George M. Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 HAHAHA ce prost!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 Salut.Aveti idee unde in Iasi as putea gasi grile metalice (cromate sau negru mat) de protectie pentru ventilatoare de 12 cm ?La Dioda nu au deloc, iar la General System mai aveau o singura bucata. Mi-ar trebui cel putin 4.Ma gandesc poate ati vazut pe undeva din intamplare.Asa arata : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 (editat) Incearca la Alfa&Omega, pe strada Florilor nr. 30-32, in zona Billa. Mai este un magazin de electronice langa Unvirsitatea Petre Andrei, pe strada Grigore Ghica, colt cu strada Zlataus. Editat August 19, 2013 de George M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat August 24, 2013 Share Postat August 24, 2013 Sau intreaba pe forum.cs.tuiasi.ro, deobicei gasesti de toate, dar tre sa iti faci cont. Cred ca am eu una dar trebuie sa verific daca sigur e de 12. Sper ca nu se considera reclama... Daca nu vrei sa iti faci cont imi zici si ma interesez eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Multumesc. Am sa trec cand am timp pe la magazinele sugerate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 Salut, am si eu o nelamurire. (Saptamana viitoare am examen pentru categoria A.) Ce inseamna pentru voi motociclismul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 O pasiune proaspat dobandita, scumpa si periculoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 Salut, am si eu o nelamurire. (Saptamana viitoare am examen pentru categoria A.) Ce inseamna pentru voi motociclismul? belit p**a pe Copou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiFx Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 Salutare, revin cu o continuare la postul meu anterior legat de scoala pentru categoria A. /index.php?/topic/685670-scoala/?p=3554075 Pe scurt, am luat permisul! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Felicitari! Sa ai grija de el..dar mai ales de tine si sa ne vedem cu bine in trafic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 are cineva idee unde as putea gasi filtre de aer conice in iasi ? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 are cineva idee unde as putea gasi filtre de aer conice in iasi ? mersi bazar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 are cineva idee unde as putea gasi filtre de aer conice in iasi ? mersi louis, iti pot aduce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 Cei care nu aveti furtun, turbo-jet, burete, galeata, chef, unde va spalati motocicleta? Ma refer la spalatorii, unde gasesc in Iasi un spalator care sa stie sa spele o motocicleta, si ieftin ca sa-i ramana si lui de-un ciubuc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_danu Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 Cei care nu aveti furtun, turbo-jet, burete, galeata, chef, unde va spalati motocicleta? Ma refer la spalatorii, unde gasesc in Iasi un spalator care sa stie sa spele o motocicleta, si ieftin ca sa-i ramana si lui de-un ciubuc? E o spalatorie moca, daca vrei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 Am un pic impresia ca baietilor nu prea le-a iesit partea cu ”polișu”. Intre timp am aflat de un spalator care stie sa umble cu motocicletele. Trec maine pe acolo si va las o parere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nimsocutt Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 Daca stiti pe cineva in Iasi care incheie asigurari RCA sau poate chiar cel care citeste postul asta v-a rog sa imi lasati mesaj pe PM. Ma intereseaza o polita RCA pt mine, e pt un scuter de 49cc. Cea veche mi-a expirat si cand am fost sa o innoiesc m-am speriat ce scor am primit. (eu neavand niciodata nici o dauna) Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 www.emag.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nimsocutt Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Pe emag am incercat dar nu merge pt ca imi cere nr de inmatriculare iar eu am la scuter nr de inregistrare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Citeste-ti omule mesageria privata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 26, 2013 Autor Share Postat Octombrie 26, 2013 stie cineva vreun loc in Iasi unde reconditionaza baterii auto/moto? ma refer la acea masinarie care invie partial baterii moarte (nu e vorba de un simplu incarcator). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 (editat) Madrasul are, Manuta parca are si Dexxter de pe forum stiu ca au un incarcator care are si functia asta, de la Optimate parca. Oricum, nu te astepta sa faca minuni, din ce am vazut eu cam una din 5 baterii le readuce la viata si de obicei nu pentru mult timp, mai ales daca dupa asta nu-s folosite(gen bateriile de moto in perioada asta a anului). Editat Octombrie 26, 2013 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 26, 2013 Autor Share Postat Octombrie 26, 2013 e vba de o baterie Bosch folosita un sezon. a fost pusa pe incarcator periodic si totusi a murit subit si complet. eu zic ca ar merita incercat cu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 e vba de o baterie Bosch folosita un sezon. a fost pusa pe incarcator periodic si totusi a murit subit si complet. eu zic ca ar merita incercat cu asta. ThunderByte ti-a dat raspunsul corect....pt o baterie care nu este folosita nu te mai obosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 (editat) are cineva de imprumutat contra bere o cheie de bujii originala de transalp? Editat Octombrie 28, 2013 de lucescuciprian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate