Sari la conținut

Ajutor!


octa
 Share

Postări Recomandate

am nevoie de garnituri pt. pistonas pompa de frana... pompa e o brembo, de pe ceva gilera din anii '80... nu stiu modelul, si din aceasta cauza la magazin nu vor sa ma serveasca. ideea e ca imi trebuie 1 garnitura si 2 O-ringuri pt. piston de 12 mm... diametru... garnitura are la interior 5 mm. in pompa mea garniturile sunt ciupite... am frana slaba. am exclus alte posibilitati de defectiune.

stie cineva de unde sa procur asa ceva???

as lua chiar o pompa intreaga de la care sa iau garniturile.... nu vreau sa o schimb p'a mea fiindca pe prinderea de ghidon am si blocul de lumini si prinderea de oglinda retrovizoare. si oricum ar veni si alte cheltuieli ca sa-mi fac ghidonul simetric... maneta de ambreiaj, bloc lumini pe stanga, prindere oglinda stanga...

din aceasta cauza prefer sa gasesc doar garnitura si o-ringurile... macar garnitura...

 

daca stie careva ceva, il rog sa ma ajute.

 

sosea uscata!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai daca nu stii modelul, cum vrei sa fii ajutat?

 

Poti sa iei garniturile si sa faci o tura in piata si la tehnico-sanitare. Sau poti sa mergi la Draper si sa-ti cumperi un set de o-ringuri (au si asa ceva in afara de scule). Nu stiu daca aveti dealer in Arad.

 

Dar avand in vedere ca e vorba de pistonasul de frana si nu de saiba cu care prinzi carena, eu as zice sa nu faci improvizatii.

 

Incearca o curatire riguroasa (fara smirghel si alte chestii abrazive) si un lichid de frana nou cu DOT-ul specificat, daca vrei neaparat sa mai mergi si la Arad nu a venit inca iarna :P.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu cred ca garniturile de la tehnico sanitare sau din piata sunt bune chiar daca gasesti exact cu aceiasi forma pt ca lichidul de frana poate sa le atace.

A iesit odata pe piata o serie de dacii care avea aceasta problema cu garniturile din pompa si etriere ( cauciucul era necorespunzator si era atacat de lichidul de frana)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca chiar nu stii modelul pe care a fost folosita pompa, nu-ti ramane decat sa masori cotele garniturii (diametrul de lucru-interiorul pompei, diametrul de asezare de pe pistonas si latimea) si ale oringurilor si sa cauti ceva care sa se potriveasca. In principiu se poate folosi orice garnitura de pompa sau cilindru receptor de frana/ambreiaj, cu conditia sa fi sigur ca este facuta din cauciuc rezistent la produse petroliere.

Una dintre firmele care produce articole din cauiuc este destul de aproape de tine - NIPA Oradea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

ajutor!!!

 

cautarile mele sunt inca in curs...

 

garnituri pt. pistonash pompa frana cu dimensiuni: exterior 12 mm, interior 5 mm pentru garnitura principala (1 buc.) si exterior 12 mm, interior 7 mm pt. o-ringuri (2 buc.)! macar garnitura principala pls!

 

multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...