Macke Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 Desi incalc principiul "if ain't broke, don't fix it!", cred ca asta ma paste si pe mine. Principiul e bun, insa si daca te gandesti ca ai putea pleca la un drum si ti se poate intampla pe drum ... vei avea macar 1/2 de raspuns. Ideea e ca nu m-a anuntat, nu mi-a dat SMS, nimic. M-am trezit cu ea pe cric lateral si curs pe etrier si apoi jos balta. Nu stiu daca ai reglaj la furca, eu nu am, e cea mai simpla furca, facuta doar in primul an la GSXF-ul mare, apoi s-a bagat reglajul. Oricum, 2 sprayuri de la lidl, de-alea de spalat lantul, ulei si semeringuri, scula de batut semeringul si cam 1 ora de treaba daca si mai barfesti cu prietenii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 A mea are reglaje. Sa gasesc putin timp si ma ocup de ea, daca zici ca nu da preaviz si intra in greva direct... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 Azi am reusit sa imi intind lantul singur ... stiu ca nu e mare lucru, stiu ca tine de mecanica minima dar ... nu am mai facut operatia asta niciodata. Acum, am slabit axul, am intins in mod egal amandoua ..."tirantele", sau cum le zice, si apoi am strans la mana cat am putut de tare axul. I-am lasat joc la ochi cam 2-2,5 cm la lant, nu e prea strans, stiti cumva cat e de regula ? Nu m-am apucat inca sa caut prin manual, nu il am la indemana, dar daca nu stiti voi o sa ma apuc sa caut. Peste o luna vin in Romania cu motocicleta , de abea astept ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 (editat) Azi am reusit sa imi intind lantul singur ... stiu ca nu e mare lucru, stiu ca tine de mecanica minima dar ... nu am mai facut operatia asta niciodata. Acum, am slabit axul, am intins in mod egal amandoua ..."tirantele", sau cum le zice, si apoi am strans la mana cat am putut de tare axul. I-am lasat joc la ochi cam 2-2,5 cm la lant, nu e prea strans, stiti cumva cat e de regula ? Nu m-am apucat inca sa caut prin manual, nu il am la indemana, dar daca nu stiti voi o sa ma apuc sa caut. Peste o luna vin in Romania cu motocicleta , de abea astept ! La manual zice 3-4 cm....mobra singurica in cric (lateral, evident). Editat Iunie 10, 2015 de d a n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 Salutare. Un bun prieten de-al meu este interesat de un Suzuki GSX 750 EA Inzuma, si m-a intrebat pe mine daca stiu ceva despre modelul respectiv. Spre rusinea mea, nici macar nu am auzit de modelul ăsta... Dacă vreunul dintre voi imi poate spune ceva despre ele, va rog. Acesta este anuntul: http://olx.ro/oferta/suzuki-gsx-750-ea-inazuma-nu-honda-hornet-yamaha-fz-suzuki-bandit-ID3Ol7V.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 11, 2015 Share Postat Iunie 11, 2015 Sunt rare pe la noi, si nu stiu multi de ele. Dar sunt motociclete foarte bune, Bart! Motorul e bulletproof. Nu stiu de probleme specifice, dar sa verifice amortizoarele spate, chiar daca scrie Showa pe ele. Pretul e de bun simt daca motocicleta e in mintile ei. Eu unul as pastra-o asa, adica nu as transforma-o in cafe-racer sau altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Iunie 11, 2015 Share Postat Iunie 11, 2015 Merci frumos Zappy, sună bine! :-) Dar, dat fiind faptul ca sunt rare, se gasesc oare piese de schimb pt ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 11, 2015 Share Postat Iunie 11, 2015 Motorul e de GSX750F, in rest, amortizoare, discuri, etriere, ghidon, sigur sunt comune sau similare cu altele din gama Bandit/Katana. Nu mi-as face griji. Daca altcineva are mai multe informatii, poate scrie aici sa te ajute. Pt. mine pare atractiv exemplarul, mai trebuie si "pipait" putin la fata locului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Iunie 11, 2015 Share Postat Iunie 11, 2015 Asta e clar, trebuie vazut "de aproape" de catre un mecanic. Oricum, merci frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boaska Postat Iunie 11, 2015 Share Postat Iunie 11, 2015 Eu reglez lantul si pe urma dau o tura sa verific daca smuceste cand accelerez sau schimb treptele, daca are sutul ala mai intind un pic lantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Iunie 12, 2015 Share Postat Iunie 12, 2015 (editat) Eu reglez lantul si pe urma dau o tura sa verific daca smuceste cand accelerez sau schimb treptele, daca are sutul ala mai intind un pic lantul Sutul ala ti-l poate da si din uzura inegala a lantului. Este bine sa verifici starea lantului pe toata lungimea lui inainte de a face reglajul. Editat Iunie 12, 2015 de d a n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boaska Postat Iunie 14, 2015 Share Postat Iunie 14, 2015 Mai am 2 linii pana la maximul de uzura, trebuie oricum schimbat, vroiam sa spun ca daca nu este destul de intins lantul cand accelerezi smuceste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandertm Postat Iunie 14, 2015 Share Postat Iunie 14, 2015 salut am si eu nevoie de un manual de reparatie pt gsx f 750...macar partea cu instalatia electrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Iunie 14, 2015 Share Postat Iunie 14, 2015 (editat) salut am si eu nevoie de un manual de reparatie pt gsx f 750...macar partea cu instalatia electrica Se gaseste on line manualul de la GSX F, eu l-am descarcat dupa o cautare de cateva minute. A fost cineva de aici implicat intr-un accident ? /index.php?/topic/728032-bucuresti-12062015-virtutii-if-05-wku/ Editat Iunie 14, 2015 de Mario MT 03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonuĂ�â�ş Daniel DumitraĂ�â�˘cu Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Salut, ma intereseaza si pe mine un far, cu tot cu cadru de prindere, pentru Suzuki GSX 750 F din 2000. merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kar_ile Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Imi vand gsxf-ul. Stiu ca nu e topic de vanzari, dar spun totusi si aici. Moto merge foarte bine, toate consumabilele care necesitau au fost schimbate(mai putin placutele de frana care pareau ca mai au). Motivul vanzarii este ca eu sunt fan v-twin si acum sunt posesor si de asa ceva, iar vacuta e putin cam grea pt sotie. Deci o vand, cu durere in suflet dupa muuuulta munca si pasiune depusa in motoreta. Raspund cu placere la orice intrebare despre ea. Pretul este de 900 € fara masca pt far pe care nu o vand din motive personale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Ai uitat sa pui poze, an, kilometrii facuti, etc. Anunt complet . Bafta la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 ce cauciuc recomandati, ca marca, pentru un gsxf de 750 a unui prieten? (160/60R17) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 (editat) Eu sunt foarte multumit de Michelin Pilot Road 3. Le am de vreo 5000 de km si nu s-au patratit pe mijloc. Pe curbe sunt o incantare, dar sa nu uitam ca nici balenele noastre nu-s chiar gixere... Si pe ud sunt excelente! Si Pilot Road 2 am avut pe Bandit. Aceeasi impresie pozitiva, parca totusi 3-ul mai bun pe ploaie si pe curbe. Editat Iunie 25, 2015 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 ce cauciuc recomandati, ca marca, pentru un gsxf de 750 a unui prieten? (160/60R17) Michelin Pilot Road 3 sau 4. Eu am folosit MPR 2,3 si acum am 4 montat. Sunt gume sport-touring, ca si motocicleta noastra, si ma impac cu ele foarte bine, pe uscat si pe ploaie. Tin cam 15.000 de km pana se uzeaza pe margine, pe mijloc mai aveam destul cand le-am schimbat ultima oara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kar_ile Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 Poze vroiam sa fac cateva special, am doar din plimbari. » Post actualizat in 25 Jun 2015 21:22 Asta am deocamdata: » Post actualizat in 25 Jun 2015 21:23 Evacuarea din poza este 4in 1 e de gsxr si e montata mai nou pe ea. Se aude super, arata bine. » Post actualizat in 25 Jun 2015 21:24 Si e neagra :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 Excelent. Merci mult de info! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boaska Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 Eu ContiRoadAttack St ok si rezista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 La Conti m-am uitat si eu, pret ok. ACUM na, decizia ii apartine proprietarului, el doar mi-a cerut o opinie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balaur_u Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 Salutare, Am si eu o intrebare/ rugaminte. E cineva care imi poate imprumuta topcase-ul pentru o saptamana 23-30 August? As vrea sa fac un drum fara copii, si as vrea sa ma car cu cortul dupa mine....n-am suport de topcase...imi trebuie si suportul... Multumesc, Laurentiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate