Shobolanu' Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Oricat de misto ar fi facite tot au cu o roata prea multe pentru gustul meu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 m-am gindit sa scriu aici....nu cumva asta e motorul expus la SethonFire weekendul trecut? http://www.art-on-wheels.dk/bikes-gallery/10-vampire daca da....de aproape arata mult mai rau...si nu e OCC si nici 100mii$. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iunie 2, 2010 Autor Share Postat Iunie 2, 2010 m-am gindit sa scriu aici....nu cumva asta e motorul expus la SethonFire weekendul trecut?http://www.art-on-wheels.dk/bikes-gallery/10-vampire daca da....de aproape arata mult mai rau...si nu e OCC si nici 100mii$. chiar nu m-am hotarat daca imi place sau nu...arata ''interesant'' cel putin. insa outlaw de pe site-ul lor imi place. (punct) am vazut insa ca nu mentioneaza de la cine este rezervorul...si asta pentru ca nu este facut de ei. http://www.vision-design-studios.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 place la mine Mesaj completat frate glontz m-ai imbolnavit cu astia care i-ai postat ultimii...ce pot sa faca oamenii din metal te doare mintea....stau si ma uit de 2 ore la ficare si imi storc mintea cum sa fac si eu macar UNU asemanator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 un trike fabricat in serie de vecinii nostri rusi. tot a dracovenie arata --- ij samson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat August 5, 2010 Autor Share Postat August 5, 2010 Mesaj completatfrate glontz m-ai imbolnavit cu astia care i-ai postat ultimii...ce pot sa faca oamenii din metal te doare mintea....stau si ma uit de 2 ore la ficare si imi storc mintea cum sa fac si eu macar UNU asemanator e doar un tip. un prieten foarte talentat de-al meu. am sa-l intreb poate are ceva tips and triks pt tine nu incerca sa faci ceva asemanator...do it yo way Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 e doar un tip. un prieten foarte talentat de-al meu. am sa-l intreb poate are ceva tips and triks pt tine nu incerca sa faci ceva asemanator...do it yo way ok,m-am exprimat gresit.vroiam sa spun ca as vrea sa am si eu skill-urile necesare sa "sculptez" in metal.ceea ce nu o sa se intample niciodata avand in vedere ca imi lipseste "viziunea artistica"...dar am voie sa visez:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat August 6, 2010 Autor Share Postat August 6, 2010 da ) Mesaj completat Mesaj completat Mesaj completat Mesaj completat Mesaj completat Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 unde draq le gasesti man?!!!) in mod cert ai prea mult timp liber la dispozitie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat August 9, 2010 Autor Share Postat August 9, 2010 ceva timp liber am atunci cand sunt la servici...cam atat. in rest cam nada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 nu poti aprecia munca enorma si imaginatia dementa de care nu duc lipsa acesti constructori, insa tot " droceveni" sunt.... pentru mine cel putin. if is not practical! then is nothing! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Ala mov e un IJ ?????????????????? Mamaaaaa , tare frate , cine-i cetateanul constructor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat August 11, 2010 Autor Share Postat August 11, 2010 un rusnac....aveam mai multe detaii despre el (motor) da nu mai tin minte unde si daca am stocat ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 O frumusete: http://www.bikeexif.com/art-deco-custom-motorcycle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 superba intr-adevar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat August 12, 2010 Autor Share Postat August 12, 2010 oh da... wow... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Ce am gasit eu. Daca aveam timp , era visul meu , de la vopsea la design. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 no asa da,triumph din asta mi-as lua si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 Iata si niste frumuseti olandeze: http://www.bozzies.nl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 Iata si niste frumuseti olandeze: www.bozzies.nl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Am vazut dracoveniile astea in Abu Dhabi la Big Boys Toys Show .Habar nu am unde se incadreaza .Croamele aratau bine dar paintul la detaliu era varza .Erau expuse la standul Iwata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Punkyze Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 Vai frate iti vinzi familia, sufletul si jumate din ficat sa iti faci ceva custom la motor aici in ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Octombrie 6, 2011 Autor Share Postat Octombrie 6, 2011 ia bagati un ochi aici : http://upyoursbblog.blogspot.com/2011/10/on-topic_06.html ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 ia bagati un ochi aici : http://upyoursbblog.blogspot.com/2011/10/on-topic_06.html ;) ale dracu tepe daca le-as purta.... nu stiu de unde le scoti, das mortale toate.... spor la rasfoit...pe web Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Octombrie 7, 2011 Autor Share Postat Octombrie 7, 2011 si tie (voua) spor la ckickuit pe blog! ))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate