Sari la conținut

Harley-Davidson Iron 883

XIII
 Share

Postări Recomandate

HD a "descoperit" si o alta clientela, decit eternii bikeri pletosi, barbosi, cu geci cu franjuri, apehangere si ietcetera ...

http://www.youtube.com/watch?v=QQrADxlf7qQ

... adica pe cei ca mine.

Dupa cum se vede...

post-28543-1235220170_thumb.jpg

...nimic nou.

Well, my dear Company, ramine de vazut... :crack:

O fi criza chiar atit de nasoala...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De ! Ai zis bine,la americani...Acolo ,totu-i mai ieftin...De ce credeti voi ca-mi iau o gramada de chestii,de-acolo,de pe ebay?Cu pretul transportului si vama,si tot ies mai ieftin,ca aicea !

Link spre comentariu

si primul clip din topic, la calitate mai buna

Editat de Mr.Watt
Link spre comentariu

Este super fain motorul. Unul din putinele la care nu le-as face nici o modificare (cred).

O pereche de tobe si un apehanger i-as pune :D

ei cum maciuca mea e 7 la noi dak la ei acasa e 8(-) ???!!! :)

La ei este pretul in dolari...iar la noi este in euro...fara taxe :) :D

Link spre comentariu

O pereche de tobe si un apehanger i-as pune :)

La ei este pretul in dolari...iar la noi este in euro...fara taxe :) :)

a da ...stai ca am uitat.maciuca ta are dreptate :D

Cu ce-i asa de deosebit, fata de... Nightster, sa zicem?

are nr lateral...abia acu a furat si h-d ideea din lumea custom.si aripa spata ''chopped'' :D :)

Editat de ->Bullet<-
Link spre comentariu

a da ...stai ca am uitat.maciuca ta are dreptate :D

are nr lateral...abia acu a furat si h-d ideea din lumea custom.si aripa spata ''chopped'' :D :)

In Europa nu vine cu numar lateral, legislatia europena nu permite.

In comparatie cu Nightster are motorul negru, este de 883, roti turnate, alt ghidon si pozitia in sa mai sus. Plus culoare negru mat.

Editat de ktmbull
Link spre comentariu

E foarte interesant motorul. Am fost la dealer si l-am vazut. E un fel de frate al Nightster-ului, dar are totusi cateva diferente:

- Iron are foarte putin crom - decat tobele si furca, Nightster are mai mult(chiulase, far ).

- Iron are jenti de aliaj - foarte misto-, Nightster are cu spite. Deci avantaj tubeless ptr Iron

- Optiunile de culoare ptr Nighster - 1 lucioasa ( negru ) si 2 mat ...in 2 culori. Mi se pare ca arata mult mai bine Iron - negru mat, cat mai mult negru

- Ghidonul - am 1,71 m si m-am urcat pe ambele motoare - erau puse unul in dreptul altuia. La nighster mi s-a parut ca "agata" mai mult roata decat la Iron. Adica la Iron mi s-a parut ca e mult mai usor de miscat ghidonul.

Intentionez sa imi iau unul.

Link spre comentariu

Shi cele cu spitze au tubles!

Adevarul ca Iron-ul arata mai bine.

Esti sigur ? Eu am vb cu dealerul si la diferente intre Iron si Nightster mi-a mentionat-o pe asta, ca Iron-ul are anvelope tubeless in timp ce Nightsterul nu ....

Link spre comentariu

Nu shtiu exact la nightster dar shtiu ca HD de prin 2000 incoace (cred ca shi mai devreme) au tubles pe jentzile spitzate. Cauciucurile daca te uitzi atent au precizarea "tubles on tube type wheel" sau asha ceva. Judecand ca suntem in 2009...

poate se refera la faptul ca doar cauciucul e tubeless...

cum am eu...roti spitate, am camere...si cauciucurile-s tubeless(adica merg si pe tubeless)

poti pune guma tubeless, pe roata cu camera, dar nu invers.

sau

poate-s jante din-alea care au un fel de garnitura pe gaura unde intra sfarcul spitei...da's destul de scumpe jantele alea.

sau

de ex...virago 750 de dupa '94 are roti fara camere, si spite...dar prinderile se fac altffel...nu strapung cercul ca la HD

Link spre comentariu

Mda, nu stiu ce sa zic...eu inclin sa il cred pe dl. Tiberiu Troia de HD Romania, cum ca Iron-ul are pneuri tubeless care functioneaza ca pneuri tubeless.Pna a la urma nu vad nici un motiv sa nu stie ce vine.

Deci avantaj Iron la aspectul practic al jentilor. Sa nu mai spun ca arata si misto jentile.

Legat de rezervor acum...iarsi avantaj Iron tinand cont ca si Nighster-ul are tot rezervor peanut de 12.49 litri, dar consum ceva mai mare...Sunt curios ce autonomie reala are.

Acum ca aspect - daca vreti sa va convingeti, dati o fuga pana la HD Romania...-Iron si Nightster puse unul langa altul...in paralel ... Nightsterul pare mult mai vulgar ptr ca are crom mult si e mai deschis la culoare ( carcasa motorului gri )...Iron-ul e un pic altcumva ... EU am intrat in magazin si m-am dus glont spre Iron - negru, modest, aspect militaresc/"garajistic", micutz, parea ca e un Harley cu care sa ma plimb zi de zi, nu sa stau sa il lustruiesc si sa ma dau mare. Dintre toate motoarele de pe acolo, Iron si Nighster parea singurele dedicate unei folosiri zilnice, in trafic, bune ptr "crosetat". A, inca o chestie legata de Iron - fierul, are mult fier si sticla, pana si in plocurile unde ar fi fost acceptabil sa foloseasca plastic/cauciuc, era fier ( ma refer la semnalizatoare, care sunt puse pe brate de fier). Faptul ca au folosit mult fier imi da cumva senzatia de "autentic". Presupun ca pana la urma totul se reduce la gusturi.

In alta ordine de idei:

- Voi ati gasit pe undeva vreun review la Iron ? Ca eu am tot cautat pe net si in afara de pagini mai mult sau mai putin asemanatoare - derivate din comunicatul de presa HD, nu prea am gasit nimic...Si nici pe youtube nu am gasit mare lucru...un singur utilizator persoana fizica, in rest variatii ale clipului oficial + vreo 2 dealeri prezentau sumar motocicleta.

- Dealer-ul HD mi-a zis ca productie oficiala nu a inceput si ca abia peste vreo 2 luni o sa fie disponibile ( exemplarul pe care il avea, era ptr display nu ptr vanzare)...Mie imi pare cumva ca si cum HD ar testa de fapt piata cu modelul asta ...sa vada reactia, iar daca reactia atinge o marja minimala, o sa il si produca

- Stiti pe cineva din Romania care are deja ?

Link spre comentariu