ACHIMOTO Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 ..ok, am schimbat in Miscarea moto - Hunedoara...dar nu fiti rautaciosi.Va asteptam... Giucu-le asa mai merge ! pe facebook exista grupul Miscarea moto - Hunedoreana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 Mda ... sa existe cit vrea ... nu ma deranjeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giucu Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 stiu k am gresit folosindu-ma de numele clubului si emblema voastra,dar credeti-ma k nu am vrut alceva decat sa fac o comunitate si pe facebook cum au si cei din TM si din alte judete dar azi dimineata intra pe mine pe facebook "triplu xxx" asta si ce-mi scrie..."Domnule Sergiu, te rog frumos in numele clubului Free Bikers Hunedoara sa stergi sigla clubului nostru de pe pseudo grupul care l-ai format pe facebook (in mod imoral) si care nu are nimic de a face cu noi. Folosesti numele si sigla clubului fara accceptul nostru !!! Nu crezi ca era normal sa ne contactetzi inainte ? Te rog i-a legatura cu mine sau alt membru al clubului pentru normalizarea situatiei. Salut."...eu vad mesajul gandesc un pic si ma apuc sa schimb numele si poza grupului dandu-mi seama k am gresi,si la randul meu ii trimit un mesaj domnului "triplu xxx".."ok..dar hai si tu pe aici..".Dupa o ora intra din nou pe mine si ce imi scrie "triplu xxx".....Prietene asculta bine ... nu ma lua cu hai si tu pe aici ! Fa ce te-am rugat si gata, nu vine nimeni ,,pe aici'' . Asta e varianta amiabila ... exista si varianta mai putin amiabila, sper ca esti constient ca deja ne-am interesat cine esti ? Nu ?....dupa care ma enervez si eu k doar sant om si ii zic...ma ioane...(eu am vb frumos) nu vezi bine.k..am schimbat...dar esti prea batut in cap k sa-ti dai seama..si mai lasa amenistarile k.nu rezolvi nimic.Cam astea am avut de zis scuze inca o data si salutare motociclistilor adevarati.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 (editat) Mda ... si drept urmare ca m-ai facut ,,Ioane'' si ,,batut in cap'' iti promit tot in direct ca o sa ai ocazia sa mi-o zici in fatza ... motociclist adevarat ce esti. Hai Joi la Moto Joi ora 18.00 la Salonul Albastru - Sarmis si ai ocazia sa imi zici cum vrei ... Ce zici ? Editat Octombrie 25, 2011 de Triplu xXx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 Sunteti off-topic amandoi. Dumneata domnule Giucu nu ai procedat corect folosind emblema clubului Free Bikers Hunedoara si pe viitor e bine sa te documnetezi inainte de a mai face o astfel de actiuni. Alineeeeeee...calm, ne intalnim joia sa socializam nu sa ne amenintam. Daca doriti sa continuati discutia o puteti face pe topicul destinat pt certuri, scandal s.a.m.d. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giucu Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 Nu-mi place sa ma cert, mai ales cu un motociclist ,stiu k am gresit si mi-am cerut scuze...dar se pare k amenintarile astea de 2lei nu se mai opresc.Stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 Da eu nu ziceam decit ca ne intilnim sa ,,ne vedem'' sa bem o bere si sa ofer omului ocazia sa fiu facut ,,Ioane'' sau te miri cum ,,live''. Atit ... nimic mai mult. Unde scrie ,,amenintare'' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giucu Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 (editat) Bine ca v-ati impacat , si ati terminat cu cuvintele Off Topic !!! ne vedem la berici si citrice !!! Ca sa fim in tema topicului : MOTOCICLISTI DIN JUD. HUNEDOARA Giucu-le , inca nu te-ai prezentat , nu ai aratat motociclistilor de pe forum poze cu bijuteria pe 2 roti cu care te dai ???!!! ..... Asteptam !!! CU RESPECT Editat Octombrie 25, 2011 de ACHIMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giucu Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 Mariuse imi dau seamna din ce scri k esti un tip de treaba,il legatura cu bijuteria pe care o calaresc tin sa te anunt k e o Honda cbr f4 din 1999 aproape virgina...pe care o calaresc cu frica din cauza k nu am permis si nu vreau sa-mi distrug viitorul meu in motociclism,maine o sa dau prima data pt permis,sper sa-l iau din prima asa k tineti-mi pumni...si daca am sa-l iau o sa va fac cunostinta cu ea la o bere data de mine, normal..dar pana atunci aveti grija de voi si de bijuteriile voastre am uitat....RESPECT ACHIMMOTO Mariuse imi dau seamna din ce scri k esti un tip de treaba,il legatura cu bijuteria pe care o calaresc tin sa te anunt k e o Honda cbr f4 din 1999 aproape virgina...pe care o calaresc cu frica din cauza k nu am permis si nu vreau sa-mi distrug viitorul meu in motociclism,maine o sa dau prima data pt permis,sper sa-l iau din prima asa k tineti-mi pumni...si daca am sa-l iau o sa va fac cunostinta cu ea la o bere data de mine, normal..dar pana atunci aveti grija de voi si de bijuteriile voastre am uitat....RESPECT ACHIMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mighty Free Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 Bafta pe maine! Deci banuiesc ca ne vom cunoaste in data de 1 la poligon. Salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giucu Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 (editat) ms frumos...sper sa-l iau. ......dar tu ai luat sala? Editat Octombrie 25, 2011 de giucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mighty Free Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 corect [corect......dar tu ai luat sala? un pic asa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giucu Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 felicitari...o sa ne vedem la 1 daca o sa iau si eu maine... si dupaceea in trafic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mighty Free Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 (editat) Bafta si nu te grabi! Editat Octombrie 25, 2011 de Mighty Free Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giucu Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 ok....ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 Continuati discutia pe alt topic daca vreti ca sunteti OFF TOPIC !!! .................puteti aici pe FREE TALK - DISCUTII LIBERE Asta este pt Prezentare motociclistilor Hunedoreni si a motocicletelor lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 Ba Iedutz sa stii ca nu mai esti singurul cu Ninjaaa . Am ales sa calc si eu pe urmele tale si sa imi achizitionez una bucata ninja . Abia astept sa iesim la o plimbare daca vremea va mai tine cu noi . Pune si tu poze cu ea..Eu am vazut-o.E mobra lui Zoli.Frumoasa dar no..nu e verde . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Noiembrie 26, 2011 Share Postat Noiembrie 26, 2011 Desi nu este inca motociclista (si nu am gasit un topic dedicat noilor nascuti) am zis ca aici e locul unde pot sa va fac cunostiinta cu micuta Gabriela. Azi am plecat impreuna cu nasii Gabi si Iulia sa aducem micutul ghiocel nascut in dealul Clujului ( asa ii place sa spuna tata) , adica pe fetitza noastra acasa impreuna cu mamica ei. Acasa am lasat-o pe Tweety sa aiba grija de cosuletzul micutei ... Ajunsi acasa mamica s-a pus sa ne dea laptic .... Apoi am facut o poza de familie ... Si uite micutul ingeras ... Va pupam pe toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Noiembrie 26, 2011 Share Postat Noiembrie 26, 2011 Desi nu este inca motociclista (si nu am gasit un topic dedicat noilor nascuti) am zis ca aici e locul unde pot sa va fac cunostiinta cu micuta Gabriela. Azi am plecat impreuna cu nasii Gabi si Iulia sa aducem micutul ghiocel nascut in dealul Clujului ( asa ii place sa spuna tata) , adica pe fetitza noastra acasa impreuna cu mamica ei. Va pupam pe toti. Ma bucur sa vad poze cu o familie FERICITA si IMPLINITA !!! Sa fiti fericiti , si sa va bucurati de cea mica din plin !!! iar ea sa creasca mare , frumoasa , sanatoasa , si sa devina o mare motociclista !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Noiembrie 26, 2011 Share Postat Noiembrie 26, 2011 (editat) Desi nu este inca motociclista (si nu am gasit un topic dedicat noilor nascuti) am zis ca aici e locul unde pot sa va fac cunostiinta cu micuta Gabriela. Frumoasa foc micuta .Bine ca seamana cu Cosmina si nu urata ca tine .Ce te faci daca,nu o sa-i placa motoarele sau in cazul fericit o sa fie inebunita dupa vitezanele verzi?..stii tu care..ninja ninja . Eu ii doresc bobocelului toata fericirea din lume,multa sanatate si sa va faca cei mai mandrii parinti? P.S- am o presimtire ca,o sa-i sclipeasca ochisorii cand imi va vedea verzeala motorizata.. Editat Noiembrie 26, 2011 de yedutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 Te amagesti singur Yedule, doar costumasul de pe fetitza e de ninja (si ala galben nu verde) in rest Gabitza noastra stie de mica ca toate motoarele vor sa fie Honde cind vor fi mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 INCREDIBIL..e primul bebelus de pe Terra, care seamana 100 cu mamica. Sigur Cosmina l-a conceput singura (nu stiu cum dar a reusit). Sa va traiasca ! 100 %...sa ne intelegem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biela Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 sa va traiasca si sa fiti fericiti,(chestia cu petalele de trandafiri m-a dat pe spate ...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ooopsss Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 ,(chestia cu petalele de trandafiri m-a dat pe spate ...) alea au ramas acolo de cand era mamica in spital..... ( si Alin era pe acasa, cu menajera) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate