Xomin Postat Octombrie 11, 2009 Autor Share Postat Octombrie 11, 2009 Sa stii ca am sa iau in considerare! O sa citesc si pe advrider si hub poate au si recomandari. Singurul lucru care ma sperie este ploaia + miros. Ma gandesc ca poate una artificiala nu ar avea impedimentul mirosului. eu am luat-o din hornbach si scrie made in new zealand, nu ma pricep insa cred ca e artificiala, idea e ca nu miroase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 eu am luat-o din hornbach si scrie made in new zealand, nu ma pricep insa cred ca e artificiala, idea e ca nu miroase Asta inseamna ca-i naturala. Aia au oi cacalau pe toate drumurile. Probabil a fost spalata cu solvent din-ala special, care elimina enzimele 'n' shiet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 eu folosesc blana de miel pe saua mea. merita, ca iarna tine cald la ovare si vara tine racoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso_by_sec Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 am avut ocazia sa vad un motor customizat cu blana cam peste tot . nu am reusit sa comunic prea bine cu posesorul din motive lingvistice .oricum eu cred ca a facut asta din motive personale -hoby-pasiune in detrimentul practicii si utilului etc. pun aici un link cu filmuletul . voi ce ziceti? a exagerat tipul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 (editat) Eu o sa incerc asa ceva: Editat Decembrie 16, 2009 de florin.radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Resuscitez topicul asta pentru ca am si eu o blana de oaie si as pune-o pe motor... In concluzie... am inteles ca e o treaba buna, iarna cald, vara rece, la drum lung moale sub coor, mai putin ca miroase dupa ploaie...,dar se simte ca s-a inaltat saua, sau nu e nici o diferenta? Cum e sistemul de prindere?...nu aluneca pe sa? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Mai 12, 2018 Share Postat Mai 12, 2018 Din 2011 pana acum e bine cu blana oaie, miel, pe sa ? Experiente de la cei ce au probat nu de la cei care isi dau cu parerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Mai 12, 2018 Share Postat Mai 12, 2018 Mai pun eu pe sea din cand in cand o blana de oaie, dar mai mult asa pentru aspect si ca subiect de gluma si discutii. Arata ca in poza de mai jos pe TranSLapul meu. Nu am inca un sistem de prindere, se mentine pe pozitie cu bagajul si chingile de la rucsacul de pe rezervor. Parca amortesc mai greu, dar nu e o diferenta din cale afara de mare. Cu siguranta insa aluneci mai usor in sea, ceea ce nu e neaparat bine.Si ridica inaltimea seii, ceea ce poate fi si bun si rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate