Sari la conținut

Off-topic

gn77b
 Share

Postări Recomandate

Polidom ii stiu, un prieten a lucrat la ei si stiu aproape tot personalul de la ei; e de treaba, de multe ori ai de munca si peste program si chiar si deplasari, numai sa vrei sa muncesti. Daca vrei sa vezi care si cum e treaba, mergi si stai cateva zile si daca iti convine nu pot decat sa iti urez succes.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Polidom ii stiu, un prieten a lucrat la ei si stiu aproape tot personalul de la ei; e de treaba, de multe ori ai de munca si peste program si chiar si deplasari, numai sa vrei sa muncesti. Daca vrei sa vezi care si cum e treaba, mergi si stai cateva zile si daca iti convine nu pot decat sa iti urez succes.

Cei e la polidom mi s-au aratat a fi neseriosi...

Editat de Iasibiker
Link spre comentariu

Salut.

Am avut ceva probleme cu cateva garnituri la motorul masinii si am pierdut ulei grav.

Ulei care s-a depus tot pe bloc si pe cutie si in combinatie cu praful si mizeria, arata superb motorul.

Acum am rezolvat cu pierderile.

Stiti vreo substanta prin comert pentru degresare + curatare ?

Multumesc.

Link spre comentariu

Mergi cu incredere la o spalatorie auto. Pentru 10-15 lei nu se merita sa te murdaresti

nu spala motorul cu spuma activa!!! este foarte coroziv, risti sa ai prb cu contactele electrice mai tarziu

sunt substante de curatat, de la 15 lei

PM daca te intereseaza

Link spre comentariu

ALISTAR SECURITY angajeaza un motociclist pentru echipaj mobil deinterventie pentru obiective bancare.

Tel.0725005983

mail:office.iasi@alistar-security.ro

;)

Link spre comentariu

Ma poate ajuta cineva cu un surubel din plastic pentru baterie ?

Modelul este cel din linkul http://www.motovip.ro/produse/YB14L-A2%20-%20baterie%20moto%20Yuasa_377.htm

Am completat nivelul si cand am strans unui surub s-a rupt capul. Cred sa s-ar potrivi si de la alte baterii, in caz ca aveti prin debara o baterie uzata :)

Link spre comentariu

Unde gasesc prin Iasi de cumparat diode in afara de cele 2 magazine de pe Independetei?

zi ce ai nevoie (si, mai ales, pentru ce) si poate te ajut (gratis). sa stii ca nu e musai sa fie acelasi tip, cu exceptia a foarte putine cazuri.

Link spre comentariu

"Salut,am si eu o nelamurire legata de subiectul asta.

-Am montat pe scuter o priza dubla ce are si mufa usb.

-Am pus pe baterie cu siguranta pe firul plus si intrerupator intrucat are lumina de fundal priza.

-Pe cele 2 sloturi de bricheta merge perfect,compresor,cheie electrica cu impact,lampa etc.

Problema e ca pe mufa usb nu pot incarca nimic,telefonul daca il conectez imi arata ca se incarca dar dupa vreo 2-3 ore cand il scot bateria lui e descarcata complet.MP3 playeru arata ca se incarca dar ramane la acelasi nivel.

Am verifica priza usb si "scoate" exact 5 volti cum ar trebui.

De ce naiba imi descarca telefonu in loc sa il incarce?

Imi scapa ceva?

Mentionez ca bateria e foarte buna si scuteru incarca bine. "

Asta am facut,din ce motiv zici ca m-a sfatuit prost?

Link spre comentariu

eu n-am auzit de doctor care sa-ti dea diagnostic fara sa te vada la fata, fix asa nu stiu cine o sa te poata lamuri fara sa aiba in mina priza aia.

PS: ti-a zis de dioda pt. ca s-a gindit ca circula curent invers si dioda ar opri asta. curent n-o sa circule invers decit daca nu ai 5V la priza, caz in care oricum n-o sa se incarce. problema ta e probabil la stabilizatorul care-ti furnizeaza cei 5V. sau o fi dioda vreun fel de solutie universala si n-am aflat eu.

Link spre comentariu

Observ ca topicul acesta e cel mai vizionat :) asa ca intreb si aici: ma poate ajuta cineva cu o lista de magazine unde se pot proba casti/manusi in Iasi? Am rasfoit zeci de pagini insa in afara de SprintMotors carora le-am dat si un mail nu mai stiu/gasesc nimic.

Mersi!

Link spre comentariu

Observ ca topicul acesta e cel mai vizionat :) asa ca intreb si aici: ma poate ajuta cineva cu o lista de magazine unde se pot proba casti/manusi in Iasi? Am rasfoit zeci de pagini insa in afara de SprintMotors carora le-am dat si un mail nu mai stiu/gasesc nimic.

Mersi!

Madras

Link spre comentariu

Mersi!

Madras

Editat de Iasibiker
Link spre comentariu