B.B. Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Adevar graiesti frate Belbody, standardele Cele de Sus sint singurele demne de urmat de un motociclist bun crestin intru buna frinare a motocicletei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Dupa voi mai este material pe palcutele astea de pe spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Dupa voi mai este material pe palcutele astea de pe spate? is ca si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 As dori sa stiu ce sa aleg intre placute de frana Lucas sau Saito, deoarece doresc sa fac o comanda de la Louis. Lucas sunt cam 32 euro, Saito 16 e. Ma intereseaza sa nu uzeze foarte mult discul de frana. Deci, care dinre cele doua marci imi recomandati? Ma intereseaza niste placute mai poroase, spongioase. Merci. Testat amandoua la viata mea. Amandoua sunt praf, scartaie ca draq si nici nu franeaza. Ieftine si la propriu si la figurat. Orienteaza-te spre altceva, chiar daca este mai scump si calitativ vor fi mult mai bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Dupa voi mai este material pe palcutele astea de pe spate? sunt la jumatate, sunt inca bune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 (editat) sunt la jumatate, sunt inca bune... Inseamna ca astea de pe fatza is pe gatate. Desi mi-am dat si eu seama cand le-am comparat cu cele de pe spate. Alea de pe spate le mai las, iau doar pe fatza 2 perechi. Editat Martie 16, 2009 de vladut50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Eu cred k mai ai vreun sfert pe placutele astea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crushburn2003 Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 de unde cumpar si eu palcute de frana Nissin pentru honda CBR 600 F3 ma poate indruma cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Aduce userul stefanstnc pe comanda din Italia la 47 de euro pe disc. Cred ca este cam mult pt Nissin. Iti poti lua Brembo sau Braking la 30-40 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crushburn2003 Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Aduce userul stefanstnc pe comanda din Italia la 47 de euro pe disc. Cred ca este cam mult pt Nissin. Iti poti lua Brembo sau Braking la 30-40 euro. astea am vazut ca aduce Mac sunt bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Brembo si Braking cica ar fi bune, marcile fiind de top, dar nu am incercat sa iti spun. Despre SBS ce stiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate