kcuf_di Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Tot caut si nu gasesc topul MCN la 600cc pe 2009, am inteles ca a fost publicat in revista, dar nu sufla nimeni o vorba. A aflat cineva ceva? A castigat ZX6-le? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Tot caut si nu gasesc topul MCN la 600cc pe 2009, am inteles ca a fost publicat in revista, dar nu sufla nimeni o vorba. A aflat cineva ceva? A castigat ZX6-le? Posibil sa nu s-o fi publicat, am cautat si eu dar degeaba Chiar sunt curios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 si eu sunt curios ce au de zis de abs-ul ala si daca a facut vre-o diferenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 pff.... triumph a castigat. de restul nush... laptime 1:34.375 am gasit o "reclama" la revista scoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Februarie 12, 2009 Autor Share Postat Februarie 12, 2009 (editat) pff.... triumph a castigat. de restul nush... laptime 1:34.375 am gasit o "reclama" la revista scoasa Multam de link. Is curios de zx6 cu noile tehnologii reising cum s-a descurcat. Editat Februarie 12, 2009 de kcuf_di Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 poate gaseste cnv si restul articolului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 ms mda, deci au cam festelit-o la honda cu abs-ul pentru curse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Februarie 12, 2009 Autor Share Postat Februarie 12, 2009 La Honda ma asteptam la ceva surprize -, nu atat din cauza ABS-ului, ca poti opta si fara, ci din cauza CBS-ului. Asteptam si continuarea, testul pe strada, unde probabil va primi puncte pentru chestiile astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Testul este pe pista. Deci pentru Romanica si pentru 80% dintre motociclisti are relevanta mica spre foarte mica. Sa vedem pe strada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 testul e efectuat de rideri f buni... se spune ca honda este cea care face din average Joe ceva mai bun.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 dap. acum sa vedem cand au de gand sa faca testul de strada. e cv ce nu inteleg totusi.... ei spun ca anul trecut pista a fost castigata de r6, dar m-am uitat la shootout-ul mcn din 2008 si acolo spuneau ca honda castiga... c naiba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 (editat) Nu sunt eu fan Honda dar bine ca au testat pe circuit o varianta cu ABS, care adauga 10kg si mai face si motocicleta sa se comporte total diferit. Iar pe primul loc a iesit Triumph. Ce surpriza din partea unei publicatii britanice ... Btw, OZN-ul negru de la 1.56 este un R1 2009 Editat Februarie 12, 2009 de Zircon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 mai, triumph a fost si anul trecut in test, si n-a iesit primul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Tine mai mult de gustu' fiecaruia...Pe strada toate sunt la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 mai, triumph a fost si anul trecut in test, si n-a iesit primul Acum e criza, fiecare trage spuza pe turta lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silenti Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 MCN sunt un fel de Libertatea revistelor moto. Nuff said. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 MCN sunt un fel de Libertatea revistelor moto. Nuff said. Funny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Triumphul a fost modificat un pic fata de anu trecut cand nu a castigat. dar parca a mai castigat prin 2006 daca nu ma insel. poate ca nu e cea mai buna si sunt aia subiectivi dar cu siguranta e o varianta de luat in calcul destul de serioasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 cu siguranta daca ar trebui sa imi cumpar un model 09 ar fi Triumph. imi place la nebunie si este ceva deosebit din toate aspectele. cat despre MCN ..ma abtin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate