R.O.A. Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 Am o Yamaha Virago cu ghidon Ape hunger cat m-ar costa un parbriz home made ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 Fara poze mai greu. Am facut parbrize pt chopere si au iesit foarte bine. Mai greu este daca nu ai sistemul de prindere de ghidon si far. Pret pe PM. Un parbriz ceva mai mare pt VTX 1300. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 nenea, d'alea dubla bula stii sa faci ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Am o Yamaha Virago cu ghidon Ape hunger cat m-ar costa un parbriz home made ? E vorba de ape hanger. No offence man! Dar m-ai facut sa zambesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Parbriz BMW, copie, un pic mai mare decat originalul, suprapus in poza 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 asa ceva poti face? dar cu 10cm mai inalt? daca da, cam la ce pret ar iesi... informativ.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Ma adresez catre bogdan_harea: stiu ca poate nu este locul potrivit, insa m-ar interesa un pret aproximativ pt confectionarea unui crash-bar, cel din imagine. Multumesc, numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Ti-am trimis PM. asa ceva poti face? dar cu 10cm mai inalt? daca da, cam la ce pret ar iesi... informativ.. Misto parbrizul, dar e mare rau! Cu sculele mele nu pot face parbrize mai mari de 60x70 cm, asta fiind dimensiunea maxima a placii de plastic de la care se pleaca la termoformare. Pt a nu avea defecte optice mai trebuie decupat 1,5-2 cm pe contur. Nu am avut cereri pt asemenea dihanii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin3400 Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Salut,un parbriz pentru un dragstar classic 650? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Se poate face, dar cum vad ca esti din Cluj nu am cum sa-ti iau masurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin3400 Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Se poate face, dar cum vad ca esti din Cluj nu am cum sa-ti iau masurile. E ok,fac eu rost de dimensiuni dar vreau sa stiu un pret aproximativ,eu vreau ceva simplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Ti-am trimis PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 Salut, Am parbrizul de mai jos, se mai poate remodela la cald sa fie ca originalul la prinderi? Dupa ce l-am fixat a plesnit la una din prinderi. Iti pot da si parbrizul original pentru a ii vedea forma, prinderile. Este vorba de un VFR 750 1996. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 (editat) Nu stiu daca mai poti face ceva prin caldura. Banuiesc ca gaurile nu veneau la pozitie si le-ai fortat. Incerca cu o pila rotunda mai grosiera sa largesti gaurile pe directia prinderilor si poate este de ajuns. Inbraca varful pilei in izolir band, in caz ca-ti scapa sa nu zgarii parbrizul. Oricum, daca ai reusit sa-l pleznesti, ori l-ai fortat foarte tare, ori materialul nu este prea grozav. Daca nu corespunde ca forma il poti incalzi cu rabdare deasupra flacarii de aragaz in zona in care rezisti cu mainile goale si cu el cald si semi inmuiat sa-l lipesti de carene ca sa ia forma necesara, pana se raceste. Editat Aprilie 2, 2013 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 Gaurile vin la pozitie, doar ca forma parbrizului in dreptul gaurilor este alta si de aici apare fortarea. Te-am intrebat pentru ca ai mai multa experienta cu plasticele astea si ma gandesc ca ar iesii mai bine treaba facuta de tine decat daca as face-o eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 (editat) Nu este nici o problema, dar prin incalzire forma parbrizului se poate modifica si in afara zonei neaparat necesare si de aici anumite defecte optice. In plus toata operatie este la ghici pt ca nu stim din ce material este facut si implicit temperaturile de termoformare incalzire,,curgere, stabilizare. Te ajut gratis pt ca din pacate nu pot garanta nimic. Editat Aprilie 2, 2013 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 Te rog lasa-mi intr-un PM telefonul tau si ne auzim pe telefon. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 Nu este niciun secret l-am dat de multe ori 0722646373. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Buna ziua, pentru un BMW R1100 GS ma intereseaza daca ati mai produs ceva variante turing. Adica fie un parbriz mai mare fie deflector. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Da un parbriz mai mare decat cel original cu cca 10cm pe inaltime si 2-3 pe latime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 se poate niste poze? si un pret. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 (editat) Ceva de genul. Foto 5,6,7,8 Editat Aprilie 7, 2013 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 M-ar interesa un material maron inchis sau negru pentru un parbriz mic, cam de 40x30 cm. Ce-mi recomandati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 E greu de gasit chiar si in placa mare. Eu unul nu am reusit sa fac rost si crede-ma am cautat. Unui amic i-am facut un deflector dintr-un capac de aparat electic in genul capacelor de la picapurile clasice din plastic fumuriu . S-a indoit si format bine, fiind tot turnat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Parbriz pt BMW K1100/93 mai mare decat original, din plexiglas 6 mm. Asa a iesit. Buna Bogdan, daca vreau si eu un parbriz pentru k 1100 ca asta din poze cit costa? a iesit belea, mai lat, mai inalt exact ce-mi doream, in plus si mai clar. Trimite modalitatea de comanda si pret te rog, multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate