mantheone Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 (editat) Ploiestiul intra pe ruta ta? (sau sa ne intalnim undeva prin zona). Eu sunt pe 40-41... probez si daca nu-s bune le dam mai departe? L.E. Hai ca mai bine te sun Editat Mai 7, 2009 de mantheone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 Ploiestiul intra pe ruta ta? (sau sa ne intalnim undeva prin zona). Eu sunt pe 40-41... probez si daca nu-s bune le dam mai departe? L.E. Hai ca mai bine te sun Intra si Ploiestiul pe ruta mea dar mai rar,iti dau PM daca plec incolo sau poate trec pe la Louis sapt.viitoare ,astept o comanda !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 Cu draga inima donez ghetele (ciocate),masura 40,care m-au insotit in multe drumuri .Sunt in stare buna ,talpa e putin mai uzata dar mai merg macar anul asta. S-au dat ghetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantheone Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 S-au dat ghetele Daaaa ghetele lui Alex au ajuns la mine si au fost si plimbate cu noul calutz. Multam ALEX, trebuie sa ne vedem odata si la o berica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu_mobristu Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 cumpar aripa fata de ij festival ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 (editat) donez niste cizme sunt in stare bunicica ... masura 42 primul sosit primul servit Editat Iunie 26, 2009 de johnyebravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_25 Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 salut...daca sunt in stare bunicica m-ar interesa pe mine cizmele...cum pot lua legatura cu tine? astept un pm sau un semn de la tine...bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 salut...daca sunt in stare bunicica m-ar interesa pe mine cizmele...cum pot lua legatura cu tine? astept un pm sau un semn de la tine...bafta! imi pare rau dar am proimit un PM inaintea ta si am sa le dau lui cum am si spus primul venit primul servit bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 salut am nevoie de un portbagaj ...sa il adaptez la sissybar-ul de la un marauder multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdark Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 salut,scaritele din fata de la un marauder de 800 sau de la un intruder,are cineva in plus?......si contracost....merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Salutare tuturor! As putea gasi prin Bucuresti piesa cromata care tine scarita pasager si aripa spate, pentru partea dreapta, ca cea din fotografie incercuita, pentru un Intruder VS800? A mea este fisurata exact in locul unde se fixeaza amortizorul si ma tem sa nu imi cedeze de tot cat de curand. Bineinteles, contra-cost si mai fac cinste si cu berici . Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 ARe cineva pe acasa o bucatica de platbanda din inox? Imi trebuie doar o bucata de cca 20 cm lungime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 ARe cineva pe acasa o bucatica de platbanda din inox? Imi trebuie doar o bucata de cca 20 cm lungime. ...ce latime si grosime? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 (editat) ...ce latime si grosime? grosime cca 2-3 mm , latime cca 30 mm. Nu sunt batute in cuie dimensiunile...toleranta este destul de mare! Mesaj completat Donez ...2 cabluri de ambreaj ... unu de 1.45cm, si unu de 1.60 cm lungime. Mie amandoua imi sunt scurte. ( am un ghidon foarte inalt) . Pt a le folosii mai aveti nevoie de "capetele" cablului, sau sa le faceti voi din plumb turnat. Atasez poza ca sa se inteleaga mai bine ce donez... Contact: darkflames_costin@yahoo.com / 0766718613 Mesaj completat Donez ...2 cabluri de ambreaj ... unu de 1.45cm, si unu de 1.60 cm lungime. Mie amandoua imi sunt scurte. ( am un ghidon foarte inalt) . Pt a le folosii mai aveti nevoie de "capetele" cablului, sau sa le faceti voi din plumb turnat. Atasez poza ca sa se inteleaga mai bine ce donez... Contact: darkflames_costin@yahoo.com / 0766718613 Editat Octombrie 9, 2009 de darkflames Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 grosime cca 2-3 mm , latime cca 30 mm. Nu sunt batute in cuie dimensiunile...toleranta este destul de mare!Mesaj completat Donez ...2 cabluri de ambreaj ... unu de 1.45cm, si unu de 1.60 cm lungime. Mie amandoua imi sunt scurte. ( am un ghidon foarte inalt) . Pt a le folosii mai aveti nevoie de "capetele" cablului, sau sa le faceti voi din plumb turnat. Atasez poza ca sa se inteleaga mai bine ce donez... Contact: darkflames_costin@yahoo.com / 0766718613 Mesaj completat Donez ...2 cabluri de ambreaj ... unu de 1.45cm, si unu de 1.60 cm lungime. Mie amandoua imi sunt scurte. ( am un ghidon foarte inalt) . Pt a le folosii mai aveti nevoie de "capetele" cablului, sau sa le faceti voi din plumb turnat. Atasez poza ca sa se inteleaga mai bine ce donez... Contact: darkflames_costin@yahoo.com / 0766718613 le vreau io pls, daca le mai ai. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 se doneaza combinezonul din poza,merge pentru cineva cam la 60-65 kg,1'65 m-1,70...trimit prin posta....0744565274 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
archenemy Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 salutare , sunt foarte interesesat de combinezon care , dupa descriere , mi se potriveste , date personale in PM sa vad daca mai e valabila oferta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 Fara suparare,da' de cea trebuit sa faci un topic nou? A ajuns un ghiveci,rubrica chopper/cruiser... Exista 2 topicuri specializate: "donatii pt. chopperisti" si "vanzari/schimburi".Nemaivorbind de rubrica mare,de "vanzari "... salut dariane!nu,nu ma supar,dar jur ca am crezut ca l-am postat la donatii....e ceva aici ce-mi scapa si gresesc tot timpul...cred ca nu selectez acel ceva...imi pare rau...se poate sterge,combinezonul pleaca maine la simleul silvaniei... gata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 100 leiMesaj completat din moment ce am postat aici la donatii vreau sa fie cat mai ieftine... acesta este un topic pt donatii,nu pt cersit. donatie=a da fara a cere nimic in schimb. deci nu este nici de vinzari/cumparari. last warn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 niste cauciucuri de dat nu-s mare lucru dar mai merg... cine vrea, sa le ia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 niste cauciucuri de dat nu-s mare lucru dar mai merg... cine vrea, sa le ia mi-ar trebui mie cel 150/90/15-in talon scrie 140/90/15-il incerc -daca nu e bun il dau mai departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 daca nu merge la tine.. baga la mine.. pt mine e bun.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 daca nu merge la tine.. baga la mine.. pt mine e bun.. am facut niste masuratori -nu se potriveste-atinge de cardan, deci nu il mai iau-cauciucul este inca la proprietar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 (editat) niste cauciucuri de datnu-s mare lucru dar mai merg... cine vrea, sa le ia a mai ramas doar cel pe 21 Editat Martie 14, 2010 de chrystyanyty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 cadru de ij,cadru de dnepr(chopperita partea din spate)furca gilera 125 arizona.galati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate