CobraArt Postat Decembrie 14, 2005 Share Postat Decembrie 14, 2005 Nu sunt eu :friends: M-am documentat! A Facut 20000 de mii de km CU UN CBR INTR-UN SEZON... wow respectu meu pt el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Decembrie 14, 2005 Share Postat Decembrie 14, 2005 (editat) unde ne intalnim pe 1 ianaurie daca e sa facem o plimbare ? La arc ? pe la ce ora ? (eu zic pe la 14 sau 15 ) . lasatzi mailuri , id-uri (ID : Metallbyker ) sa stabilim planul de atac Editat Decembrie 14, 2005 de Metallbyker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Decembrie 14, 2005 Share Postat Decembrie 14, 2005 Mda, se pare ca voi lipsi de la intaia plimbare a anului. Ma cam lasa instalatia electrica la don'soara si cam trebuie sa o refac de la zero. Ca sa nu mai zic ca nu mai am asigurare si, vorba englezului, sunt un pic scurt pe bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Decembrie 14, 2005 Share Postat Decembrie 14, 2005 @Escu si tu ai probleme cu instalatia electrica???Ce chestie domne`!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Decembrie 14, 2005 Share Postat Decembrie 14, 2005 da...daca nu ploua vin si eu la plimbarica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 14, 2005 Share Postat Decembrie 14, 2005 Mda, se pare ca voi lipsi de la intaia plimbare a anului. Ma cam lasa instalatia electrica la don'soara si cam trebuie sa o refac de la zero. Ca sa nu mai zic ca nu mai am asigurare si, vorba englezului, sunt un pic scurt pe bani stii unde e doctorul de fire daca nu vrei zeci de beculete pe la ea si ai un garaj la dispozitie se face rapid, pana nu da gheata afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Decembrie 14, 2005 Share Postat Decembrie 14, 2005 stii unde e doctorul de fire daca nu vrei zeci de beculete pe la ea si ai un garaj la dispozitie se face rapid, pana nu da gheata afara Zidule, mare boier mare caracter... ai zis cuvantul magic... stii tu.. aceste cuvinte ne doare: GARAJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 19, 2005 Autor Share Postat Decembrie 19, 2005 Ramane cum am stabilit... Suzi it's on it's way to Bucharest... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Decembrie 19, 2005 Share Postat Decembrie 19, 2005 Nu mai pot sa vin Sunt la munte pe atunci... Distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Decembrie 19, 2005 Share Postat Decembrie 19, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Decembrie 19, 2005 Share Postat Decembrie 19, 2005 Si la Craiova cum a dat frigul gata s-a spart gasca...sincer ma bate gandul sa fac trecerea intre ani pe motocicleta...ramane sa vad cum fac sa nu imi cada vreo sticla in cap poate sa fie si zapada...usurel asa tot merg eu Bafta la toata lumea si daca mai e careva prin Craiova tentat de asta...luam legatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matza21 Postat Decembrie 26, 2005 Share Postat Decembrie 26, 2005 noi o sa facem bardai somnu pe 1.....suntem mai bosho asa ca.....have fun si sa veniti cu poze sa ne bagam si noi unghia in gat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Decembrie 26, 2005 Share Postat Decembrie 26, 2005 o sa fac tot posibilul sa incerc sa filmez traseul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matza21 Postat Decembrie 26, 2005 Share Postat Decembrie 26, 2005 asa sa faci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Decembrie 26, 2005 Share Postat Decembrie 26, 2005 Pai cred ca o sa fiu si eu pe acolo. Pana la urma cand si unde e locul de intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Decembrie 26, 2005 Share Postat Decembrie 26, 2005 Locul de intalnire: Arcul de triumf ( piatra cracanata ) ; ora nu e stabilita , eu zic pe la 1300 . astept sugestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 26, 2005 Share Postat Decembrie 26, 2005 Locul de intalnire: Arcul de triumf ( piatra cracanata ) ; ora nu e stabilita , eu zic pe la 1300 . astept sugestii mai tarziu ca la ora 13 lumea doarme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Decembrie 26, 2005 Share Postat Decembrie 26, 2005 posibil , dar cand , astept parero , ora de intalnire ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 26, 2005 Share Postat Decembrie 26, 2005 14.00 e rezonabil sa se trezeasca lumea, sa ia o lingura de borsh acru, sa se imbrace bine si sa fuga(legal) la Arc Plus ca pe la 16.00 deja se lasa umezeala. P.S. Cat de mult imi place moto, da' parca tot imi doresc ca iarna sa fie zapada multa. Dati cu pietre cat vreti, da' asta-s eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 27, 2005 Autor Share Postat Decembrie 27, 2005 Eu propun un 12.00. Avem timp si de un ceai, daca e prea frig sau ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Decembrie 27, 2005 Share Postat Decembrie 27, 2005 Am iesit si eu azi un pik si nu mi-a placut deloc este foarte alunecos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Decembrie 27, 2005 Share Postat Decembrie 27, 2005 acum am venit de la plimbare , am fost pe magheru aluneca rau , daca nu mergi cu atentzie te duci pe copca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Decembrie 29, 2005 Share Postat Decembrie 29, 2005 o sa vin si yo cu inca niste preteni cred....yo propun sa nu se faca intalnirea la arc din cauza pietrei cubice.ar fii nasol ca unii sa cada si sa inceapa cu stangul anu ....alt loc ??academia militara...si ca ora pe la 3 asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Decembrie 29, 2005 Share Postat Decembrie 29, 2005 Pai ca sa nu dai de porcaria aia cubica o iei pe Ion Mihalache (fostul 1 Mai) si apoi pe Maresal Averescu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Decembrie 29, 2005 Share Postat Decembrie 29, 2005 eu zic ca la piatra cracanata ar fii cel mai stralucit ... si pe la 12 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate