Doleanucatalin Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Inchei polite de asigurare Auto(RCA), asigurarea locuintei, Casco, asigurare de calatorie, asigurare de sanatate etcBroker: Doleanu CatalinContact: doleanucatalin@yahoo.com/ Tel: 0742858155 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 A doua oara cand m-a lasat motocicleta in drum. A doua oara cand am facut pana prostului. Good bike Honda, get your shit together Mircea P.S. Multumesc colegului cu Yamaha R1 modelul 2009+ pentru ca a oprit si s-a oferit sa ma ajute cand am ramas de amanet in mijlocul strazii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 (editat) A doua oara cand m-a lasat motocicleta in drum. A doua oara cand am facut pana prostului. Good bike Honda, get your shit together Mircea P.S. Multumesc colegului cu Yamaha R1 modelul 2009+ pentru ca a oprit si s-a oferit sa ma ajute cand am ramas de amanet in mijlocul strazii. Daca ai probleme cu treaba asta ia si tu o sticla de jumate cu benzina la tine, ca CB-ul are unde ... si eu mai pateam sa o dau pe rezerva si sa uit ca-s pe rezerva sau sa ramana pe rezerva dupa ce am alimentat apoi sa imi ia tot ... solutia a fost sticla de 0.5 sub sa In rest, merge Cb-ul ? Editat Mai 1, 2013 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiuleas Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Plus daca te supara cineva ai si un cocktail molotov la indemana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Merge ca uns CB-ul, ador motocicleta asta si mi se potriveste de minute. Suficient de puternica la nevoie, manevrabila in draci, ieftina de intretinut si te unge acolo unde trebuie Am dat pe rezerva insa dupa doua minute de dormit in papuci si ganduri rele privind posibile stricaciuni. Daca atunci cand am plecat de acasa m-ar fi pus cineva sa aproximez cata benzina mai am in rezervor, bagam mana in foc pentru jumate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Poate cineva sa ma imprumute cu o pereche de genunchere si o pereche de manusi ? Marime S preferabil. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiuleas Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 salut imi puteti spune va rog unde proba in iasi niste echipamente sa imi stiu si eu marimea la casca si manusi pentru ca daca fac comanda pe internet nu vreau sa am surprize. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 salut imi puteti spune va rog unde proba in iasi niste echipamente sa imi stiu si eu marimea la casca si manusi pentru ca daca fac comanda pe internet nu vreau sa am surprize. Multumesc Madras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/SID-DA1DB13E-FAECFDAE/lidl_ro/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=18753 Din nou cei de la Lidl bagă echipamente moto. Sunt curios care-i treaba cu pantalonii termo, mă întreb dacă pot fi folosiți și pe iarnă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiuleas Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Multumesc mult pentru raspunsuri. Am sa ma duc la madras poate mai invat si eu cate ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Multumesc mult pentru raspunsuri. Am sa ma duc la madras poate mai invat si eu cate ceva. sigur ai sa inveti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/SID-DA1DB13E-FAECFDAE/lidl_ro/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=18753 Din nou cei de la Lidl bagă echipamente moto. Sunt curios care-i treaba cu pantalonii termo, mă întreb dacă pot fi folosiți și pe iarnă. eu pe moto folosesc niste "underpants" care sunt pt ski de fapt. am si de moto, sunt exact acelasi material care respira, se usuca repede si tine temperatura corpului constanta. eu as lua sosete, ca de alea n-am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiuleas Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Are cineva idee se inchiriaza mobre prin iasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Nu, nu se inchiriaza nicaieri, daca vrei sa vezi un cb vorbeste cu Mircea Pijama, mai mult ca sigur o sa te ajute sa iti faci o parere./index.php?/user/8859-pijama/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiuleas Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 ok multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 merge cineva in weekend pe Pasul Tihuta? sau macar mestecanis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 Nu deschid un nou topic pt o singura intrebare... Are cineva un numar de telefon al domnului Titi Basalic (titi bas srl) ? As vrea sa dau de el cat mai repede posibil, si nu am gasit nicaieri un numar de telefon. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 Stie cineva unde pot pansona o bucata de metal,aluminiu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_Gabriel Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 (editat) Va salut, vreau sa cumpar un set de telescoape din falticeni si ma intrebam daca ma poate ajuta cineva uitandu-se daca nu-s indoite sau alte probleme vizibile inainte sa mi le trimite respectivul vanzator. Multumesc si asfalt uscat Editat Mai 12, 2013 de Paul_Gabriel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 AI PM ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex2ryd Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 http://www.vplay.ro/watch/1g4s7thz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Salut. Citisem pe undeva (tot aici pe forum) ca cei cu statia de betoane (sau ce o mai fi ea) de langa poligonul moto din Iasi ar fi cumparat spatiul unde se afla poligonul si astfel "am ramas fara". Stie cineva daca e adevarat sau sunt doar vorbe ... ? Am un prieten care ar vrea sa inceapa scoala si nu cumva sa aiba vreo surpriza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Din cate stiam eu acuma nici o scoala nu face inscrieri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 X: Buna ziua. Y: Bat pari. Asa a sunat asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocca Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 stie cineva cum e starea drumului Iasi-Vaslui 248 si continuare cu 15 D ?a fost cineva recent pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate