pompiliu Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 multumesc frumos pentru urari va doresc la fel la fiecare nustiu de unde ati aflat de ziua mea odata face omul 45 ani duminica amatori de-o iesire un traseu frumos galati,dobrogea ,,macin ,bucuresti va doresc tot binele din lume cu stima Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 La multi ani Pompiliu, sa traiesti sa fii sanatos si sa ai bani de excursii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 La multi ani Pompi. Sanatate maxima si drumuri frumoase in urmatorii cat mai multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 La 45 de ani esti de abia " lasat". Ai luat-o cam " tare" cu racingul. Vezi sa nu te plictisesti de prea mult! LA MULTI ANI! Duminica poate facem o iesire, sa te bem o bere fara alcool! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 hei, daca tot am intrat aici, LA MULTI ANI!!! dixtractie placuta. primiti si necunoscuti la plimbare (ne platim singuri sucul)??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 La multi ani !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Martie 21, 2009 Autor Share Postat Martie 21, 2009 hei, daca tot am intrat aici, LA MULTI ANI!!!dixtractie placuta. primiti si necunoscuti la plimbare (ne platim singuri sucul)??? sigur ca primim si dupa mine cei pe 2 roti nar trebui sa fie necunoscuti ozi buna sigur ca primim si dupa mine cei pe 2 roti nar trebui sa fie necunoscuti o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 La multi ani!!! petrecere frumoasa si sa aveti vreme frumoasa. In rest benzina in rezervor si chef de drum. ENJOY! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 LA MULTI ANI !!! Sanatate MAXIMA, asfalt uscat si ceva gologani pentru ati implinii "prostia" de vis care nu te mai lasa sa dormi de la o vreme incoace - 1300 cm, "nu esti sanatos !". Sa ne vedem cu bine ! P.S. acum am deschis calculatorul ............. sper ca a fost frumoasa plimbarea de ziua ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate