gn77b Postat Iunie 14, 2012 Autor Share Postat Iunie 14, 2012 nu am sa-ti mai raspund. man, da' la noi, la public, nu te gindesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 (editat) nu am sa-ti mai raspund. Vorba lu calin, la public nu te gandesti ? Sunte-ti foarte amuzanti ... sper sa nu Editat Iunie 14, 2012 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tank Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Ce tare! Deci ca sa inteleg: doi mari motociclisti, care s-au dat pe jos la viteze mari respectiv mici, incearca sa afle cine are viersul mai antimieros, rima mai alba si ritmul mai iambic? Incredibil de frumos! Apreciem cu totii! Nu vreti sa faceti totusi un tabel? Insider vs Tigan, cu aliniat de la capat sau cu bilute din alea, ca cum ar fi: Ce / Cine | Insider | Tigan Cazut pe jos la viteza mica | 0 | 18 Cazut pe jos la viteza mare | 23 | 0 Schimbat capacu' lateral la motor | 16 | 7 Motoare detinute in trecut | 3 | 2 cu tot cu drujba IQ | 53.9 | 53.9 etc etc Ar fi chiar misto, dupa care tragem o concluzie despre cine e mai pixdos si calare si pe jos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 1. Unde am scris eu cati km fac pe luna mai (cuvant jignitor)? 2. Unde am scris eu VREODATA cat de 'tare' stiu sa-i dau? Nu mai pune vorbe pe seama mea mai maimuta ambulanta. uite aici 1.Dar data viitoare nu ma mai lua si tu la pwla cu motociclismul, de bine de rau eu de o luna jumate am deja 4000 si ceva cu SV ul asta pe care il am doar de 40-50 zile.... 2. La 3 iazuri am pierdut aderenta pentru ca ma filmam intrand cu "50" in curba moama cat de rau pot fi si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 14, 2012 Autor Share Postat Iunie 14, 2012 eu tot n-am inteles cum se dau pixdele pe motor. am cautat pe net cum sa te dai ca o pixda, am gasit asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 iti invarte casca-n cap una de asta....... de n-ai aer. imediat fugi acasa si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bukowina MC Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Băjetu și băjeta cu Xt-eu și creste pe căști, ai de grijă că nu ai lumină pe spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Băjetu și băjeta cu Xt-eu și creste pe căști, ai de grijă că nu ai lumină pe spate. Trebuia scris de pe nick-ul meu nu al clubului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 (editat) Da vacarule, vai,am scris UNDEVA pe topic ca am facut 4000 km in 1 luna si un pic, vai, ce mai........M AM LAUDAT DE M AM CA.CA.T pe mine........ce mai.......... Si mi se pare ireal sa dai quote la aia cu 3 iazuri cu 50 la ora cu filmatu HAHAHHA cat de tampit tre sa fii de la basinile alea de la coada vacii incat NICI acum sa nu ti dai seama ca aia cu filmatu am scris-o la bataie de joc. Cum sa ma filmez ma pe 3 iazuri cu 50 la ora?) ESTI TAMPIT?)))))))))))))) Te-au tampit gazele de la curu' vacii ........hai mai da-te-n p00la mea ca esti agasant ) nu ma berbecule. am vrut sa-arat ca te contrazici singur si mananci.....excrement. asa ai zii si ca nu ai nimic cu marca ducati, iar apoi ai zis ca te-am facut eu sa urasti marca asta(nu-ti mai arat unde) pai eu acum ce trebuie sa fac? daca un limitat a reusit sa distruga 2 motoare,aceiasi marca, acelasi model..... inseamna ca ar trebui sa urasc marca/modelul? sau da.... pt ca nu fac motoare pt prosti. Tu printesa mica, sa stii ca nu te mai iubesc. ori ma faci oier ori vacar...... hotaraste, pt ca nu esti tru. numai ca tu esti un mic ciobanel arogant. Editat Iunie 15, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tank Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 Imi cer scuze, l-am confundat pe robertd cu alex gxr si de aia l-am intitulat 'tigan'. Mi-a fost atrasa atentia ca fac o confuzie, asa ca imi retrag epitetul. Asa ca va rog sa cititi 'Cioara' in loc de 'Tigan', ca sa nu existe confuzii. Ce tare! Deci ca sa inteleg: doi mari motociclisti, care s-au dat pe jos la viteze mari respectiv mici, incearca sa afle cine are viersul mai antimieros, rima mai alba si ritmul mai iambic? Incredibil de frumos! Apreciem cu totii! Nu vreti sa faceti totusi un tabel? Insider vs Tigan, cu aliniat de la capat sau cu bilute din alea, ca cum ar fi: Ce / Cine | Insider | Tigan Cazut pe jos la viteza mica | 0 | 18 Cazut pe jos la viteza mare | 23 | 0 Schimbat capacu' lateral la motor | 16 | 7 Motoare detinute in trecut | 3 | 2 cu tot cu drujba IQ | 53.9 | 53.9 etc etc Ar fi chiar misto, dupa care tragem o concluzie despre cine e mai pixdos si calare si pe jos! Mi-a fost atrasa atentia din nou ca nici "Cioara" nu e bine si mi s-a sugerat sa nu mai folosesc peiorative ci meliorative. Asa ca va rog sa cititi 'Eminent' in loc de 'Cioara' citita in loc de 'Tigan'. Imi cer scuze, l-am confundat pe robertd cu alex gxr si de aia l-am intitulat 'tigan'. Mi-a fost atrasa atentia ca fac o confuzie, asa ca imi retrag epitetul. Asa ca va rog sa cititi 'Cioara' in loc de 'Tigan', ca sa nu existe confuzii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 Imi cer scuze, l-am confundat pe robertd cu alex gxr si de aia l-am intitulat 'tigan'. Mi-a fost atrasa atentia ca fac o confuzie, asa ca imi retrag epitetul. Asa ca va rog sa cititi 'Cioara' in loc de 'Tigan', ca sa nu existe confuzii. pai e tigan? ca asa mi-a lasat impresia acu ceva timp, cand alte jigniri decat de mama, nu a stiut. dar era sigur el ca la mesajele private nu se poate da Report Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 15, 2012 Autor Share Postat Iunie 15, 2012 sorry, da' nu e problema de femeie, taraneala nu stie de sex ce mai zici de aia care vin aliniati pe trotuar cite 5, si nici unu' nu se fereste ca sa ai si tu loc? in situatii de genul celei de la Lidl eu prefer sa stau citeva secunde pina se trezeste si se misca, claxonatul poate fi interpretat ca grava ofensa. zi merci ca n-a desenat ceva cu cheia pe rezervor. auzi, vad ca pina la urma-ti pui USD. stii ca in general furcile de pe supersporturi sint mai joase decit cele de pe nakeduri, nu? vroiam sa fac si eu manevra intr-o vreme si am sapat oleaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 15, 2012 Autor Share Postat Iunie 15, 2012 sincer nu mai stiu exact detaliile dar mi-a zis odata cineva ca diferenta e mai mare de citiva milimetri. mi-amintesc ca parca cele de CBR sint in special mai joase. vezi intii pe la niste motoare cu USD cam care-o treaba, e posibil ca SV-ul sa fie mai jos la fata decit Banditul si sa nu fie probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 15, 2012 Autor Share Postat Iunie 15, 2012 pina una alta poti sa-ti pui un vitezometru Sigma de bicla, sint in decathlon si merg pina la 300 km/h. sau sa cauti gen Trailtech cum am eu, se mai gasesc SH la preturi f bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 15, 2012 Autor Share Postat Iunie 15, 2012 din cite stiu SV-ul are senzor pt. nivelui benzinei. Banditul n-are, cred ca e clar de ce eu n-as merge fara vitezometru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 din cite stiu SV-ul are senzor pt. nivelui benzinei. Banditul n-are, cred ca e clar de ce eu n-as merge fara vitezometru. dai o gaura in el si pui hublou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 15, 2012 Autor Share Postat Iunie 15, 2012 dai o gaura in el si pui hublou chiar am aflat zilele astea ca unii dau gaura-n rezervor si scot un furtun transparent pe-acolo. asta se cheama ca ai facut o romanie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 chiar am aflat zilele astea ca unii dau gaura-n rezervor si scot un furtun transparent pe-acolo. asta se cheama ca ai facut o romanie pai nu una ci 2 gauri, si tragi furtunul de sus pana jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 15, 2012 Autor Share Postat Iunie 15, 2012 pai nu una ci 2 gauri, si tragi furtunul de sus pana jos. super. am fugit la bormasina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 pai nu una ci 2 gauri, si tragi furtunul de sus pana jos. faci nivela, mie imi place ideea http://img.photobucket.com/albums/v216/ibuiltmine-o1oo/Gas%20Gauge/100_0131.jpg @insider, ai mai reusit sa afli de unde e pb la zgomotul din furca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nimsocutt Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 Salut,aveti ideee unde gasesc prin Iasi leduri w5w parca (de pozitie) rosii. De fapt imi trebuie pentru bord dar au acelasi "soclu". Prin bazar am gasit doar albe, la fel si la AutoCenter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 Salut,aveti ideee unde gasesc prin Iasi leduri w5w parca (de pozitie) rosii. De fapt imi trebuie pentru bord dar au acelasi "soclu". Prin bazar am gasit doar albe, la fel si la AutoCenter. treaba romaneasca, poti sa le dai cu oja ros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 treaba romaneasca, poti sa le dai cu oja ros spunea Calin mai sus: . asta se cheama ca ai facut o romanie super. am fugit la bormasina. eu cred ca mai bine e sa dai gaurele mici, cu burghiu de 0,5mm si dai asa multe de jos pana sus. apoi te uiti pe unde pisa, si stii cat mai ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 15, 2012 Autor Share Postat Iunie 15, 2012 de pus pe pereti prin service-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 15, 2012 Autor Share Postat Iunie 15, 2012 (editat) o alta sursa de zgomot in furca poate fi izbirea arcurilor de peretii tuburilor, mai ales daca ai arcuri aftermarket, care sint considerabil mai lungi decit cele OEM. eu am patit asta dupa ce le-am schimbat. din cite stiu, SV-ul are etrieri flotanti ca la Banditul meu si partea culisanta poate avea joc pe tija. Editat Iunie 15, 2012 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate