Pijama Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 Stiti unde pot curata instalatia de climatizare la masina? Curatat, igienizat sau ce se mai practica. Automobilul e un Opel Corsa 2003. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider_boy Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 cam orice service trebuie sa aibe aparat din ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iasibiker Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 Caut sa inchiriez o garsoniera sau un apartament cu 1 camera mobilat, utilat complet, cu centrala termica.Daca cunoasteti/stiti vreun anunt de genul, lasati un mesaj privat. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 Salutare! Cunoaste/recomanda cineva prin Iasi vreun meserias care se pricepe sa-mi realizeze "piesa" din imagine? Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 Salutare! Cunoaste/recomanda cineva prin Iasi vreun meserias care se pricepe sa-mi realizeze "piesa" din imagine? Mersi! Presupun ca stii unde trebuie sa vina, in ideea de a putea masura zona in vederea confectionarii supotului. Madrasul face si confectii metalice in domeniu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider_boy Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 te duci cam la orice atelier de confectii metalice si iti face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 Presupun ca stii unde trebuie sa vina, in ideea de a putea masura zona in vederea confectionarii supotului. Madrasul face si confectii metalice in domeniu. Desigur. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 te duci cam la orice atelier de confectii metalice si iti face zi-mi si mie unul sau doua 'ateliere' din astea, dar nu de alta ,chiar am nevoie sa-mi confectionez niste bracket uri pt far si bord... ma intereseaza adresa si nr de contact, nu dume din astea generale date pe forum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 Din moment ce intrebi de atelier pe sectiunea asta, ma gandesc ca esti din Iasi, ca la profil nu ti-ai completat. Daca nu te afli la iernat cu mobra, nu iesi maine cu noi, pe la pranz? Ceva gen azi: Daca da, lasa un numar de telefon pe privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 Aveam trecut Iasi,dar am scos, pt ca mi-e rusine de orasul in care traiesc.... Am iesit azi,pana in fundatie,dar fara motor, ca e la iernat.... stii undeva unde pot sa rezolv treaba cu bracket urile, prin Iasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 SH, dezmembrari, n-ai gasit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 SH, dezmembrari, n-ai gasit? Nu cauta ceva stock, vrea sa adapteze niste lucruri ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 SH, dezmembrari, n-ai gasit? tu ai inteles macar ce caut,sau ce-am intrebat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 La confectii metalice, bre irascibilule. Si cauta un echivalent pe romaneste la bracheturile alea, sau poza, pentru prosti, si te-om indruma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 ceva in genul sau ca idee iar pt suportul de bord, tot ceva bucata asa, ceva contorsionat sa-l prind de jugul superior sau ceva Mi-e greu sa cred ca nu exista in ca.catul asta de Iasi undeva un loc sa fac asa ceva (care logic,sa nu ma usuce de bani), ca e ceva f banal de executat Doar ca n-am nici un punct de plecare, un numar de tel,o adresa ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alnaibii Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 Ia de-aici nr Tel :+40 (232) 201000 Fax :+40 (232) 201201 si Adresa : Bulevardul Carol I, Nr.11, 700506 Iasi, Romania Ca sa ai punct de plecare, ca scrii mult si prost. Better ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 Ia de-aici nr Tel :+40 (232) 201000 Fax :+40 (232) 201201 si Adresa : Bulevardul Carol I, Nr.11, 700506 Iasi, Romania Ca sa ai punct de plecare, ca scrii mult si prost. Better ? Mai bine te abtineai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 Ia de-aici nr Tel :+40 (232) 201000 Fax :+40 (232) 201201 si Adresa : Bulevardul Carol I, Nr.11, 700506 Iasi, Romania Ca sa ai punct de plecare, ca scrii mult si prost. Better ? si cu cine cer? "buna ziua, as dori un bracket de far". daca tot caci niste informatii, fa-o bine, ca sa nu scrii si tu mult si prost.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 si cu cine cer? "buna ziua, as dori un bracket de far". daca tot caci niste informatii, fa-o bine, ca sa nu scrii si tu mult si prost.. Hint! Cauta pe google adresa aia . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 Hint! Cauta pe google adresa aia . ahhahah ce idiot, de aia il si intrebasem ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Decembrie 31, 2013 Share Postat Decembrie 31, 2013 La multi ani Ieseni si un an nou mai bun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 ceva in genul sau ca idee iar pt suportul de bord, tot ceva bucata asa, ceva contorsionat sa-l prind de jugul superior sau ceva Mi-e greu sa cred ca nu exista in ca.catul asta de Iasi undeva un loc sa fac asa ceva (care logic,sa nu ma usuce de bani), ca e ceva f banal de executat Doar ca n-am nici un punct de plecare, un numar de tel,o adresa ceva.. daca ar fi asa de banal de executat ti le-ai face singur si ar fi cel mai ieftin ca idee, sa stii ca nimic din ce se face la comanda nu poate fi mai ieftin decat ce se face in serie iar faptul ca nu stii tu pe unde se pot face diverse chestii nu inseamna ca nu exista posibilitati in ca.catul asta de Iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 ma gandesc ca daca erau, ma indruma deja careva inspre acolo ,nu ?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Ianuarie 7, 2014 Share Postat Ianuarie 7, 2014 ma gandesc ca daca erau, ma indruma deja careva inspre acolo ,nu ? ) sau poate nu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Ianuarie 7, 2014 Share Postat Ianuarie 7, 2014 sau poate nu ... ceea ce-mi confirma, un k.k.t de oras ))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate