XIII Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 HD a "descoperit" si o alta clientela, decit eternii bikeri pletosi, barbosi, cu geci cu franjuri, apehangere si ietcetera ... http://www.youtube.com/watch?v=QQrADxlf7qQ ... adica pe cei ca mine. Dupa cum se vede... ...nimic nou. Well, my dear Company, ramine de vazut... O fi criza chiar atit de nasoala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 HD a "descoperit" si o alta clientela, decit eternii bikeri pletosi, barbosi, cu geci cu franjuri, apehangere si ietcetera ... http://www.youtube.com/watch?v=QQrADxlf7qQ ... adica pe cei ca mine. Dupa cum se vede... ...nimic nou. Well, my dear Company, ramine de vazut... O fi criza chiar atit de nasoala... Corect! Asta va fi noul motor a lui nevasta-mea (acum cateva ore discutam cu ea... gand la gand cu bucurie). Beton arata motorashul shi e chiar lesne la ban. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIII Postat Februarie 21, 2009 Autor Share Postat Februarie 21, 2009 Corect! Asta va fi noul motor a lui nevasta-mea (acum cateva ore discutam cu ea... gand la gand cu bucurie).Beton arata motorashul shi e chiar lesne la ban. Pai, cum altfel, Bruce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 ca tine ...ca mine...ca inca unu de p-aici poate cat de lesne la ban e ?! ( ) same cul shit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 ca tine ...ca mine...ca inca unu de p-aici poate cat de lesne la ban e ?! ( ) same cul shit Pe Austria, am citit ceva la 9.000 € Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Ciudat, pt ca in america e sub 8000 de dolari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 De ! Ai zis bine,la americani...Acolo ,totu-i mai ieftin...De ce credeti voi ca-mi iau o gramada de chestii,de-acolo,de pe ebay?Cu pretul transportului si vama,si tot ies mai ieftin,ca aicea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Praful depus pe motor in timpu' transportului necesita o curatare atenta cu o carpa...de aici si preturile exagerate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Disponibil si la noi, se poate vedea in Showroom. 883 Iron Pret: 6950 fara TVA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 (editat) si primul clip din topic, la calitate mai buna Editat Februarie 21, 2009 de Mr.Watt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Arata f bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Pret corect, greu de gasit ceva mai cool la banii astia. Starter bike ideala si nu numai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Disponibil si la noi, se poate vedea in Showroom. 883 Iron Pret: 6950 fara TVA. ei cum maciuca mea e 7 la noi dak la ei acasa e 8(-) ???!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Este super fain motorul. Unul din putinele la care nu le-as face nici o modificare (cred). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Este super fain motorul. Unul din putinele la care nu le-as face nici o modificare (cred). O pereche de tobe si un apehanger i-as pune ei cum maciuca mea e 7 la noi dak la ei acasa e 8(-) ???!!! La ei este pretul in dolari...iar la noi este in euro...fara taxe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIII Postat Februarie 22, 2009 Autor Share Postat Februarie 22, 2009 Cu ce-i asa de deosebit, fata de... Nightster, sa zicem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 (editat) O pereche de tobe si un apehanger i-as pune La ei este pretul in dolari...iar la noi este in euro...fara taxe :) a da ...stai ca am uitat.maciuca ta are dreptate Cu ce-i asa de deosebit, fata de... Nightster, sa zicem? are nr lateral...abia acu a furat si h-d ideea din lumea custom.si aripa spata ''chopped'' Editat Februarie 22, 2009 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 (editat) a da ...stai ca am uitat.maciuca ta are dreptate are nr lateral...abia acu a furat si h-d ideea din lumea custom.si aripa spata ''chopped'' In Europa nu vine cu numar lateral, legislatia europena nu permite. In comparatie cu Nightster are motorul negru, este de 883, roti turnate, alt ghidon si pozitia in sa mai sus. Plus culoare negru mat. Editat Februarie 22, 2009 de ktmbull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Eu, a-si pune un alt ghidon si poate burdufele de guma furca fata, le-as da jos. In rest e perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIII Postat Februarie 22, 2009 Autor Share Postat Februarie 22, 2009 :) Sinteti teribili, bai! :D Nu, nu... e prea mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealer Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 E foarte tare motorul!La banii astia nu cred sa aiba concurenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddmkro Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 E foarte interesant motorul. Am fost la dealer si l-am vazut. E un fel de frate al Nightster-ului, dar are totusi cateva diferente: - Iron are foarte putin crom - decat tobele si furca, Nightster are mai mult(chiulase, far ). - Iron are jenti de aliaj - foarte misto-, Nightster are cu spite. Deci avantaj tubeless ptr Iron - Optiunile de culoare ptr Nighster - 1 lucioasa ( negru ) si 2 mat ...in 2 culori. Mi se pare ca arata mult mai bine Iron - negru mat, cat mai mult negru - Ghidonul - am 1,71 m si m-am urcat pe ambele motoare - erau puse unul in dreptul altuia. La nighster mi s-a parut ca "agata" mai mult roata decat la Iron. Adica la Iron mi s-a parut ca e mult mai usor de miscat ghidonul. Intentionez sa imi iau unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Shi cele cu spitze au tubles! Adevarul ca Iron-ul arata mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Shi cele cu spitze au tubles! Adevarul ca Iron-ul arata mai bine. E un baby night train Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 E un baby night train Da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate