sorin_ush Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 Salut, are cineva o finala de evacuare (stock sau nu) de care sa nu-i fie de prea mare folos? PM cu pret aici sau la nr. 0745679360. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin.dragstar Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 Salutare. Am si eu o intrebare: la vara,cand dau prin tara as vrea sa ma duc la o tura prin tara cu motorul. Aveti ceva recomandari? As vrea in principal Brasovul sa il vizitez,dar accet alte idei de la cei care au facut trasee interesante. Motorul e un chopper,deci fara macadam va rog:)) Seara buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexone Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Cand mai tineti vreo intrunire la Universitate sau la Stadion? Primiti si un ex-scuterist, visator la o motocicleta? Doar asa, la aruncatul cu privirea, poate si o vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 Cine ma poate ajuta cu un nr. de telefon a unui motociclist din Iasi? Numele lui este Curcudel Mircea Marius, din Valea Adanca si a avut un Suzuki TL1000 rosu cu nr. de inmatriculare IS-85-MRS? Am nevoie ptr. a face actele cu el, daca doreste sa nu mai mearga juma' din Iasi cu motoreta inmatriculata pe numele lui. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Am o rugaminte, pt cine ma poate ajuta: am nevoie de 4 persoane sa-mi mut motocicleta avariata de la politie (Rutiera). Am nevoie doar sa ma ajute sa o incarce/descarce pe o platforma, pt ca motocicleta nu e deplasabila si e mai greu de manipulat. Eu nu pot face nimic fizic pt ca am mana stanga compromisa (placa,suruburi etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Am o rugaminte, pt cine ma poate ajuta: am nevoie de 4 persoane sa-mi mut motocicleta avariata de la politie (Rutiera). Am nevoie doar sa ma ajute sa o incarce/descarce pe o platforma, pt ca motocicleta nu e deplasabila si e mai greu de manipulat. Eu nu pot face nimic fizic pt ca am mana stanga compromisa (placa,suruburi etc) suna-l pe Ciprian. mai gaseste el 3 baieti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 (editat) suna-l pe Ciprian. mai gaseste el 3 baieti. Am rezolvat deja. Multumesc lui Zapp, Purice,petrilacocuz, Ciprian & co. Editat Mai 16, 2014 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiFx Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 (editat) Fyi, pentru cei cu care am plecat spre Sculeni in seara asta, 20 Mai, a trebuit sa ma intorc din drum, de asta nu am mai ajuns Eram cu vesta verde. Trimiteti-mi va rog un numar de tel pe PM sa pot afla si eu cand se fac intalnirile. Multumesc colegului cu S1000 RR pentru sfat, m-a facut sa fiu cuminte, fiindca nu am inca skillul sa tin pasul cu voi Editat Mai 20, 2014 de AndreiFx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Cauta grupul Bikeri Iasi pe Facebook, poti afla mai multe de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiFx Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Merci Thunder, l-am gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Mai bine mergi singur si te bucuri de plimbare, decat sa-ti complici existenta, ca incepator, cu iesiri in grup sau cu alte persoane... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 pentru cei cu enduro organizam un curs enduro pentru incepatori http://forum.x-enduro.ro/viewtopic.php?f=44&t=322 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Salut.Stiti vreun magazin prin Iasi unde as putea gasi asa ceva (sau asemanator) ?De pe internet nu iau pentru ca vreau sa vad materialul din care este facuta. Din poliester am mai avut si nu mi-au placut. Vreau ceva din bumbac.Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Are bunica-mea, dar e pe rosu, cu putin albastru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Are si bunica, stai linistit. Poti sa-l porti si in loc de brau ca are 1m patrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 Unde gasesc in Iasi magazin cu piese de scutere/atv=uri china? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 Moto-velo pe strada Garii ?! Altul nu-mi vine in minte. Ai sanse sa gasesti si prin bazar unele chestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocca Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Daca il cunoaste cineva pe posesorul de GSR 600 gri IS-90-CZW va rog sa-l anuntati sa vina sa-si ridice motorul care este trantit in parcarea de la Bila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 nu sunt camere video care sa bata acolo? (de pe un stalp, de la Billa, de undeva, oriunde) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Camerele de luat vederi din parcari de genu sunt mai mult de imagine, a mai patit cineva ceva asemanator si pe camere abia iti dadeai seama ce model e masina, dapoi sa vezi si nr de inmatriculare sau ceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 merita sa incerce macar... Desi cred ca-i rasturnata de un om cu ''bune'' intentii,si nu de o masina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 Caut sa imprumut cateva ore o evacuare finala originala de 900RR Fireblade SC28 ca sa trec de RAR (pierdut certificat inmatriculare), daca are cineva vreun contact prin Iasi as aprecia gestul. Platesc cat trebuie, demontez si montez la loc + bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9iuli Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 Salut,unde gasesc o alarma moto in iasi,stie cineva? Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 18, 2014 Share Postat Iulie 18, 2014 Salut,unde gasesc o alarma moto in iasi,stie cineva? Ms http://sprintmotors.ro/detalii/Moto-Alarma-SPY-5000M/441/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 Salutare! E vreun posesor de Transalp 650 prin Iasi, dispus sa lase mobra la admirat/'incalecat' (cu motorul oprit si cheia scoasa din contact). Doresc sa vad daca ajung cu talpile jos, daca mi se pare grea, etc... Dureaza 5 minute. Multam' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate