Kassu Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 (editat) Am vorbit acum cu el si e posibil sa vina acasa. Nu poate sa stea in picioare si are suport la gat si umar. Mai are 21 de zile de stat la pat minim. E optimist. Soferul a recunoscut si e posibil sa nu fie culpa comuna. Oricum o sa aiba de tras cu recuperarea. Bine ca a scapat de bisturiu. Va tin la curent! Va saluta si el! Ii tinem pumnii toti baietii de la ATM-uri(deh, s-a dus repede vorba printre cunoscuti....).Transmite-i multa sanatate din partea noastra.Bine ca are moralul sus.Asta e cel mai important pentru el acum. Cu recuperarea va fi mai greu, da' e baiat brava si se pune el curand pe picioare! Sanatate maxima, Virgile! Editat Martie 18, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Urat frate. Dupa ce cazi sa te mai si calce ala cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Urat frate. Dupa ce cazi sa te mai si calce ala cu masina. Shit happens! Putea sa fie de 1000 de ori mai rau, bine ca e doar atat! Recuperare rapida si completa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toxicomanu Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Asta e unul dintre marile mele temeri pe care le am referitoare la motociclism.. sa cad de pe mobra si sa ajung sub rotine vre-unei conserve E imbucurator faptul ca se vorbeste ca omul e bine, desi o sa aiba mai mult de tras pentru a fi 100%, dar el E BINE si asta e tot ce conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexb Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Gelu e acasa. Era fericit ca poate sa stea in fund pe scaun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Gelu e acasa. Era fericit ca poate sa stea in fund pe scaun. Bravo,o veste buna,sa fie sanatos. Sunt curios acum care vor fi urmarile,din punct de vedere legal ma refer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate