berchez_cel_turbat Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Scapat de sarbatori si altele s-a gandit sa schimbe ligeanul cu carnati si bucatele ce nu demult ocupau masa din bucatarie cu o tocana de cutie de viteze si o oala de pinioane numa bine calite si afumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Scapat de sarbatori si altele s-a gandit sa schimbe ligeanul cu carnati si bucatele ce nu demult ocupau masa din bucatarie cu o tocana de cutie de viteze si o oala de pinioane numa bine calite si afumate uitandu-ma la pozele alea deja mi s-a facut foame! pe bune! foame de voshod! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wheelsandspeed Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Scapat de sarbatori si altele s-a gandit sa schimbe ligeanul cu carnati si bucatele ce nu demult ocupau masa din bucatarie cu o tocana de cutie de viteze si o oala de pinioane numa bine calite si afumate Toata admiratia pentru oameni de acest fel. Oare noi cei de pe linga 30, cum o sa fim dupa 50? Numai bine tuturor !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 (editat) ...s-a gandit sa schimbe ligeanul cu carnati si bucatele ce nu demult ocupau masa din bucatarie cu o tocana de cutie de viteze si o oala de pinioane numa bine calite si afumate.... Oooo! Va salut, d-ule berchez! In sfarsit o postare "grea"! Hai sa vedem ce iese? Da-i inainte cu "tocana", eu am inceput deja, sunt la "ciulama". Revin cu "mamaliga si sarmalele". Editat Ianuarie 26, 2009 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 se zice ca din-trun om faci un pescar dar din pescar om nu mai poti ,si aici tot la fel o fi? toata admiratia si respectul pt voi, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Salutari pt dom Berchez.., un lucru nu inteleg, iarna bei bere si vara te-am vazut (si ti-am baut) numa palinca, care e secretul?! Numa bine de la Jean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lau dnepr Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 sunteti o inspiratie pt dnepristi numai bine si spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Dati-i bataie ca sezonul e aproape! ....sa nu ramineti cu ele asa.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Scapat de sarbatori si altele s-a gandit sa schimbe ligeanul cu carnati si bucatele ce nu demult ocupau masa din bucatarie cu o tocana de cutie de viteze si o oala de pinioane numa bine calite si afumate man......SUPER TARE!! spor in continuare!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 inca un niprist cu fieru' bucati. spor la treaba domnilor. hop si eu: /index.php?...t=0&start=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 (editat) Oooo! Va salut, d-ule berchez! In sfarsit o postare "grea"! Hai sa vedem ce iese? Da-i inainte cu "tocana", eu am inceput deja, sunt la "ciulama". Revin cu "mamaliga si sarmalele". man.....ala "dezosatu" nu e " MARELE GALBEN " nu? Editat Ianuarie 27, 2009 de Mihai_J4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 am trecut si eu prin deastea, orice numa cutie sa nu mai desfac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 am trecut si eu prin deastea, orice numa cutie sa nu mai desfac dupa ce-i pui roata pe 21 baga o poza cu el te rog,[mos ion roata si unirea] bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 (editat) man.....ala "dezosatu" nu e " MARELE GALBEN " nu? ..asa-i, nu-i MARELE GALBEN, este "magazia de pise" pt el. Pe la sfarsitul lui martie, sper ca v-a fii "tasnet", gata de hoinareli. Mihai, mi-ar place sa cunosc un ij de Craiova, prin vara undeva prin Fagaras, 7 scari sau aiurea, ce zici? Editat Ianuarie 28, 2009 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 ..asa-i, nu-i MARELE GALBEN, este "magazia de pise" pt el. Pe la sfarsitul lui martie, sper ca v-a fii "tasnet", gata de hoinareli.Mihai, mi-ar place sa cunosc un ij de Craiova, prin vara undeva prin Fagaras, 7 scari sau aiurea, ce zici? daca va fii gata pana atunci...... de mine si de vlad NU SCPATI!!!! mai am "o fleasca" de facut la al meu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 daca va fii gata pana atunci...... adica ...vrei sa-ti spun eu de unde poti inchiria un motor in Craiova? sefu' suntem in ianuarie, ...iarna-i lunga, sa nu te-aud cu "d-astea" tocmai pe tine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 man...maine sper sa il termen..."pusei" bateria la incarcat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 (editat) man...maine sper sa il termen..."pusei" bateria la incarcat asa da, sefu'! p'asta o sti? Un motociclist se inscrie intr-un club de nudisti. Plateste 500 euro cotizatia, i se dau cheile de la camera, se dezbraca si da o raita (fara moto)prin gradina clubului. Vede o tinerica faina si are o erectie. - ,,M-ati chemat? zice ea . -Nuu - Ah, sunteti nou! La noi este o regula: daca aveti erectie, inseamna ca m-ati chemat, adica ma doriti. Tipa il trage jos pe un prosop si se lasa posedata. Dupa partida, tipul isi continua incantat plimbarea si, fara sa vrea, trage o basina. Apare imediat un musculos cu o erectie cat o bata . - M-ati chemat? zice - Eu? nuuu - Ah, sunteti nou! La noi este o regula, daca va basiti, inseamna ca ma chemati fiindca ma doriti. Asa ca tipul il insfaca si il poseda bestial. Dupa aceasta surpriza, omul se duce la receptie... - Dna, va las cheile si motocicleta, ma lipsesc si de bani si plec cu trenul! - Vai, nu se poate, nici nu ati apucat sa vedeti tot, sa gustati din toate placerile... - Uite ce-i, fetito, am 65 de ani si abia am o erectie pe luna, dar de basit ma basesc de vreo 15 ori pe zi si nu-mi convine sa... mai bine cumpar alta motocicleta, e plin pro-bike-ul Editat Ianuarie 28, 2009 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 asa da, sefu'! p'asta o sti? Un motociclist se inscrie intr-un club de nudisti. Plateste 500 euro cotizatia, i se dau cheile de la camera, se dezbraca si da o raita (fara moto)prin gradina clubului. Vede o tinerica faina si are o erectie. - ,,M-ati chemat? zice ea . -Nuu - Ah, sunteti nou! La noi este o regula: daca aveti erectie, inseamna ca m-ati chemat, adica ma doriti. Tipa il trage jos pe un prosop si se lasa posedata. Dupa partida, tipul isi continua incantat plimbarea si, fara sa vrea, trage o basina. Apare imediat un musculos cu o erectie cat o bata . - M-ati chemat? zice - Eu? nuuu - Ah, sunteti nou! La noi este o regula, daca va basiti, inseamna ca ma chemati fiindca ma doriti. Asa ca tipul il insfaca si il poseda bestial. Dupa aceasta surpriza, omul se duce la receptie... - Dna, va las cheile si motocicleta, ma lipsesc si de bani si plec cu trenul! - Vai, nu se poate, nici nu ati apucat sa vedeti tot, sa gustati din toate placerile... - Uite ce-i, fetito, am 65 de ani si abia am o erectie pe luna, dar de basit ma basesc de vreo 15 ori pe zi si nu-mi convine sa... mai bine cumpar alta motocicleta, e plin pro-bike-ul Nu le risipi...mai pastreza si pentru cind ne-om vedea...sa fie live! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 (editat) Nu le risipi...mai pastreza si pentru cind ne-om vedea...sa fie live! krokodile, una tare pt tine: Trecerea alimentelor din gura in stomac dureaza 7 secunde. Parul omenesc poate suporta o greutate de 3 kg. Penisul unui barbat,are, in medie, de 3 ori masura degetului sau mare, dela mana. Osul dela sold este mai tare decat cimentul. . Inima unei femei bate mai repede decat a unui barbat. Exista in jur de 3 mii de milioane de bacterii in fiecare din laba piciorului tau. Femeile clipesc de doua ori mai des decat barbatii. Pielea corpului omenesc cantareste de doua ori mai mult decat creierul. Corpul tau utilizeaza 300 de muschi, numai pentru a se mentine in echilibru, cand sta in picioare. Daca saliva ta nu poate dizolva un anumit aliment, nu-l poate savura. Femeile au terminat, deja, de citit acest mesaj. Barbatii continua sa-si masoare degetul krokodile, ...ce faci omule cu degetul ala? Editat Ianuarie 28, 2009 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 asa da, sefu'! p'asta o sti? Un motociclist se inscrie intr-un club de nudisti. Plateste 500 euro cotizatia, i se dau cheile de la camera, se dezbraca si da o raita (fara moto)prin gradina clubului. Vede o tinerica faina si are o erectie. - ,,M-ati chemat? zice ea . -Nuu - Ah, sunteti nou! La noi este o regula: daca aveti erectie, inseamna ca m-ati chemat, adica ma doriti. Tipa il trage jos pe un prosop si se lasa posedata. Dupa partida, tipul isi continua incantat plimbarea si, fara sa vrea, trage o basina. Apare imediat un musculos cu o erectie cat o bata . - M-ati chemat? zice - Eu? nuuu - Ah, sunteti nou! La noi este o regula, daca va basiti, inseamna ca ma chemati fiindca ma doriti. Asa ca tipul il insfaca si il poseda bestial. Dupa aceasta surpriza, omul se duce la receptie... - Dna, va las cheile si motocicleta, ma lipsesc si de bani si plec cu trenul! - Vai, nu se poate, nici nu ati apucat sa vedeti tot, sa gustati din toate placerile... - Uite ce-i, fetito, am 65 de ani si abia am o erectie pe luna, dar de basit ma basesc de vreo 15 ori pe zi si nu-mi convine sa... mai bine cumpar alta motocicleta, e plin pro-bike-ul da p' asta,tu o stii? bula ii cerea sfaturi lu' tasu' : Bula:tata...sti........in prima seara a nunti.......nu stiu cum sa zic.... Tata: aaaa....bulake,a fost misto ai?haide ca imi poti spune mie...ca doar sunt tato' Bula: nu tata....nu a fost... Tata: ce-i ma?chiar asa de rau a fost? nu ti-a placut? Bula:nu....nu am facut!,pentru ca nu stiu cum....chiar nu stiu... Tata:hai sa facem o plimbare prin oras sa vad daca iti pot explica.... --in timp ce tata ii explica lu' bula cum se face,bula zareste 2 caini care se f''''' in mijlocul intersectiei. Tata:uite Bula!!exact ce fac caini aia trebe sa faci si tu! Bula:DA TATA!AM INTELES!! a doua zi.....: Tata: cum a fost bula? Bula: cum sa fie.......a fost mai greu pana am adus-o in in intersectie...de acolo totu' a mers ca la carte!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 da p' asta,tu o stii?... Doi prieteni un oltean si-un craiovean: mor intr-un accident de moto(o nipra si-un ij). Unul merge in rai, iar celalalt in iad. Intr-o zi, cel din rai se uita in jos si-l vede pe cel din iad stand cu o cutie de bere in mana si cu o blonda pe genunchi. Suparat, se duce la Dumnezeu: - "Ce-i asta?! Cred ca vreau sa merg in iad; uite-te la prietenul meu de acolo!" Dumnezeu ii raspunde: - "Uite-te mai bine: Cutia are o gaura in fund si blonda, nu!" ..bai daca te superi nu mai glumesc cu tine, sa moara mortu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Doi prieteni un oltean si-un craiovean: mor intr-un accident de moto(o nipra si-un ij). Unul merge in rai, iar celalalt in iad. Intr-o zi, cel din rai se uita in jos si-l vede pe cel din iad stand cu o cutie de bere in mana si cu o blonda pe genunchi. Suparat, se duce la Dumnezeu: - "Ce-i asta?! Cred ca vreau sa merg in iad; uite-te la prietenul meu de acolo!" Dumnezeu ii raspunde: - "Uite-te mai bine: Cutia are o gaura in fund si blonda, nu!" ..bai daca te superi nu mai glumesc cu tine, sa moara mortu'! nu ma supar man!! stai linistit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Femeile au terminat, deja, de citit acest mesaj. Barbatii continua sa-si masoare degetul krokodile, ...ce faci omule cu degetul ala? Eu ma uitam unde sint femeile! ......si cautam si shublerul....sa nu se strecoare vreo eroare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 ..uite ca ieri n-am stat degeaba, in 4 ore am facut motorul "praf", apoi am cazut pe ganduri ..trebe sa iau iar legatura cu dany... pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate