Eddy Metal Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 CINE A ZIS CA INTRE DOUA NU TE PLOUA, A AVUT DREPTATE, A FOST FOARTE BINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 TOATE POZELE SUNT FRUMOASE A IESIT O INTRUNIRE SUPER BETON !!!! RESPECTE ROAD PATROL !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mu3rt3 Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Salut la toti. Asta e primul meu post aici...eu sunt nou in zona.Am vazut ca au fost de toate, distractie, beutura,mese pline ....poze si filmulete reusite. ce sa zic tinetio tot asa... inclusiv dereglatii ca Mad Max si prietenii lui. Sper sa ajung si eu acolo pe viitor. toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 mda..... am ratat anu' asta bikes on ice..... bagami-as pana in el permis suspendat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 TOATE POZELE SUNT FRUMOASE A IESIT O INTRUNIRE SUPER BETON !!!! RESPECTE ROAD PATROL !!! Caline ... Unde-i Slide Shot-u`care l-ai promis?... Baga-l aici sa vada si ochiu` nostru ... Sara Buna si sa auzim de bine ... Pana acum Slide-u` lu`Solo & Med Mex-u conduce detasat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ecstassy2 Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 pooooooooooooze.....cateva sper ca ati ajuns cu bine la casele voastre ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Inca un slide de la Calinmoto http://www.trilulilu.ro/honDACul/10d41925926fb2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Inca un slide de la Calinmoto http://www.trilulilu.ro/honDACul/10d41925926fb2 foarte tareeee a prins si atmosfera si tot.. si in ultima poza... "ala mic si negru de respira greu...era ta'su maaaah" felicitari road patrol (ca nu cred ca am zis ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_angel Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 foarte tareeee a prins si atmosfera si tot.. si in ultima poza... "ala mic si negru de respira greu...era ta'su maaaah" felicitari road patrol (ca nu cred ca am zis ) Intr-adevar a prins atmosfera de acolo. De fiecare data cand ma uit la poze sau la slide- uri imi dau seama ca a durat prea putin, dar cum prea bine stim lucrurile extraordinare dureaza foarte putin. Felicitari Road Patrol ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion_girl Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Am sa incep sa pun si eu din poze...ca sunt cam peste 100:D Sper sa se puna in ordine..... Si vor mai continua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Hai ca mai ai putin pana la 100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion_girl Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 ...dap inca vreo 3 parti:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Interesante Ipostaze ... Mai baga ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion_girl Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Eu ti-am zis...ca ai amintiri=)) Si mai urmeaza inca o tura de ele...Sper ca nu v-ati plictisit de uitat la ele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondini Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Super mishto editia de anul asta........ mie cel putin mi-a placut la nebunie si astept urmatoarele intruniri...... NOROCK SI ASFALT USCAT! Scuze ca n-am postat poze dar nu am facut nici una ca n-am avut aparatu' la mn......felicitari celor care au reusit sa ajunga la Bike's on ice, felicitari D-nul Eddy si celor care au organizat aceasta intrunire in stil original si cum numai motociclistii stiu sa faca NOROCK SI ASFALT USCAT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Caline ... Unde-i Slide Shot-u`care l-ai promis?... Baga-l aici sa vada si ochiu` nostru ... Sara Buna si sa auzim de bine ... Pana acum Slide-u` lu`Solo & Med Mex-u conduce detasat ... Cretule Slide-ul la postat DACUL ca eu am incercat pe youtube si mi-lau pus dar fara muzica si nu avea nici un farmec ! Alina dai cu poze nu soma !!! De fiecare data cand ma uit la poze si la filmuletele cu MAD MAX asa ma ia un dor de inca una bucata intrunire de asta de numa , numa !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 (editat) O multitudine de poze care mai de care mai variate,sper ca nu o sa dati buzna prin magazine dupa lame Gillete ce-i care nu au venit la intrunire ,cu siguranta se vor mai organiza si alte editii . P.S NoRock ca este criza asta financiara si nu prea are lumea bani de lame Gillete ca s-au scumpit si alea .Ne revedem la Gilau Editat Februarie 27, 2009 de Dacul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 O multitudine de poze care mai de care mai variate,sper ca nu o sa dati buzna prin magazine dupa lame Gillete ce-i care nu au venit la intrunire ,cu siguranta se vor mai organiza si alte editii . P.S NoRock ca este criza asta financiara si nu prea are lumea banii de lame Gillete ca s-au scumpit si alea .Ne revedem la Gilau As curios sa vedem si la Gilau ce trupa vom face !! Abia astept desi pana atunci sigur mai bagam ceva tura numa sa se mai dezmorteasca vremea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Ne-am simtit minunat! Felicitari ROAD PATROL! Din pacate nu am poze. XCS911 Bukowina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion_girl Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Si ultima tura de poze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 O fo FAIN! Oameni ospitalieri si de mare ajutor, desi m-am prezentat la intalnire chiar in ultimul moment! Multa sanatate organizatorilor si sper ca la anul sa ne vedem din nou! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etzmz Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 A fost tare ON ice... toata stima mea domnilor ,si mai ales doamnelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 In primul rand imi cer scuze ca sunt off topic dar gradul de interes in randul celor care viziteaza acest topic este ridicat si poate simplifica lucrurile ... Ma bucur ca pana in momentul de fata nu a fost semnalat nici un incident la intoarcere si le transmit ganduri bune celor care s-au aventurat la aceasta minunata intalnire mai speciala ... Bikes on Ice ... Sa ne vedem cu bine la urmatoarea aventura !... P.S. S-AU PIERDUT URMATOARELE : Telefon Nokia 5410i al bunului nostru prieten Dacu`Salvamont care a vegheat pentru siguranta noastra la tiroliana si pe munte Aparat foto digital Panasonic lumix (oameni faini din timisoara) l-au uitat pe etajera la grup sanitar (wc) de la bar Rog pe aceasta cale in cazul in care se gasesc aceste lucruri sau obiecte sau persoanele care au gasit aceste lucruri sa lase scris pe forum la aceasta sectiune sau eventual un PM pe adresa mea sau a`lui Dacu`... Va Multumesc si-mi cer scuze inca o data dar voi compensa cu fotografii putin mai tarziu ... S-a gasit una bucata telefon, are niste ghiocei crescuti printre butoane si display dar e ok, mere si functioneste ... O visat iulia unde draq o fo` telefonu`( are puteri de alea voodoo si ochi de vultur ) ... Acuma pe aceasta cale o rugam sa se culce iarasi poate viseaza sau sa vada unde draq o fi si si aparatu` ala foto ... Iulia iti multumim, si de asemenea lui LeviStein si la rucsaku`lui ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulzesti Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 tot respectul pentru cei care au fost acolo FELICITARI. Toate cele bune de la un LUP candva poate ca ne vom cunoaste pana atunci multa multa sanatate sa putem alerga pe drumurile DACIILOR si sa fim demni de inaintasii nostrii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate