DonFlamingo Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Bine ai venit in grupul posesorilor de mini-buse . Ia ziceti toti acuma facem o mai mare intrunire de posesori de gsx-650f cu ocazia smaeb? BIne daca stau sa ma gandesc nu trebuie neaparat cu ocazia smaeb dar ar fi frumos asa se ne intalnim mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Bine ai venit in grupul posesorilor de mini-buse . Ia ziceti toti acuma facem o mai mare intrunire de posesori de gsx-650f cu ocazia smaeb? BIne daca stau sa ma gandesc nu trebuie neaparat cu ocazia smaeb dar ar fi frumos asa se ne intalnim mai multi. Ar fi mai frumos o intalnire cu mai multe moto,de orice fel,dar tu niciodata nu esti disponibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Salut becul e H7 Nu te pacali sa pui becul nu poate lunina mult mai bine.mai bine pui xenon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 gata ma fac disponibil. DIn nefericire eu lucrez si maine(adica duminica) toata ziua de dimi de la 7 pana la 11(unspe) seara. De luni sunt liber pana joi inclusiv si pe urma mai lucrez vineri si ssambata si iar am 4 zile libere. Acuma stie toata lumea programul meu , asa k oricand in zilele libere sunt disponibil permanent. Si da ca sa nu facem discriminari primim si honde si alti caluti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 (editat) Mini-buse ha ? . New top speed azi : 231 km/h. Se pare ca asta e cam tot ce poate. Poate dupa ce ii pun toba sa mai urce putin. Miercuri la arc la 7 cine vrea sa vina. Editat Martie 28, 2009 de BigDuke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Evident ne vedem la arc miercuri. Pe aceasta cale fac apel si la restul posesorilor poate veniti si voi sa ne strangem mai multi. SI apropos ce te deranjeaza duke ca zic mini-buse? Chiar asta e daca stai bine sa te gandesti chiar si seamana un pic . Oricum ar fi e mai buna decat hondele(asta e pt alexuta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 sustin si eu xenonul pentru ca il am si stiu pe cineva care ar instalatia de vanzare cu 150 lei, noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otyro Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 fratilor numai miercuri iesiti ca eu nu pot si as vrea sa ies ?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Nup, eu am scris programu meu mai sus un pic. De maine pana joi inclusiv sunt disponibil pt oricine vrea sa faca o plimbare ceva . Conctactati-ma cu incredere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 New top speed azi : 231 km/h. Se pare ca asta e cam tot ce poate. Poate dupa ce ii pun toba sa mai urce putin. Tot ce poate in materie de top-speed, care e o prostie in orice caz. Moto poate mult mai mult deacat pot eu pe curbe. Asa ca nu am cum sa ma plictisesc de acum incolo ci doar am scapat de o grija (a se citi curiozitate prosteasca). Mergeti cu grija! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 sal!! sunt un proaspat posesor de gsxf650 cumparat in ianuarie 2009 !!! daca faceti un program de plimbari prin bucuresti apelati ca sunt prezent pt un contact id meu otyro2002 BAFTA TUTUROR SI ASFALT USCAT Bine ai venit! Hai ca incepem sa ne inmultim, ca asa e bine! ASFALT USCAT si tie Daca e vorba sa ne intalnim la salon,sa stiti ca eu sunt disponibil sambata, pe 11 aprilie, ca duminica iar sunt la servici. Deci, astept propuneri din partea voastra. O sa fim cu totii acolo si mai tarziu la marsul motociclistilor. Ti-ai luat cumva toba leo vince ? Ca si mie trebuie sa imi vina toba da eram curios de ceva impresii inainte sa o testez personal . Nu mi-am luat leo vince. Intentionez sa-mi iau two brothers pentru ca mi se pare ca are cea mai potrivita forma pentru mini-busa. Deocamdata astept sa-mi vina kitul de coborare, sa vad cum se comporta (parca vad ca o ridic la loc). In rest, joi ii fac revizia la 6000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koss Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 CAND ITI VINE TOBA RADU? BINE AI VENIT OTYRO , TE ASTEPTAM LA ARC . PRIN BUCURESTI NU POTI FACE PLIMBARI , MULT PREA AGLOMERAT SI PERICULOS TE ASTEPTAM LA UNELE MAI LUNGI PRIN TARA ACOLO ESTE FUN . E MODELUL 2009 SAU TOT 2008 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 CAND ITI VINE TOBA RADU? Ultimul termen este marti ... de doua luni ma tot plimba cu vorba ca vine. Asta e daca stiam la inceput ca o sa ma intind atat o luam din alta parte. Acum sa speram ca pana la urma vine, ca deja am 2 iesiri fara toba. Poze de la ultimile 2 iesiri: http://picasaweb.google.com/Floptheone/CalarasiTulcea# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Tot ce poate in materie de top-speed, care e o prostie in orice caz. Moto poate mult mai mult deacat pot eu pe curbe. Asa ca nu am cum sa ma plictisesc de acum incolo ci doar am scapat de o grija (a se citi curiozitate prosteasca). Mergeti cu grija! Unde ai citit tu viteza pe display ? Ps. Cu ce anvelope e dotata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Ultimul termen este marti ... de doua luni ma tot plimba cu vorba ca vine. Asta e daca stiam la inceput ca o sa ma intind atat o luam din alta parte. Acum sa speram ca pana la urma vine, ca deja am 2 iesiri fara toba. Poze de la ultimile 2 iesiri: http://picasaweb.google.com/Floptheone/CalarasiTulcea# Frumoasa drumetie! Cate zile ati fost plecati? Si tipul cu vfr-ul , a ratat curba, sau l-a furat nisipul de pe sosea? A patit ceva? Oricum, cred ca a fost o plimbare reusita, mai ales ca vad ca drumul a fost foarte bun. Bravo,frumoasa viata de motociclist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Salutare la toata lumea . Sper ca in curand sa ma aflu printre fericitii posesori ai unui GSX650F , sa intru si eu in randul lumii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Salutare la toata lumea . Sper ca in curand sa ma aflu printre fericitii posesori ai unui GSX650F , sa intru si eu in randul lumii Daca vrei vezi la B&S pe Bdul.Stefan cel Mare . Mie mi-au facut un discount mare . Daca esti interesat da-mi pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koss Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 de unde ai comandat toba de la thomas ? cristi sa nu uiti miercuri sa aduci la arc sculele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_maniac Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Mersi mult pt informatie...Chiar nu eram sigur de treaba cu soclul H4/H7 dar acum daca sunteti deja vreo 3 care zic asa, am incredere ca e tipul ala(H7). In legatura cu luminozitatea becului care vreau sa-l pun eu as zice ca aia de la philips nu-si dau cu firma in cap si daca zic o chestie ,hai sa zicem ca nu e 100% adevarat dar macar 90% este. Deci eu nu as zice ca philips xp moto nu da mai multa lumina. Pe langa asta o instalatie de xenon iasa doar pt faza scurta un bec ,undeva la 150-170 RON pe cand becul ala este la 80 RON si am citit pe ceva forumuri ca unii il compara chiar cu un xenon. Eu nu spun ca ar fi chiar ca un xenon dar zic ca e ceva de calitate. uitati aici un link . e un filmulet doar de prezentare de la philps(merita vazut). Linkul: http://www.lighting.philips.com/in_en/cons...ing&lang=en Mersi si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Salutare la toata lumea . Sper ca in curand sa ma aflu printre fericitii posesori ai unui GSX650F , sa intru si eu in randul lumii Pai ce sa zicem acuma te asteptam . De care vrei s iti iei cu abs sau fara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Acel bec eu il am si nu l-am folosit (doar probat) .Daca te intereseaza il vind pret 55 ron .Il dau pt ca mi-am pus HID si nu mai am ce face cu el . Daca vrei da-mi pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator quasimodo Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 E tarziu, vroiam doar sa ridic 2 degete si sa spun prezent, GSX-600F 1998. Nice to meet you. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Niciodata nu e prea tirziu . Bine ai venit . Ti-ai ales o motocicleta forte buna dupa parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 intereseaza pe cineva un set de carente complet avariat dar usor reparabile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 (editat) Unde ai citit tu viteza pe display ? Ps. Cu ce anvelope e dotata ? Sal. Ti-ai luat gsx-r si nu zici si tu nimic . Sa o stapanesti sanatos ! Da normal ca pe display. Stiu ca nu e tocmai cea reala. Dar pana acum numai de pe display am citit viteza. Si o sa mai citesc. Are cauciucurile stock bridgestone 021 de 160 pe spate si pe fata nu stiu tot un bridgestone 01x ceva de 120. Oricum niste porcarii tari ca naiba dar m-am obisnuit. Daca dupa 13000 km arata ca noi iti dai seama cat de tari sunt. De touring mai mult. Cand o sa am bani o sa schimb si eu cauciucurile. Editat Martie 31, 2009 de BigDuke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate