi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 Fratemiu are un ghidon cu rize 0, vine la nivelul prinderilor pe ghidon ... pozitia e mai sportiva, la drum lung nu stiu cum se simte ca nu am fost curios sa il intreb ... cu poze si pareri poate sa vina el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 (editat) nu am probleme cu spatele la drumuri lungi chiar ma ajuta pozitia asta etc recomand ghidon ca al meu mai ales celor care au maini lungi (persoanele care au peste 180 cm inaltime ), un prieten a vrut ghidon ca al meu deoarece in pozitie normala statea prea pe spate Editat Ianuarie 22, 2011 de mariusspuneceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 (editat) se manevreaza mai bine decat cu ghidonul original poze detaliate nu am, dar o sa fac peste cateva zile ( sper ) Editat Ianuarie 22, 2011 de mariusspuneceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 Cat te-a costat toata afacerea? Pe el, nimic ca e facut de noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 (editat) Poze moncher Fara poze nu demonstrezi nimic xD "Monser" ti se pare ca as vrea sa demonestez ceva ? ca sa iti potolesc un pic curiozitatea ... tot ce e aici e facut de mine: http://picasaweb.google.com/Thunderbyte13/LucrariMotoare# Editat Ianuarie 23, 2011 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 Nu Thunder Nu tb sa demonstrezi nimic, esti mare:D BRAVO! super lucrari, cred ca daca ar fi cromate/finisate ar arata bine de tot mare parte din ele. Bravo inca odata Mesaj completat Offtopic...vad ca ai ceva de RICHA in semnatura...gasesc o geaca/armura ceva mai ieftin? NU mai am bani dupa ce mi-am luat motor, casca, manusi Vorbim pe PM Intra pe site si vezi cam ce ti-ar place ... ne auzim sa iti dau un pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 momentan nu pot face poze, motoru e plin de praf , in garaj, dar promit ca pun cateva poze cu ghidonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 S-a pus praful pe el băi Marius, te-ai dat pe maÂşini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 (editat) S-a pus praful pe el băi Marius, te-ai dat pe maÂşini Ca sa vezi, cine vorbea ... adevarul e ca tu il mai stergi de praf din cand in cand ) Al meu e curat acum ... cand s-a topit zapada pusa azinoapte a spalat si jegul Editat Ianuarie 24, 2011 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 Ca sa vezi, cine vorbea ... adevarul e ca tu il mai stergi de praf din cand in cand ) Al meu e curat acum ... cand s-a topit zapada pusa azinoapte a spalat si jegul I-am pus Âşenile, mănâncă norii acum, comparativ cu horneturile astea pentru bătrâni, de 500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 I-am pus Âşenile, mănâncă norii acum, comparativ cu horneturile astea pentru bătrâni, de 500 Poti sa ii pun si picioare si sa ii dai jaratec, tot nu cred ca o sa se ridice la fel de repede pe o roata ca un Hornet din ala de 500 pentru batrani Mesaj completat Poti sa ii pui si picioare si sa ii mai dai si jaratec, tot nu o sa se ridice la fel de repede pe o roata ca un Hornet de 500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 (editat) "Monser" ti se pare ca as vrea sa demonestez ceva ? ca sa iti potolesc un pic curiozitatea ... tot ce e aici e facut de mine: http://picasaweb.google.com/Thunderbyte13/LucrariMotoare# aha! deci tu esti vinovatul pentru mizeriile alea de crashbar-uri de pe bmw-ul cu care impartim garajul! doamne de cate ori m-am lovit de ele! acum stiu pe cine sa injur ca le-a facut! Editat Ianuarie 25, 2011 de stress_L&P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 (editat) aha! deci tu esti vinovatul pentru mizeriile alea de crashbar-uri de pe bmw-ul cu care impartim garajul! doamne de cate ori m-am lovit de ele! acum stiu pe cine sa injur ca le-a facut! Recunosc, m-ai prins Pai probabil te vad(crash-bar-ul) ca fiind un pericol pentru motor si iti mai dau cate un ghiont sa stai departe Totusi in cazul lui Eduard si-au facut treaba ... am inteles de la el ca dupa evenimentul in care el si-a rupt mana motorul a plecat pe roti in perfecta stare de functionare ... Editat Ianuarie 25, 2011 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 (editat) Am si eu o intrebare...cat ulei intra la un CB 500? La gsx-r srad intra 3 l...la cb cat intra? Cu tot cu filtru 3,1L asta ca sa ai nivelul la maxim, dar poti sa ii bagi si 3 fix, ca n-are treaba, numai sa ii mai verifici din cand in cand nivelul, in caz de iti dispare sa nu ajungi sa ramai fara nici un pic de ulei in motor. Ce ulei vrei sa ii bagi ? Editat Ianuarie 26, 2011 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 Pai vreau sa ii pun ceva de o vascozitate mai mare pentru primul sezon...asa am fost sfatuit...mi s-a zis ca e bine sa fie mai vascos, fiind incepator...deci un 15w40 sau ceva de genul...Marca sincer nu stiu, Mobil1, Motul sau daca sunt alternative bune calitate/pret...voi? ce folositi? Nu fa prostia asta ... primele cifre indica temperatura exterioara cu minus grade si ultimele doua temperatura exterioara cu plus la care e indicat sa folosesti motorul, faptul ca ii pui 15 nu face il face utilizabil la temperaturi de pana in -15 grade. Toata treaba asta e o mare prostie, nu ai nici o treaba cu uleiul, manualul zice 10w30, am facut si eu prostia de ai pune 15w50 in vara lui 2009 si pana nu se incingea motorul bine imi schimba ca naiba, si tine cont ca era vara, de atunci i-am pus 10w40 si merge brici si la cald dar si la rece. Cu supra incalzirea nu ai treaba, toata vara daca mi-a intrat electroventilatorul de 5 ori cred ca e mult spus. Iar cu marca, ori ca ii pui ulei de la peco la 5 lei litru, ori ca ii pui Mobil tot aia e, e unul dintre cele mai de rahat uleiuri, pune-i Motul 5100 10w40 si ai sa fii multumit, atat tu cat si motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 Mersi de explicatie Thunder...ce reprezinta coeficientul acela din fata indicatorului de temperatura? "5100" "7100" etc...am vazut ca cu cat creste ala cu atat creste si pretul uleiului....si pana la urma...de ce nu foloseste lumea ulei de 5 lei de la peco? )) De ce zici ca e naspa Mobil? Am vazut ca posesorii din afara folosesc si Castrol...pe la noi nu prea am auzit...Uleiul tb sa fie semisintetic? full sintetic? la ce se refera asta? Prea multe detalii sincer nu stiu, dar sunt sigur ca ai sa gasesti raspunsul aici: Motul 300v factory line Motul 7100 Motul 5100 La faza cu Mobilul am exagerat, nu e chiar cel mai nasol ulei dar nici mare diferenta nu e, eu am ramas cu un gust amar dupa ce l-am folosit, nu isi facea traba calumea, motorul facea tot felul de zgomote si il papa ... Uleiul nu conteaza daca e semi sau full sintetic, poate sa fie mineral, dar se presupune ca cu cat e mai bun uleiul cu atat isi face treaba mai bine, dar daca ai sa bagi 7100 in CB ai sa constati cu stupoare ca iti patineaza ambreiajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate