Tano Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 (editat) Hai ca ma interesez eu pt tine,poate gasim pe cineva sa-ti aduca!dar nu merita luat separat ci cu rucsacul special bagster. Vreau si eu Cu multumiri! Editat Septembrie 18, 2007 de Tano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 se gasesc crashpaduri/crashbaruri ptr VFR 750 din 94? caci in catalog la louis nu am gasit deloc ptr VFR. oare din cauza ca nu ai de unde sa le prinzi? va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 Azi am avut neplacuta surpriza sa aflu ca releul meu de incarcare nu mai "baga" cat trebuiesi, evident, am aplelat la cei de la Honda. O alta surpriza pentru mine a fost costul acestei piese, 1100 RON. Prin urmare, pana sa merg la ei sa o schimb, stiti pe cineva sau de unde as putea sa iau un releu de incarcare mai ieftin [/size] ? Ma gandesc ca piesele la reprezentata sunt oricum mult mai scumpe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 (editat) astia de la honda sunt nebuni cu preturile astea,pe mine m a lasat la Graz,l am schimbat tot la honda si am dat 300 cu tot cu manopera.Gasesti la noi cu 100-150euro,poate si mai putin,e un tip care are relee pe la vanzari piese de schimb!succes Azi am avut neplacuta surpriza sa aflu ca releul meu de incarcare nu mai "baga" cat trebuiesi, evident, am aplelat la cei de la Honda. O alta surpriza pentru mine a fost costul acestei piese, 1100 RON. Prin urmare, pana sa merg la ei sa o schimb, stiti pe cineva sau de unde as putea sa iau un releu de incarcare mai ieftin [/size] ? Ma gandesc ca piesele la reprezentata sunt oricum mult mai scumpe. Editat Septembrie 19, 2007 de mihaisarghe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 (editat) astia de la honda sunt nebuni cu preturile astea,pe mine m a lasat la Graz,l am schimbat tot la honda si am dat 300 cu tot cu manopera.Gasesti la noi cu 100-150euro,poate si mai putin,e un tip care are relee pe la vanzari piese de schimb!succes Multumesc! Ce sa inteleg insa prin "gasesti la noi"? Care noi, unde anume? Chiar vreau sa merg sa iau. Poti sa ma lamuresti ca sunt sunt ceata --- Mesaj completat în 20 Sep 2007 01:19 ------------- ... pai, hai ! Daca ne cuplam mai multi, este avantajos si pentru cel care aduce asa ceva ! Nu ? Eu vreau unul, @Tano vrea si el unu .......... care mai vrea ? Daca se vinde cu rucsacul special bagster e cu atat mai bine, cine ne poate ajuta ? Editat Septembrie 19, 2007 de Tano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 se gasesc crashpaduri/crashbaruri ptr VFR 750 din 94? caci in catalog la louis nu am gasit deloc ptr VFR. oare din cauza ca nu ai de unde sa le prinzi? va multumesc. MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat Septembrie 20, 2007 Share Postat Septembrie 20, 2007 Azi am avut neplacuta surpriza sa aflu ca releul meu de incarcare nu mai "baga" cat trebuiesi, evident, am aplelat la cei de la Honda. O alta surpriza pentru mine a fost costul acestei piese, 1100 RON. Prin urmare, pana sa merg la ei sa o schimb, stiti pe cineva sau de unde as putea sa iau un releu de incarcare mai ieftin [/size] ? Ma gandesc ca piesele la reprezentata sunt oricum mult mai scumpe. am eu releu de incarcare,ti-l dau cu 150 dac vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Septembrie 21, 2007 Share Postat Septembrie 21, 2007 cand am zis"la noi" m am referit la noi in tara! Multumesc! Ce sa inteleg insa prin "gasesti la noi"? Care noi, unde anume? Chiar vreau sa merg sa iau. Poti sa ma lamuresti ca sunt sunt ceata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Septembrie 21, 2007 Share Postat Septembrie 21, 2007 stiti pe cineva sau de unde as putea sa iau un releu de incarcare mai ieftin Incearca aici http://www.electrexworld.co.uk/#749X0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dominte_lucian Postat Septembrie 22, 2007 Share Postat Septembrie 22, 2007 Salutări la toată lumea!!!! si dati-mi voie sa ma laud: mi-am facut de curand un cadou: honda vfr 800 din '98 (dupa ce m-au naucit toate forumurile laudandu-l) si am si eu ca omu care abia a scapat de comunista niste nelamuriri/mici probleme dupa cum armeaza: -cu toate ca e cu injectie nu merge snur motorul la ralanti in sensu ca are o foarte mica variatie de turatie(si cand e cald) --e normal? -din cate am citit prin alte parti ar trebui facut un reglaj la valve/tacheti sau ceva de genu, nu sunt sigur ca era in engleza textu, odata la 30.000km; a mea are 37000 si nu stiu daca i-a fost facut....se face asa ceva pe la noi? sunt oameni care se ocupa cu asa ceva?unde as putea sa fac si eu o operatiune de asta? -unul din telescoapele furcii plange.... unii zic ca e posibil sa fie uleiul de vina( expirat sau prea mult )voi ce ziceti? daca e simeringul se poate schimba?sau nu prea sunt sanse? -bujii stie cineva de care trebe si de unde as putea lua?as vrea sa le schimb -un manual de intretinere sau de reparatii? nu am gasit nicaieri unul gratis....sau nu am stiut eu unde sa caut? -o tripla spate stie cineva de unde as putea scoate?la un pret rezonabil?sau nu neaparat rezonabil?(copii fostului proprietar s-au suparat pe moto si-au batut-o cu bata ) Ma puteti ajuta?Va rog frumos! Va multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 salutare lucian! sa stii ca si eu am un amic cu vfr-750F si tot asa am intrebat si eu... si: mai nimic... un service bun(cred...nu am fost niciodata la ei, doar din citite-auzite) este MOTO KAORE, prin bucuresti: www.kaore.net !AU DOI MECANICI JAPONEZI!, iar la amortizoare vezi ca e lichid hidraulic nu ulei... , si la VFR-ul amicului meu se aude o bataie in partea dreapta sus (cum stai pe ea) DAR nu are "nimeni" timp de mers la service cu motorul...(SI NU LA ORICE SERVICE...) eu ma tin de capul amicilor astia a mei sa mearga la KAORE de o gramada de timp.... dar nu-i lasa sefii (aia constipati si vesnic nemultumiti...) POATE TU AI MAI MULTA BAFTA IN AFLATUL INFORMATIILOR NECESARE , MAI ALES CAND AI VFR... ciao si daca afli cate ceva te rog sa-mi spui si mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 bujii gasesti pe louis, semering la fel(daca este cazul). tot ce se numeste consumabile se gasesc pe louis. nu te duce la honda ca or sa te indoaie cu preturile la piese. semeringuri(nu stiu de care sunt astea) : http://www.louis.de/_30c1db09232bbf60f58a0...tnr_gr=10042050 bujii: http://www.louis.de/_30c1db09232bbf60f58a0...tnr_gr=10035000 acum ramane sa vb cu cineva sa iti aduca, sau cu userul BARNA. el iti vinde bujiile. /index.php?...c=74912&hl= de restul te descurci si tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Care nu ati reusit sa va luati manualul de pe linkul atasat de Petrica, il gasiti la mine. Dati-mi un PM si vedem cum facem sa intrati in posesia lui. Am gasit un site cu interesant www.vfrdiscussion.com Sper sa gasiti ceva util pe el. Cum facem pana la urma cu acea intalnire a VFR-istilor??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Am făcut Âşi eu upload pe siteul celor de la tanga motors manualul de la vtec. Dacă nu găsiți, trimit prin e-mail, sau găsim o modalitate. Nu sunt nehalit, ofer gratuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 (editat) Intalnirea VFR-istilor... hm... suna bine dar cand, unde, cum ? Eu am mai spus ceva aici legat de o intalnire dar nu am avut succes. Cred ca Sibiu sau Brasov ar fi cel mai nimerit ca locatie. Petrica, cum ramane cu "invelitoarea de rezervor", gasim pana la urma ? Editat Septembrie 27, 2007 de Tano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 De unde se poate face rost de acea Husa pt rezervor??Ma intereseaza si pe mine. Am intrebat un baiat care a lucrat la service-ul Honda(cel din Militari) si mi-a zis ca la Vfr-urile cu sistem de injectie se folosesc numai bujii cu iridium. In manualul VFR-ului am gasit codul asta NGK CR9EH-9 si DENSO U27FER9. Din ce stiu eu astea-s bujii normale,nu??Sau gresesc??? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 De unde se poate face rost de acea Husa pt rezervor??Ma intereseaza si pe mine. Am intrebat un baiat care a lucrat la service-ul Honda(cel din Militari) si mi-a zis ca la Vfr-urile cu sistem de injectie se folosesc numai bujii cu iridium. In manualul VFR-ului am gasit codul asta NGK CR9EH-9 si DENSO U27FER9. Din ce stiu eu astea-s bujii normale,nu??Sau gresesc??? Multumesc! Da sunt bujii normale,si zi la trompeta de la service sa se documenteze mai intai despre motoare V4 cu injectie,dupa aia sa vorbeasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 Cu ,,invelitoarea" pentru rezervor, astept un semn de viata de la @kpax ! Cat despre intalnirea VFR-istilor, mai las si pe altii sa-si exprime parerea ca daca ne intalnim doar noi doi, nu este nici o sfaraiala ! M-am uitat la husa e 30mii forinti,peste care mai vine pretul rucsacului special(diferite modele de la 11mii-42mii forinti),se gaseste la Corsaro in Ungaria www.corsaro.hu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 Se poate Âşi fără. Dar prinderile pentru tankbag sunt cusute pe husă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 M-am uitat la husa e 30mii forinti,peste care mai vine pretul rucsacului special(diferite modele de la 11mii-42mii forinti),se gaseste la Corsaro in Ungaria www.corsaro.hu Cat inseamna in euro ? --- Mesaj completat în 28 Sep 2007 20:31 ------------- Cu ,,invelitoarea" pentru rezervor, astept un semn de viata de la @kpax ! Cat despre intalnirea VFR-istilor, mai las si pe altii sa-si exprime parerea ca daca ne intalnim doar noi doi, nu este nici o sfaraiala ! Daca nu s au gasit cativa sa se vada atunci hai sa ne vedem noi doi pana una alta si vedem cine se mai "lipeste" ; Am sa ti dau ceva beri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 (editat) Nici o problemă Petrica. Dacă intrați pe site-ul BCR-ului www.bcr.ro la curs valutar este afiÂşat Âşi cursul HUF. Î-mi cer scuze că ți-am făcut motorul mai bătrân, aÂşa Âştiam că e din '99. Scuze. Editat Septembrie 30, 2007 de kpax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 <small>--- Mesaj completat în 29 Sep 2007 18:33 -------------</small><br/> Sper sa nu il deranjez pe @kpax ca ,,afisez" un PM, dar aici se afla raspunsul si la intrebarea ta ! Din punctul meu de vedere e ok, cu cine sa vorbim sa ne aduca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 ... pai in prima faza cu @kpax sau cu @cbrxx ! Cu @cbrxx, am mai facut ,,afaceri" si dupa parerea mea este un om serios ! Daca ne hotaram, in ceea ce priveste bagster-ele, ii spunem lui sa comande doua bucati (si eu vreau tot negre) pentru ca stie ungureste,...banuiesc si ii vine mai usor, apoi n-i le pune la curier si noi o sa platim transportul ... cred ! Sa oferit si @kpax, sa ma ajute cand o merge in Ungaria sa-si cumpere acumulator, de aceea il astept sa vad cand se hotarasca sa mearga acolo ! In ceea ce ma priveste, pot merge si eu linistit pana in Budapesta, dar nu am nici o treaba cu limba maghiara, nu am fost in viata mea acolo si pana oi gasii adresa o sa dureze foarte mult si nu prea este rentabil sa bat atata drum si sa pierd atata timp pentru o nenorocita de husa de rezervor ! In concluzie daca unul dintre acesti domni, se hotarasc sa ajunga pe acolo, sau sa comande asa ceva o sa-i rog sa aiba ,,in vedere" doua seturi de bagstere: unul pentru mine si unul pentru tine (@Tano) ! Daca primesc vre' un semn de viata de la ei, te anunt ! Bafta ! Astept cu interes. La o adica mergem noi la ei sa le ridicam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 http://www.sportrider.com/bikes/146_0204_2...r/photo_10.html ce zici de asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 Interesant, insa prefer mai mult modelul RC46, din mai multe motive: 1.- nu are VTEC, nu ma pasioneaza acest sistem; 2.- are distibutia prin cascada de pinioane; 3.- nu ii place partea frontala a noului VFR ... cam atat, nimic nu ma face sa-mi doresc un VFR de peste 2002 ! Il am pe asta si ,,face" acelasi lucru ca si unul din 2006 ! Cat despre Aprilia ......... am eu ceva cu italiencele astea ! Pana nu o incerc nu zik nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate