mas oyama Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 cadru de ij,cadru de dnepr(chopperita partea din spate)furca gilera 125 arizona.galati vreu eu cadru de lepra de mai este.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 cadru de ij,cadru de dnepr(chopperita partea din spate)furca gilera 125 arizona.galati poze aici: /index.php?...p;#entry2345426 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 am de dat doo gume si un cadru de ij yunker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danmaddog Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 am de dat doo gume si un cadru de ij yunker Vreau eu guma de 140/90-15. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Butch Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 ah..cineva a fost mai rapid..si eu vroiam guma de 140...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3play3r Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Salut! Am culcat putin motorul saptamana trecuta si drept urmare am indoit putin ghidonul (aveam in plan sa il schimb dar nu asa de repede) Intrebarea mea este: Are cineva un ghidon ce sa se potriveasca pe un vn 750 de vanzare? Daca da, la ce pret? Vazusem ceva interesant pe un Virago anul trecut de la LSL (in forma de "pescarus" daca pot sa ii spun asa......) si tare mas cam orienta catre LSL PS: Nu stiu ce grosime am nevoie, dar trebe sa fie similara cu cea a ghidonului din stoc de pe vn 750 ca sa nu fiu nevoit sa mai cumpar si alte accesorii:D Daca stiti si siteuri de unde ati mai comandat si voi sunt deschis la comandat de pe net. Astept propuneri si oferte cu bratele deschise Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Butch Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 nu stiu unde sa postez.asa ca incerc aici am nevoie de acel contact,chestie,de la maneta de frana,pentru ca al meu lipseste.si nu am stop cand actionez frana fata.e pentru un suzuki savage.banuiesc ca merge mai orice. contra cost,evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 am de dat doo gume si un cadru de ij yunker guma pe 15 s-a dat au mai ramas guma de 17 si cadrul de yunker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danmaddog Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 guma pe 15 s-a dat au mai ramas guma de 17 si cadrul de yunker Guma pe 15 a ajuns. Multumesc mult. Promit ca va face multi kilometrii alaturi de mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 cu placere mai am cadrul de dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolphy Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 salutare.mai ai cadrul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 nu are cineva un ghidon de donat ? de 21-22 ... mar interesa ceva inalt pt. un chopperele aprilia classic vreau sa il schimb ca asta de pe el i cam mancat de rugina si arata tare Ratbike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 donez: cauciuc spate Dunlop D401,150/80/16" uzura 60%. ciocate Sancho maro,marime 44,in stare bunicica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 (editat) donez:cauciuc spate Dunlop D401,150/80/16" uzura 60%. ciocate Sancho maro,marime 44,in stare bunicica. salut!ai poze cu ciocatele? Editat Mai 19, 2010 de oz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 ciocatele au fost deja revendicate,sorry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 salut... cauciucul mai e ? numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 iacata-l... Mesaj completat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 salut... il vreau ,lasami un nr de tel sa ne auzim.... numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_moleu Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 Am dat in debara peste un filtru de ulei pentru Yamaha Virago 250 (Mann MH67), un filtru de aer improvizat din burete, un gat de admisie si un cablu de acceleratie pentru acelasi model. Gatul de admisie se defineste ca fiind un "y" de cauciuc, care duce de la carb la cilindri, posesorii de Virago de 250 vor intelege. Nu e nou, e reconditionat cu silicon, dar e folosibil. Filtrul de aer e facut de necesitate din burete pentru filtre de scuter, a fost folosit de la dezmembrarea unuia vechi la curatare pana a venit comanda cu cel nou. Cablul de acceleratie in schimb e nou, OEM, si e cel de retur (revenire...cum s'o zice). Tinand cont ca am dat ceva bani pe cablu, as prefera ca aceasta "donatie" sa se interpreteze ca "schimb" pe vreo doua beri . Cine vrea restu' le ia si fara bere. Prefer sa incerc sa le dau cuiva din capitala, mi-e mai comod decat posta/curieri. Pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Gatul de admisie se defineste ca fiind un "y" de cauciuc, care duce de la carb la cilindri, posesorii de Virago de 250 vor intelege. Nu e nou, e reconditionat cu silicon, dar e folosibil. Salve! Ma intereseaza pe mine cauciucul ala dintre cilindrii. Daca nu-i prea mare deranjul, te-as ruga sa-l pui la un curier rapid cu plata la destinatie. In caz de raspuns afirmativ, trimit datele prin P.M. Multam fain, Nick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_moleu Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 Salve! Ma intereseaza pe mine cauciucul ala dintre cilindrii. Daca nu-i prea mare deranjul, te-as ruga sa-l pui la un curier rapid cu plata la destinatie. In caz de raspuns afirmativ, trimit datele prin P.M.Multam fain, Nick. ...ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rbl Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 donez:cauciuc spate Dunlop D401,150/80/16" uzura 60%. ciocate Sancho maro,marime 44,in stare bunicica. daca mai ai cauciucul da-mi te rog un semn si te scap imediat de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 daca mai ai cauciucul da-mi te rog un semn si te scap imediat de el. sorry,sa dat demult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
izyryder Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 Am dat in debara peste un filtru de ulei pentru Yamaha Virago 250 (Mann MH67), un filtru de aer improvizat din burete, un gat de admisie si un cablu de acceleratie pentru acelasi model. Gatul de admisie se defineste ca fiind un "y" de cauciuc, care duce de la carb la cilindri, posesorii de Virago de 250 vor intelege. Nu e nou, e reconditionat cu silicon, dar e folosibil. Filtrul de aer e facut de necesitate din burete pentru filtre de scuter, a fost folosit de la dezmembrarea unuia vechi la curatare pana a venit comanda cu cel nou. Cablul de acceleratie in schimb e nou, OEM, si e cel de retur (revenire...cum s'o zice). Tinand cont ca am dat ceva bani pe cablu, as prefera ca aceasta "donatie" sa se interpreteze ca "schimb" pe vreo doua beri . Cine vrea restu' le ia si fara bere. Prefer sa incerc sa le dau cuiva din capitala, mi-e mai comod decat posta/curieri. Pace! salut ! ma intereseaza filtrul de ulei si cablul de acceleratie pt virago 250. cu berea nu stiu cum facem ca sunt din cluj! mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_moleu Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 Am dat in debara peste un filtru de ulei pentru Yamaha Virago 250 (Mann MH67), un filtru de aer improvizat din burete, un gat de admisie si un cablu de acceleratie pentru acelasi model. Gatul de admisie se defineste ca fiind un "y" de cauciuc, care duce de la carb la cilindri, posesorii de Virago de 250 vor intelege. Nu e nou, e reconditionat cu silicon, dar e folosibil. Filtrul de aer e facut de necesitate din burete pentru filtre de scuter, a fost folosit de la dezmembrarea unuia vechi la curatare pana a venit comanda cu cel nou. Cablul de acceleratie in schimb e nou, OEM, si e cel de retur (revenire...cum s'o zice). Tinand cont ca am dat ceva bani pe cablu, as prefera ca aceasta "donatie" sa se interpreteze ca "schimb" pe vreo doua beri . Cine vrea restu' le ia si fara bere. Prefer sa incerc sa le dau cuiva din capitala, mi-e mai comod decat posta/curieri. Pace! s'au dus toate. sa va fie de folos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate