Kosmin Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Desigur distanta si mai ales zilele necesare unui asemenea traseu sunt un mic inconvenient dar nu cred ca nu ar fi doritori sau entuziasti macar. Traseul este inca in faza de discutii si negocieri . Cel mai probabil perioada favorabila e 15.06 - 30.06.2009 Lungimea traseului este de circa 3000 km(dus-intors) in functie de traseul stabilit si eventualele abateri de la traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 vezi topicul lui khk pe aceeasi tema. am dubii ca in mai se poate ajunge la grossglockner. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Ianuarie 31, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2009 vezi topicul lui khk pe aceeasi tema. am dubii ca in mai se poate ajunge la grossglockner. Am vazut ...apucasem sa il lansez oricum sunt pentru numai de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Am fost in mai pe Grossglockner, se poate merge... Distractie placuta si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yglos Postat ieri la 09:16 Share Postat ieri la 09:16 (editat) Up! 2025. Rog recomandari de un restaurant bun pentru masa de pranz pe acest traseu Großglockner de la cei care au fost in 2024-2023 pe acolo. Multumesc. Editat ieri la 09:17 de yglos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 17:36 Share Postat ieri la 17:36 Ti-am scris si la cealalta postare a ta. Nu te astepta la carciumi bune la austrieci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Și nici ieftine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Mai ales pe pasuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yglos Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Multam fain guys, eram constient de asta, deci le spun si eu pas....:) Biscuiti si pateu din cutii, in rest mancam pe la cazarile unde mergem departe de pasuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Acum 4 ore, Speedy.K a spus: Mai ales pe pasuri. Pe pasuri e ucigător de scump inclusiv pentru cei cu dare de mână. Văzut, luat clapă, admirat peisajele, mers mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 5 ore, yglos a spus: Multam fain guys, eram constient de asta, deci le spun si eu pas....:) Biscuiti si pateu din cutii, in rest mancam pe la cazarile unde mergem departe de pasuri. Cel mai bine asa. Drumuri bune sa ai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate