ady2inkubus Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 cu parere de rau , azi 05-02-2009 a plecat dintre noi un bun motociclism din galati, adi ( bestia neagra -de pe forum)...Dumnezeu sa-l ierte, din pacate nu am putut ajunge la locul accidentului , sunt la servici.. e baiatul cu maieu.., cu parere de rau , azi 05-02-2009 a plecat dintre noi un bun motociclism din galati, adi ( bestia neagra -de pe forum)...Dumnezeu sa-l ierte, din pacate nu am putut ajunge la locul accidentului , sunt la servici..e baiatul cu maieu.., avea un cbr600rr , a intat intr-o rabla din cate am inteles, pe motocicleta se mai afla si sotia lui , insarcinata ," din pacate a decedat si ea...Dumnezeu sa-i aiba in paza..tristttttt ADMIN EDIT: ....nu era cu sotia pe motor era o amica ;si +ca fata a scapat cu o ruptura de bazin si cateva zgarieturi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo G Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Pfff...a dat putin soarele si au inceput nenorocirile... Sa le fie tarana usoara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Dumnezeu sa-i ierte...f.f.f.f.f. trist. Deja mi se inmoaie picioarele...ma tot gandesc serios sa ma las de sportul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad-Costi Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 dumnezeu sa-i odihneasca. condoleante rudelor, prietenilor si tuturor care i-au cunoscut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_tm83 Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 foarte trist ..... DUMNEZEU sai odihneasca in pace ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lsd Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Pacat. Sa dispara o familie, asa, dintr-o data.... groaznic. RIP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Dumnezeu sa-i ierte,intradevar o tragedie,conditiile de drum cel putin in Bucuresti si pe langa azi au fost bune,aderenta,vizibilitate... dar mai multe detalii nu are nimeni ??? :blink: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 tristtt:(...Dumnezeu sa le lumineze calea catre Rai... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kex83 Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Sa le fie tarana usoara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 (editat) Tragic, parca s-a rupt ceva in mine cand am vazut. Cuvintele sunt de prisos acum.. odihnesca-se in pace , oriunde ar fi acum. Editat Februarie 5, 2009 de psy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Odihna in pace! Nu vreau sa fiu rautacios dar... sotia insarcinata pe motocicleta? Condoleante familiilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sogard82 Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 tot ma uit la poza si-mi pare ca seamana cu un tip pe care-l cunosc. a stat cumva in bucuresti si a avut un zx7r dar cu carene schimbate , de culoare neagra? sper sa ma insel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Odihna in pace! Nu vreau sa fiu rautacios dar... sotia insarcinata pe motocicleta? Condoleante familiilor... Man ... acum e tarziu pentru orice ... RIP ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Prea trist, prea dur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 RIP :blink: foarte foarte trist ...imi pare rau sincer ,chiar dak nu i-am cunoscut .pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wally08 Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 tot ma uit la poza si-mi pare ca seamana cu un tip pe care-l cunosc. a stat cumva in bucuresti si a avut un zx7r dar cu carene schimbate , de culoare neagra? sper sa ma insel nu , te inseli , asta e primul lui motor , daca nu ma insel, pacat de ei , prea tineri ... imi pare foarte rau ,l-am cunoscut personal , o superpersoana... dumnezeu sa aiba grija de el acolo sus ... rip , ne vei lipsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papas Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 OOOOF,. SI NICI NU A INCEPUT SEZONUL....PACAT. MARE PACAT. CE SA ZIC.... RIP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Triste,foarte triste vestile astea.Nu pot sa spun ce lovitura pentru familiile celor doi pentru prieteni,colegi.Eu personal am participat cu prietenii mei din Arad la 2 inmormantari de genul asta,de pe urma accidentelor de motocicicleta.La unul dintre ei pusei casca pe sicriu.De fapt au fost 3 accidente mortale la Arad anul trecut pe langa altele mai putin grave.Toate din cauza lor.Viteza,neatentie,pierdera controlului motocicletei in viteza.Tineri toti 3.Faceti ceva si incetati cu terebilismele astea.Motociclismul nu e o joaca.Numai daca v-a uitati in ochii celor care vor jeli si vor plange la capatul celor morti veti intelege cata durere au lasat in urma lor. Acum adunati-va mergeti si pomeniti moartea lor.Puneti o lumanare la locul accidentului,adunati-va si aduceti un omagiu familiilor indurerete.Vorbiti-va si faceti ceea ce v-a sta in putiinta ca fiti cu drepturi egale in trafic. Sincere condleante familiilor indurerete.Fie-le tarana usoara si Dumnezeu sa-i ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 cu parere de rau , azi 05-02-2009 a plecat dintre noi un bun motociclism din galati, adi ( bestia neagra -de pe forum)...Dumnezeu sa-l ierte, din pacate nu am putut ajunge la locul accidentului , sunt la servici..e baiatul cu maieu.., avea un cbr600rr , a intat intr-o rabla din cate am inteles, pe motocicleta se mai afla si sotia lui , insarcinata ," din pacate a decedat si ea...Dumnezeu sa-i aiba in paza..tristttttt Ma scuzi ca iti pun o intrebare absolut tehica, dar cine era impricinatul (am inteles ca "bestia neagra - de pe forum" dar in cazul asta vreau mai mult), care erau conditiile concrete in care s-a produs accidentul, cine era (aparent) de vina, daca se poate niste poze de acolo, etc. Nu vreau sa par rautacios, dar nici nu vreau sa dezvoltam un topic de zeci de pagini cu RIP (apropos RIP pentru impricinati) fara sa stim clar despre ce vorbim aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sneyku Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 pana la urma cica fata e in viata, are fractura de bazin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 (editat) Sa-i fie tarana usoara! Pasagera e in viata cu fractura de bazin, nu se stie daca e sotia sau alta persoana ... Din cate am inteles a intrat in depasire si de pe contra sens venea o raba, dar nu sunt sigur ... Editat Februarie 5, 2009 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicisxn Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 RIP...s-a inceput din februarie...oare mai apuc 2010? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate