Lope Postat Aprilie 13, 2009 Autor Share Postat Aprilie 13, 2009 Pe unde ai fost omule, ca m-am uitat dupa tine, si sa mor de te-am vazut... Sincer eu pe tine nu te-am vazut pe nicaieri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Multumim de party! Am mai vazut si io oameni, ca, in ultima vreme, am trait ca o pustnica Post n-am tinut insa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Sincer eu pe tine nu te-am vazut pe nicaieri.... Eu te-am vazut... tragea toata lumea de tine asa ca am preferat sa te las sa-ti vezi de ale tale. Oricum, n-am stat mult, am plecat pe la vreo 11 si ceva si in drum spre casa, era filtru de politie la pod la Grozavesti Bine ca nu ne-a oprit, ca desi n-am baut decat o cu alcool, se simtea in respiratie. Sunt curios, a picat cineva in plasa politistilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Ce sa va spun? mi-am supus ficatul la grele incercari -multumim ptr tot -ne vedem la Mamaia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 multumim tuturor pentru prezenta. promitem ca veti uita de macelul asta al ficatului numai la urmatoarea petrecere Chopper Academy... care, bineinteles, va fi si mai tare! doamnelor si domnilor, sa ne vedem cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 13, 2009 Autor Share Postat Aprilie 13, 2009 Multumim pentru prezenta cluburilor Dac Motors, MC Trust , MC HeavyRiders , Silver Pistons, SeaWolves, Kronstadt Bikers, Spirit of Freedom (Bulgaria), Timisoara Bikers, MC Valah, Pitesti..... si celor multi free rideri care au fost alaturi de noi, promitem ca data viitoare sa o facem si mai lata dar pana atunci va asteptam la petrecerea C.A. chapterul Calarsi. RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wader23 Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Multumim celor care au pus umarul la organizarea acestei petreceri si bineinteles celor care au avut placerea sa vina sambata seara alaturi de noi. Conduceti cu grija....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Petrecareala asta a fost plina de motoare si au participat majoritatea cluburilor (sau partial din fiecare) pe aceasta cale tin sa le multumesc cluburilor, membrilor lor ce au luat un loc la noi si tuturor participantiilor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 (editat) si pozele unde sunt? in seara aia au blitzuit aparatele foto, de au facut noaptea, zi/. stiu ca au fost poze sublime, dar aici, lipsesc cu desavarsire! Editat Aprilie 13, 2009 de MOTOBRAND Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 13, 2009 Autor Share Postat Aprilie 13, 2009 Momentan sunt doar astea, pe masura ce mai vin o sa mai postam: http://picasaweb.google.com/chopperlope/CA# http://picasaweb.google.com/chopperlope/OpenSeasonParty2# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Multumim de invitatie.Ne-am simtit minunat.Pacat ca pe la 5 dimineata s-a inchis barul.Eu as mai fi stat un pic Respect! Sorin.Timisoara Bikers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Momentan sunt doar astea, pe masura ce mai vin o sa mai postam: http://picasaweb.google.com/chopperlope/CA# http://picasaweb.google.com/chopperlope/OpenSeasonParty2# Bai, foarte faina petrecareala. Spre rusinea mea, a fost a doua oara cand am calcat pe la Apasu', am zis ca si prima oara ca stau pret de doua beri si apoi ma duc sa dorm ca mai era o zi de SMAEB, da' de unde, gratie Anei am ajuns acasa pe la 6 dimineata. Ceapa ma-sii de femeie... Felicitari insa, sunteti gazde minunate. Multumim de invitatie.Ne-am simtit minunat.Pacat ca pe la 5 dimineata s-a inchis barul.Eu as mai fi stat un pic Respect! Sorin.Timisoara Bikers Sorine, tie tre' sa iti multumesc cu un rand de beri data viitoare cand te mai prezinti pe aici. Si te insarcinez cu o responsabilitate serioasa: daca o vezi pe Ana ca-mi mai pune sticla la gura, te rog frumos sa-i dai peste mana. E spre binele meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 13, 2009 Autor Share Postat Aprilie 13, 2009 (editat) Multumim de invitatie.Ne-am simtit minunat.Pacat ca pe la 5 dimineata s-a inchis barul.Eu as mai fi stat un pic Respect! Sorin.Timisoara Bikers Cum s-a inchis barul ca 2 de la mine la ora 13:00 duminica i-am gasit cu polonicul la oala cu vin... Mari oameni , mari caractere. Va asteptam oricand cu bratele deschise. RESPECT Bai, foarte faina petrecareala. Spre rusinea mea, a fost a doua oara cand am calcat pe la Apasu', am zis ca si prima oara ca stau pret de doua beri si apoi ma duc sa dorm ca mai era o zi de SMAEB, da' de unde, gratie Anei am ajuns acasa pe la 6 dimineata. Ceapa ma-sii de femeie... Felicitari insa, sunteti gazde minunate. Deci data viitoare doresti tuica fresh cu pulpa sau fresh de struguri??? Super fata. Editat Aprilie 13, 2009 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Eu as vrea tuica fara alcol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Sorine, tie tre' sa iti multumesc cu un rand de beri data viitoare cand te mai prezinti pe aici. Si te insarcinez cu o responsabilitate serioasa: daca o vezi pe Ana ca-mi mai pune sticla la gura, te rog frumos sa-i dai peste mana. E spre binele meu Toata lumea stie ca berea este un aliment asa ca nu este frumos sa musti mana care te hraneste Va asteptam oricand cu bratele deschise. RESPECT Venim in 7 mai la concertul Phoenix! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Toata lumea stie ca berea este un aliment asa ca nu este frumos sa musti mana care te hraneste Venim in 7 mai la concertul Phoenix! Raluca, eu zic sa il asculti pe Sorin, ca stie ce zice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 (editat) Eu as vrea tuica fara alcol o bag la dezalcolizare pana data viitoare. dupa sevraj ar trebui sa fie tocmai buna. ce spui, te bagi? sau, mai bine, daca tot frig va fi, o fierb bine. Toata lumea stie ca berea este un aliment asa ca nu este frumos sa musti mana care te hraneste Venim in 7 mai la concertul Phoenix! ne-am bucurat tare mult sa va avem prezenti si sper sa ne revedem la Phoenix. mai o bere, mai o haiducie... pana la urma a fost buna sunca aia? fara ea cred ca aveam mai multe victime anonime si nevinovate ale abuzului de alcool ilegal pe timp de noapte. Editat Aprilie 14, 2009 de Vantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 iata si cateva poze (daca nu le-a postat altcineva inca) http://picasaweb.google.ro/miculeu/ChefDeU...cademy11042009# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Raluca, eu zic sa il asculti pe Sorin, ca stie ce zice. Tu n-ai fost acolo, ca te dovedea si pe tine Ana, cu aceeasi indemanare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 niste poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate