Kiki Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 asta pentru ce mama naibii e facut? /index.php?/topic/331727-anunturi-garaje/ sau asta /index.php?/topic/620161-ajutorajutor/ bai fratilor e asa greu sa ganditi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 pai si daca e incepator,inseamna ca nu trebuie sa caute,sau sa gandeasca,sau sa caste ochii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 Mai bine i-ati gasi omului un garaj.....la cum a postat,pare destul de disperat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 pai daca e disperat,iti dai seama daca toti disperatii posteaza unde ii taie capul,e ghiveci aici pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marv Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 @Myshu Ai pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aripi Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Caut garaj pe strada Horea sau cat mai aproape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel_wings Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 (editat) va salut...caut garaj pt hibernarea motorului meu in zona marasti pe aurel vlaicu sau undeva prin apropiere...va multumesc mult! puteti da P.M sau la telefon 0753646404....daca nu raspund la telefon trimiteti mesaj Editat Noiembrie 17, 2011 de angel_wings Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 caut garaj,zona primaverii.imi trebuie tot garajul,nu pt moto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyocluj Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 (editat) PE HOREA CAM PE UNDE Editat Februarie 9, 2012 de yoyocluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black widow Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 "caut garaj de inchiriat, zona grigorescu, str. 1 Dec (pe langa politie)". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 are cineva un loc in garaj? sau vreun garaj cu totul de inchiriat... zona manastur capat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black widow Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 doua locuri libere in garaj - zorilor, str. luceafarului, aproape de varianta zorilor - manastur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 caut garaj pentru mobra Manastur zona minerva Mek , parkingul nou Nu caut loc in garaj caut garaj soslo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dru Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 (editat) Caut garaj sau loc in garaj pe Bucuresti, pe langa nr. 78. Zona cu Magsanul, Salice, Lacul Rosu. Nu de alta, dar locul meu l-or stricat astia de la primarie, cand or spart si sapat gradina din curtea blocului. Bump. E urgent. Mi-or spart astia de la primarie tot ce inseamna alee in spatele blocului si nu mai am unde tine motorul, sa il am sub ochi. Editat Aprilie 10, 2012 de Dru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szocspeti Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Saluatre, caut garaj in cartierul Grigorescu (preferabil capat 30) pt. 1 motocicleta. Pot fi si mai multe motoare in garaj, nu-i o problema. Pot fi contactat la 0752.669.134 sau szocspeti@gmail.com Mersi anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Caut garaj pentru moto in Manastur zona Minerva Mc Donalds , Primaverii , Peana oferte pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 Stie cineva un loc in garaj in Gheorgheni, zona Hermes? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 Caut si eu unul in Marasti zona Venus, nu ii bai daca sunt mai multe, doar posesorii acelor motoare sa fie de treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 Stie cineva un loc in garaj in Gheorgheni, zona Hermes? Multumesc. Inchiriez si garaj intreg daca stie cineva in zona respectiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 cedez garaj inchiriat de mine,str bucuresti,zona intre abator-bloc sprey. 200 lei plateam eu/luna.si m-am saturat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Inchiriez si garaj intreg daca stie cineva in zona respectiva. daca gasesti zona hermes ,diana ma bag si io la garaj cu moto si cu scuteru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 daca gasesti zona hermes ,diana ma bag si io la garaj cu moto si cu scuteru Daca gasesc facem sa fie bine, insa vad ca e mai mare cererea decat oferta, nici pe piata online az nu am gasit nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 S-ar putea sa ma intereseze pe mine. Cand pot vedea garajul? azi , sau cand vrei si poti da un tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_moto Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Sal, daca este careva interest de un garaj sa-l "rupem" in doua sau trei sau patru , in zona Kaufland Marasti sa dea un semn ca este unu de inchiriat, si singur nu m-as baga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_01 Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 Caut sa inchiriez garaj sau boxa pe Edgar Quinet pe la numerele 14 - 50. Daca stiti ceva dati un semn va rog 0741084400. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate