Supapa_Jr Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 Cine are diverse vechituri prin garaj si nu ii mai trebuie ... va rog am si eu nevoie de un cric lateral ca sa il pun pe minsk... P.S. PLATESC TOATE COSTURILE POSTALE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 cric lateral la minsk... nu cred ca ai probleme cu pusul pe cricul central (ai sub 40 de kile?)... mai bine ii pui un cric central latzit (shtiu ca e o problema cu stabilitatea pe cricul cetral la minsk... de-asta spun asta)... si cred ca potzi sa rezolvi asta cu nishte tzeava, sudorul de care vorbeai pe topicul despre tobe si masuratorile pe care le faci pe motocicleta in rest? ce te mai intereseaza de prin garaje? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Noiembrie 29, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2005 Pai...ar mai fi ceva......un turometru ca sa pun de design acolo pe bord..... P.S. nu imi place mie pe central cam de aia vroiam lateral Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 ma bag si eu ca musca-n lapte... Si eu as fi vrut sa am un cric lateral la Mobra mea. Nu ca n-as putea s-o ridic (e usoara) dar eu merg foarte mult prin oras si de fiecare data cand opresc trebuie sa " trag" de ea, heeeiii - rup si s-o asez pe cricul central. M-am cam saturat si in plus mi se pare ca imi ia ceva timp. Cu un cric lateral ar fi mult mai simplu. Dar,....... m-am uitat odata... asa la ea (ochiometric masurand) si mi-am dat seama ca nu prea am unde sa-l pun. (chiar daca l-as avea) . Asa ca,........ nu-i mai pun cric lateral........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Noiembrie 29, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2005 Pai mobra de 50 nici nu se compara cu minsku de 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Pai mobra de 50 nici nu se compara cu minsku de 125 Te intrebasem eu ceva ??? Era vorba doar de cric ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Cricul lateral se face daca ai cap sa-l proiectezi bine... eu mi-am facut la Jawa din fier beton serios, exact la unghiul care trebuie, poti intoarce motocicleta pe el ca pe japoneze. Alea gata facute de altii sau de cumparat fie nu se potrivesc si trebuie sa le mai modifici, fie nu sunt rezistente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Noiembrie 29, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2005 Pai si arata de nu se poate cu fieru beton Totusi eu vreau sa imi fac motoru mai frumos nu mai urat!!! P.S. Cine are vreun turometru care nu ii mai trebuie??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 dak vrei ceas de turometru doar de "faza", dezign si toate cele... de ce nu il faci chiar tu ? atasez nishte poze. il prelucrezi cum potzi tu in photoshop, paint sau ce ai la indemana, il printezi, pui un ac (d-ala de cusut centrat in pct ce reprezinta centrul cercului descris de ccadran), tai din tabla de aluminiu (d-aia subtzire de la dozele de BR sau coca-cola) un ac de ceas pe care il vopseshti cum vrei si il infingi la capatul gros in acul mai sus mentionat, ii atasezi un geam din plexiglas si GATA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Noiembrie 29, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2005 Stii ca la asta nu m-am gandit deloc .... chiar e super buna ideea dar mai am o intrebare...daca stii cumva cat de greu se da gemul de la ceasul de minsk jos pt ca vreau sa-pun un fundal mai misto si aluia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecs Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Belbody Mobra 50S ("Turist", sper sa nu gresesc) au si cric lateral ala sigur se potriveste, asa este a mea ... Salutari cu faru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Totusi eu vreau sa imi fac motoru mai frumos nu mai urat!!! P.S. Cine are vreun turometru care nu ii mai trebuie??? Daca la tine arata mai frumos cu un turometru pus aiurea...ce sa zic..ai gusturi nu-i gluma.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Noiembrie 30, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2005 Am luat de ieri seara toate variantele de turometru si de kilometraj de pe 3 geez. S-o putea pune pe minsk ceasul de kilometraj???..de fapt fundalul ala:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 Belbody Mobra 50S ("Turist", sper sa nu gresesc) au si cric lateral ala sigur se potriveste, asa este a mea ...Salutari cu faru' Multumesc de informatie Alex. Chiar nu stiam. A mea oricum are cadrul putin modificat in partea din spate. Ai idee de unde as putea face rost de un cric de ala cum ai tu? Si mai spuneai tu odata ca s-ar putea sa se mai gaseasca in Buzau la un magazin antic cauciucuri noi. Am fost de cateva ori la Buzau in ultimele saptamani (pe fuga) dar n-am stiut sa intreb (iti dai seama cum s-ar fi uitat la mine cineva intrebat: "Nu va suparati, nu stiti unde se afla magazinul cu cauciucuri de Mobra?" ) Am nevoie de 2 cauciucuri noi 21 X 2,75 pentru ca la primavara trebuie sa fac ITP-ul la mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 De cand are Mobra roti pe 21 zoll? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 De cand a iesit de pe poarta fabricii...Nu stiai ca are roti de 21? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 (editat) De cand are Mobra roti pe 21 zoll? 21 nu reprezinta diametrul in inch, reprezinta raza cauciucului in cm diametrul este 21cm x 2 = 42 cm ~ 17 inch (sau tzolli sau "), deci, daca vrei in sistemul asta, de fapt este cam de 17. Oricum pe cauciuc scrie exact asa "21 x 2,75" . Mi-a trebuit ceva timp pana am descoperit cum se face conversia . Editat Noiembrie 30, 2005 de Belbody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 De cand a iesit de pe poarta fabricii...Nu stiai ca are roti de 21? nice try.... vezi ca a dat altcineva un raspuns mai destept ca al tau. Sau cuvantul "zoll" nu l-ai putut citi ca nu e in romaneste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Decembrie 1, 2005 Autor Share Postat Decembrie 1, 2005 UP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecs Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 Belbody, spune si tu cand treci prin Buzau, poate ne intalnim la o cafea iar in ceea ce priveste cauciucurile sa stii ca ma duc la magazin eu cred ca are, ca numai eu am luat de la ei, ceilalti care mai au Mobre prin Buzau(vreo 2, 3 ) se multumesc cu ele asa cum sunt ca vai de mama lor. Pretul unui cauciuc acum aprox 2 luni era de 500.000 sper ca nu s-au scumpit. salutari cu faru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 Bai pai sa spuneti si voi daca treceti pe la magazinul ala daca au si alte tipuri de cauciucuri pt rusoaice. Mie chiar imi pare rau ca nu stiu de unde sa iau cauciucuri noi Victoria sau Danubiana (daca mai fac pt moto). Arata chiar misto pe clasice si sunt foarte rezistente in timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 Mie chiar imi pare rau ca nu stiu de unde sa iau cauciucuri noi Victoria sau Danubiana (daca mai fac pt moto). Arata chiar misto pe clasice si sunt foarte rezistente in timp. La Timisoara se mai gasesc, din cand in cand in talcioc, cauciucuri rusesti. Daca te intereseaza spune-mi dimensiunea. Cand dau pe acolo iti pot cauta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 Bai pai sa spuneti si voi daca treceti pe la magazinul ala daca au si alte tipuri de cauciucuri pt rusoaice. Mie chiar imi pare rau ca nu stiu de unde sa iau cauciucuri noi Victoria sau Danubiana (daca mai fac pt moto). Arata chiar misto pe clasice si sunt foarte rezistente in timp. De cauciucuri romanesti chiar nu stiu nimic unde s-ar mai putea gasi, dar, in bazar la Galati sun 2 rusi care aduc cauciucuri rusesti de aproape orice dimensiune. Nu stiu exact unde sunt fabricate (cred ca in Ukraina) dar la prima vedere par de calitate. Pretul variaza de la 500mii la 1mil, (asa era cand am fost eu ultima ora) si cred ca aduc si "la comanda". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 aduc si la comanda si cauciucurile sunt acceptabile dar atat! adica tin relativ mult dar aderenta cam lasa de dorit daca nu e uscat si cald afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate