dot Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 pac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 @insider: la constitutia ta sa incerci intre 48-50, croiala difera de la firma la firma. 52 e mare, protectiile nu vor sta unde trebuie. Eu am 1.83 / 73kg, 1 sezon si ceva am purtat un Streetfighter (48) simteam o oarece tensiune la protectiile de la coate/umeri cand strangeam bratele, dar per total geaca mi-a fost foarte buna (probata). Apoi am zis sa merg pe aceeasi masura si mi-am luat o alta geaca de la alta firma (48), era mult prea rigida (umeri/coate/spate) si am fost nevoit sa o vand pentru a-mi lua un 50 . Asa ca cel mai bine e sa incerci 48-50 de la firme diferite. da asta ma dispera, ca difera marimile de la o firma la alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2010 pac n-ai cistigat nimic si ai furat sansa unui om sa faca un ban cinstit. asa sintem noi, sa moara capra vecinului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 (editat) n-ai cistigat nimic si ai furat sansa unui om sa faca un ban cinstit. asa sintem noi, sa moara capra vecinului. Uai, tu ai replica 1000 Iar ai baut suruburile Editat Ianuarie 6, 2010 de Alveola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 n-ai cistigat nimic si ai furat sansa unui om sa faca un ban cinstit. asa sintem noi, sa moara capra vecinului. asteptam cu nerabdare promotia postului cu nr. 2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2010 Uai, tu ai replica 1000 Iar ai baut suruburile bai da' la mine nu scria asa, jur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Pentru ca probabil s-a sters un post din topic, dar momentan sunt 1006 posturi cu tot cu al meu, chiar daca al meu este cu nr. 1007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 bai da' la mine nu scria asa, jur! Lasa, ca o sa mai primesti suruburi din-alea. Mergi la Ferocris in Pacurari si cere la tejghea, alea 5 suruburi cu tot cu saibe si piulite ar trebui sa fie maxim 1,5 lei. Maxim am spus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2010 Lasa, ca o sa mai primesti suruburi din-alea. Mergi la Ferocris in Pacurari si cere la tejghea, alea 5 suruburi cu tot cu saibe si piulite ar trebui sa fie maxim 1,5 lei.Maxim am spus! au suruburi asa de jmechere? inbus de 10 si decorative mai rar gasesti. Mesaj completat sau, mai bine zi-mi daca stii pina la cit e deschis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Pana la 17, cred In alta ordine de idei, 60's style: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 In alta ordine de idei, 60's style: de aici intelegem ca tre sa mergem pe stanga ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 de aici intelegem ca tre sa mergem pe stanga ) aia merg pe partea gresita a drumului dintotdeauna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 stie cineva sau a mai facut sctreetfightere? sa imi dea un PM. merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 stie cineva sau a mai facut sctreetfightere? sa imi dea un PM. merci. Din cate stiu eu in iasi nu-i nici unu... vezi la sectiunea lor acolo daca vrei idei si sfaturi. Apropo, tu in ce stadiu esti cu a ta? Iese anu' asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 stie cineva sau a mai facut sctreetfightere? sa imi dea un PM. merci. E destul de mult de munca, bani si timp investit, chiar vrei sa te bagi in asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Ar mai fi o varianta mai simpla chiar daca nu e 100% streetfighter insa ca si pret mi se pare ok. Renuntat la carene, far bord (le poti vinde daca vrei) si folosit un far de enduro si in loc de semi-ghidoane adaptat un ghidon de Supermoto. Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 (editat) Ar mai fi o varianta mai simpla chiar daca nu e 100% streetfighter insa ca si pret mi se pare ok. Renuntat la carene, far bord (le poti vinde daca vrei) si folosit un far de enduro si in loc de semi-ghidoane adaptat un ghidon de Supermoto. Mesaj completat Daca ii pune un far mai dichisit de enduro si ii adapteaza prinderi pt un ghidon street nu devine automat streetfighter, pt asta se modifica unghiul coditei, cu tot cu codita, evacuare se face mai scurta, defapt cat mai scurta si mai mica, un bug spoiler si alte cateva detalii pentru a da agresivitate motorului ... Editat Ianuarie 6, 2010 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Ar mai fi o varianta mai simpla chiar daca nu e 100% streetfighter. Daca ii pune un far mai dichisit de enduro si ii adapteaza prinderi pt un ghidon street nu devine automat streetfighter, pt asta se modifica unghiul coditei, cu tot cu codita, evacuare se face mai scurta, defapt cat mai scurta si mai mica, un bug spoiler si alte cateva detalii pentru a da agresivitate motorului ... Stiu si eu care sunt caracteristicile unui streetfighter insa mi se par total nepractice. Ce am spus eu merge daca vrea totusi un streetfighter wannabe on a budget si practic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2010 un SS cu carene scoase nu va arata niciodata cum trebuie ca streetfighter, asta in primul rind din cauza cadrului de aluminiu care f.ute total meciul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Asta ar fi cam cea mai simpla transformare Daca esti maniac si ai multi bani de investit, poti face si asa ceva, desi mie mi se pare un fel de strutocamila Asta, desi nu e 900RR, e destul de bine lucrat si personal imi place ca look Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2010 intrebare: ce au in comun acele motoare? raspuns corect: itatizourtsnom etsin tnis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 foarte bune poze stefan. o sa le am ca si inspiratie pe unele... clar trebuie vopsit motorul si cadrul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 (editat) foarte bune poze stefan. o sa le am ca si inspiratie pe unele... clar trebuie vopsit motorul si cadrul. Cand te hotarasti asupra unui "proiect" anunta, te pot ajuta sa iti faci alt cadru la codita, alta codita, elemente din fibra, etc Bineinteles daca vrei ... Mesaj completat foarte bune poze stefan. o sa le am ca si inspiratie pe unele... clar trebuie vopsit motorul si cadrul. sau poti sa polishezi cadrul si sa lasi motorul asa ... Editat Ianuarie 6, 2010 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Cand te hotarasti asupra unui "proiect" anunta, te pot ajuta sa iti faci alt cadru la codita, alta codita, elemente din fibra, etcBineinteles daca vrei ... Mesaj completat sau poti sa polishezi cadrul si sa lasi motorul asa ... cum ar da un motor absolut negru mat, si toate suruburile sa fie galvanizate? ce parere ai? galeriile cu panza de azbest izolatoare termic si cu o toba auto japanstyle sub motor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Ianuarie 7, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2010 cum ar da un motor absolut negru mat, si toate suruburile sa fie galvanizate? ce parere ai? galeriile cu panza de azbest izolatoare termic si cu o toba auto japanstyle sub motor.... depinde, daca motorul are minim 1l de ulei in el si respectivul ulei are sub 30000 km cred ca ar arata cit de cit. god, iar am facut-o. stiu, hai ca zic singur: las' ca se-nvirte roata. :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate