cristi cbr Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 am vb dimineata cu Corina Jurca si m-a avertizat ca toata sapt va fii la fel de rece ,iar spre sf ei ,chiar conditii de ploaie si lapovita mai bine nu mai spuneai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 am iesit 5 minute sa ma dezagit...dar rupe repede adrenta , afara e frig + asfalt rece ...mai bine mai astept...dar asa 5 minute de o tura mica merge dupa cum se vede nici echipamentul nu il aveam pe mine nush care ati fost mai dezbracati tu sau motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovax_r6 Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 nush care ati fost mai dezbracati tu sau motoru poi la noi ii inca frig multe schimbari metereologice ...nui ca pe insula . acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 nush care ati fost mai dezbracati tu sau motoru pai daca era el am zis sa fiu si eu...azi ma duc dupa el...il aduc acasa ca se anunta vreme bunicica in urmatoarele 3 zile revin cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 mai bine nu mai spuneai intre timp ,si-a mai schimbat parerea,spre sf.saptamanii 13-14 grade cica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 intre timp ,si-a mai schimbat parerea,spre sf.saptamanii 13-14 grade cica Dacă n-o cheamă Romica n-o cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 10 grade azi, 13 grade maine... n-o cheama romica, o cheama www.weather.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 cred ca pe timpul iernii o sa devenim toti experti meteorologi...so...care se mai risca sa imblanzeasca bestia zilele astea ? ar fi pacat sa nu profitam pentru ca dupaia urmeaza zile de frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 cred ca pe timpul iernii o sa devenim toti experti meteorologi...so...care se mai risca sa imblanzeasca bestia zilele astea ? ar fi pacat sa nu profitam pentru ca dupaia urmeaza zile de frig maine o iau si eu acasa de la munca ,azi ii fac RCA ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 maine o iau si eu acasa de la munca ,azi ii fac RCA ... din cate am inteles...joi , vineri si sambata o sa fie cat de cat practicabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 din cate am inteles...joi , vineri si sambata o sa fie cat de cat practicabil ai azi a fost cald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 maine o iau si eu acasa de la munca ,azi ii fac RCA ... http://www.rca-ieftin.ro/ iti aduce rca-ul acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 http://www.rca-ieftin.ro/ iti aduce rca-ul acasa mi-am facut la euroins(n-am auzit d ei) .108 lei pe 6 luni cam mult merci oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 vedeti, daca nu stati in Constanta . am iesit incepand de pe 24 Ianuarie, zi frumoasa, frigul nu prea s-a simtit. aderenta bunicica, dar nu am fortat nota. acum nu mai pot sa ies pentru ca nu am itp nu am rca. ) dar vine ea, caldura si vremea buna asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 m-am dat si eu azi...pe seara...aderenta scazuta dar daca nu fortezi nota e buna...astept totusi ceva mai multa caldura si fara ceata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 mi-am facut la euroins(n-am auzit d ei) .108 lei pe 6 luni cam mult merci oricum io ce sa mai zic cu o mie de lire pe an asig si nu te gandi la full aia ma ducea peste 2 mii a dracu criteri si asiguratori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 io ce sa mai zic cu o mie de lire pe an asig si nu te gandi la full aia ma ducea peste 2 miia dracu criteri si asiguratori da maestre ,dar ce salariu ai u in anglia? Lumee cate grade sunt azi?ca iau acasa bestia si am emotii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Hmmm...din ce vad eu pe aici...ar fi maxima de 11 grade...sa speram ca asa va fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 e lux afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Nu am scos bestia si nici nu o voi scoate pana nu infloresc copacii...am observat ca foarte multe accidente acum se intampla...soferii nu mai sunt obisnuiti cu cei pe 2 roti, aderenta scazuta, stai mult sa se incalzeasca motoru de dimineata plus reflexele hibernate de iarna. Mai bine mai tarziu decat o data si deloc dupa aia. Oricum am destule de facut la motor si nu sunt bani momentan, de schimbat : ulei, filtru ulei, lichid de racire, placute fata, spate, bujii si curatat carburi si sincronizat, apoi o baita mare si abia atunci o sa scot vaca....pana atunci va urez asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Am iesit azi. E cald, dar e praf si nisip ramas pe jos. Pentru o plimbarica scurta de dezmortire e bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paduche Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 eu am scos-o, da nu am mai bagat-o la loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 (editat) Nu am scos bestia si nici nu o voi scoate pana nu infloresc copacii...am observat ca foarte multe accidente acum se intampla...soferii nu mai sunt obisnuiti cu cei pe 2 roti, aderenta scazuta, stai mult sa se incalzeasca motoru de dimineata plus reflexele hibernate de iarna. Mai bine mai tarziu decat o data si deloc dupa aia.....pana atunci va urez asfalt uscat! Dap, am iesit eu ... soferii sunt neatenti(parca-l vad pe dumnezeu). E treaba de obisnuinta. Cert este ca trebuie sa belim ochii cat cepele. Iar cu aderenta, mare grija! Editat Februarie 5, 2009 de gabibuton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 pai iesiti mai multi ca se se obisnuiasca mai repede soferii..... aseara a cazut motorul peste mine pentru ca am uitat sa pun cricul.... ai dracu conservari.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 (editat) fratilor, eu nu scot motorul pana in APRILIE...... nu de altceva da' n-am motor Asfalt uscat, cald si curat! Editat Februarie 5, 2009 de hardKnot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate